Windows Virtual Desktop

De beste werkplekervaring van Microsoft

Modern werken met de laatste Microsoft diensten en producten, op ieder apparaat. Windows Virtual Desktop geeft productiviteit een powerboost!

True is Microsoft Gold partner en levert de Windows Virtual Desktop

Eén Microsoft account
voor alles

Office 365, Windows, Azure; alle Microsoft diensten en producten zijn bereikbaar via één simpele login.

Naadloos applicatie
management

True integreert SaaS, legacy en on-premise applicaties in een managed werkplek uit de Azure cloud

Deskundige
ondersteuning

Loopt de eindgebruiker of technische medewerker ergens tegenaan? De servicedesk van True staat voor ze klaar.

Windows Virtual Desktop: vraag demo aan

True is Microsoft Gold partner en mag demonstraties geven van Windows Virtual Desktop. Benieuwd wat virtuele desktop uit de Azure cloud voor uw organisatie kan betekenen?

De Microsoft 365 werkplek

Wij implementeren, schalen en managen uw Windows desktops en apps in Azure voor een naadloze en zorgeloze werkervaring gebaseerd op Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security.

Kom in twee minuten te weten hoe Windows Virtual Desktop werkt. Check de whiteboardvideo!

Multisessie desktops

Serveer gelijktijdig meerdere Windows 10 sessies uit aan gebruikers. Realiseer kostenbesparing door bestaande per-user Windows licenties te gebruiken.

Eenvoudige migratie

True verzorgt de migratie van bestaande remote desktop services (zoals Windows Server). Data, applicaties en rechten blijven behouden en downtime is minimaal.

Windows 7 langer supported

Windows Virtual Desktop is de enige manier waarop u nog support op Windows 7 kunt verkrijgen na 14 januari 2020. Wilt u toch upgraden? True regelt het voor u.

Single Sign-On

Naadloze integratie van Office365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security door de vereenvoudigde authenticatie van alle gebruikers.

Uw data altijd veilig

Altijd toegang tot uw data voor optimale samenwerking met collega’s. True zorgt voor integratie, management en back-ups van OneDrive en Sharepoint omgevingen.

Windows 10

Profiteer van een moderne virtuele Windows 10 desktop, rechtstreeks vanuit Azure.

Windows Virtual Desktop iets voor uw organisatie?

We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn van Windows Virtual Desktop in een demonstratie. Laat ons weten wat u verwacht van de demo door onderstaand formulier in te vullen.

Waarom Microsoft van True?

  • We zijn een van de grootste Microsoft-partners in de Benelux;
  • We kijken verder dan alleen techniek. Naast technische realisatie is gebruikersadoptie ook een mogelijkheid;
  • We geven inzicht in het daadwerkelijk gebruik van applicaties en doen op basis hiervan suggesties tot verbetering;
  • We hebben jarenlange ervaring in Microsoft services en complexe koppelingen tussen infrastructuur, applicaties en data;
  • U heeft een Nederlands-sprekende servicedesk tot uw beschikking.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Lees de laatste Microsoft verhalen

Digitale werkplek - 06.04.2020

Vanaf 21 april 2020 krijgt Office 365, de populaire kantoorsoftware uit de cloud van Microsoft, de naam Microsoft 365. De naam wordt doorgevoerd voor zowel consumenten als voor zakelijke abonnementen. Het gaat met name om een naamsverandering, voor consumenten en zakelijke afnemers verandert er niets, al komt er wel een aantal nieuwe functies bij in […]

Digitale werkplek - 15.01.2020

Citrix Summit 2020 – Citrix organiseert deze week in Orlando zijn jaarlijkse kick-off event voor partners en eigen medewerkers: Citrix Summit 2020. Het evenement van dit jaar draait helemaal om het bouwen van een beter platform voor klanten en om de toekomst van werk. Partners, sponsors en Citrix-experts delen in het Walt Disney World Swan […]

Cloud - 07.11.2019

Trueligans Erwin (VP Solutions) en Rudy (Solutions Architect) zijn in het zonnige Florida aanwezig bij Microsoft Ignite: hét jaarlijkse techcongres van Microsoft waar nieuwe technologieën op het vlak van Azure, containers, development en meer voor het eerst gepresenteerd worden. Vandaag de ervaringen van Rudy op dag 3. Lees ook de andere berichten over Microsoft Ignite […]

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.