Secure E-mail

Veilig mailen met Secure E-mail van True

E-mail is nog altijd het populairste communicatieplatform. Mede daardoor is het aantrekkelijk voor hackers. Zij sturen phishingmails naar kwetsbare medewerkers zodat zij bedrijfsdata kunnen stelen. Met Secure E-Mail van True gaat u dit tegen.

Let op! Per 1 juni is True Workspace onderdeel van Pink Elephant. Informatie over secure e-mail vindt je voortaan op de website van Pink Elephant.

Gecertificeerd en geverifieerd

True beschikt over NEN7510-, ISO9001- en ISO 27001 certificaten. Wij laten ons regelmatig toetsen op normeringen voor informatiebeveiliging.

Security management

True beheert en monitort de Secure E-mail omgeving zodat verdacht verkeer minimaal is en daarme ook de kans op diefstal van data of afpersing.

Zorgvuldige inrichting

True helpt met het opstellen en inrichten van security- en complianceprotocolllen van uw organisatie in de software. Dit is altijd maatwerk.

Secure E-mail en True Workspace

Secure E-mail is onderdeel van de True Workspace – een werkplek waar frictieloos samenwerken in een alles-in-één werkplek gecombineerd wordt met grip op compliance en veiligheid.

Secure E-Mail in de True Workspace

Hoe werkt Secure E-mail?

Een aantal eigenschappen van de Secure E-mail oplossing in onze Workspace.

End-end-encryptie

Secure E-mail maakt gebruikt van end-to-end encryptie. Hierdoor wordt data versleuteld gestuurd naar de ontvanger en het risico op onderschepping geneutraliseerd.

Impersonatie

De dienst herkent indicatoren die te maken hebben met impersonatie. Bij het vermoeden van impersonatie wordt de mail in quarantaine geplaatst, geblokkeerd of gelabeld als verdacht.

Sandbox

Mails komen eerst terecht in een ‘sandbox’ – een afgeschermede omgeving waar de mail te zien is via een preview. Bijlagen zijn infectievrij te downloaden.

URL-bescherming

Alle links in een mail worden vooraf gescand. Als je medewerker de mail aanklikt wordt deze nogmaals gescand. Bij riskante content wordt de website direct geblokkeerd.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u e-mail in uw organisatie maximaal beveiligen? Dan biedt Secure E-mail een uitkomst. Vraag via onderstaand formulier om meer informatie, dan zal een van onze specialisten spoedig contact met u opzoeken.

Voordelen Secure E-mail

  • True richt het platform in op basis van uw hosted Exchange, Exchange online of Office 365 abonnement.
  • True koppelt de secure mail credentials aan een Active Directory, waardoor ook 2FA mogelijk wordt.
  • True kan Secure E-mail uitbreiden met allerlei add-ons die e-mailen nog veiliger maakt.
  • True heeft een Nederlandssprekende servicedesk waar IT-personeel en eindgebruikers terecht kunnen voor vragen.

Veelgestelde vragen over Secure E-mailen

Wat is secure e-mail?

Secure mail is een dienst gericht op het inspecteren van inkomende en uitgaande e-mails. Het helpt in het bevechten en detecteren van spear phishing, malware, malafide links, impersonatie en het verliezen van bedrijfskritische data. In de secure mail oplossingen zit functionaliteit voor het beschermen en scannen van url’s, bijlages, impersonatie en interne mails. Deze dienst is ook in te zetten indien de versturende partij geen beveiligde mailverbinding verzorgt. De dienst van True is gebaseerd op Mimecast.

Is het veilig om te e-mailen?

In het algemeen is het veilig om te e-mailen. De meeste e-mailprogramma’s hebben namelijk allerlei veiligheidsmaatregelen ingebouwd waardoor e-mailen veilig is. Denk aan end-to-end-encryptie, waar de verstuurde data in een e-mail volledig versleuteld is.

Toch kan e-mail ook risico’s met zich meebrengen. Omdat e-mail zo’n populair communicatiemiddel is trekt het ook de aandacht van kwaadwillenden. Zij versturen bijvoorbeeld nepmails (phishingmails) waar een malafide link in staat. Als een medewerker die link aanklikt, kan de kwaadwillende software (malware) installeren waarmee verdere toegang tot de organisatie mogelijk is. De kwaadwillende kan bijvoorbeeld data stelen of hooggeplaatste personen in de organisatie afpersen.

Dit probleem is niet alleen met veilige mailsoftware op te lossen. Ook is het belangrijk om medewerkers te trainen in de bewustwording van de risico’s. Zorg ook dat zij altijd weten wat het security protocol van de organisatie is.

Secure E-mailen doe je met True Secure E-mail