Windows Virtual Desktop

De beste werkplekervaring van Microsoft

Modern werken met de laatste Microsoft diensten en producten, op ieder apparaat. Windows Virtual Desktop geeft productiviteit een powerboost!

True is Microsoft Gold partner en levert de Windows Virtual Desktop

Eén Microsoft account
voor alles

Office 365, Windows, Azure; alle Microsoft diensten en producten zijn bereikbaar via één simpele login.

Veilig werken
op afstand

Windows Virtual Desktop is afgestemd op veilig online samenwerken. Er is geavanceerde autorisatie en toegang mogelijk.

Deskundige
ondersteuning

Loopt de eindgebruiker of technische medewerker ergens tegenaan? De servicedesk van True staat voor ze klaar.

Windows Virtual Desktop: vraag demo aan

True is Microsoft Gold partner en mag demonstraties geven van Windows Virtual Desktop. Benieuwd wat virtuele desktop uit de Azure cloud voor uw organisatie kan betekenen?

De Microsoft 365 werkplek

Wij implementeren, schalen en managen uw Windows desktops en apps in Azure voor een naadloze en zorgeloze werkervaring gebaseerd op Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security.

Kom in twee minuten te weten hoe Windows Virtual Desktop werkt. Check de whiteboardvideo!

Multisessie desktops

Serveer gelijktijdig meerdere Windows 10 sessies uit aan gebruikers. Realiseer kostenbesparing door bestaande per-user Windows licenties te gebruiken.

Eenvoudige migratie

True verzorgt de migratie van bestaande remote desktop services (zoals Windows Server). Data, applicaties en rechten blijven behouden en downtime is minimaal.

Windows 7 langer supported

Windows Virtual Desktop is de enige manier waarop u nog support op Windows 7 kunt verkrijgen na 14 januari 2020. Wilt u toch upgraden? True regelt het voor u.

Single Sign-On

Naadloze integratie van Office365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security door de vereenvoudigde authenticatie van alle gebruikers.

Uw data altijd veilig

Altijd toegang tot uw data voor optimale samenwerking met collega’s. True zorgt voor integratie, management en back-ups van OneDrive en Sharepoint omgevingen.

Windows 10

Profiteer van een moderne virtuele Windows 10 desktop, rechtstreeks vanuit Azure.

Windows Virtual Desktop iets voor uw organisatie?

We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn van Windows Virtual Desktop in een demonstratie. Laat ons weten wat u verwacht van de demo door onderstaand formulier in te vullen.

Waarom Windows Virtual Desktop van True?

  • We zijn een van de grootste Microsoft-partners in de Benelux;
  • We kijken verder dan alleen techniek. Naast technische realisatie is gebruikersadoptie ook een mogelijkheid;
  • We geven inzicht in het daadwerkelijk gebruik van applicaties en doen op basis hiervan suggesties tot verbetering;
  • We hebben jarenlange ervaring in Microsoft services en complexe koppelingen tussen infrastructuur, applicaties en data;
  • U heeft een Nederlands-sprekende servicedesk tot uw beschikking.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Lees de laatste Microsoft verhalen

Cloud - 25.06.2020

Ales wat je wilde weten over in de cloud werken lees je in dit artikel. 📖 Leestijd: 5 minuten In de cloud werken In de cloud werken is de afgelopen jaren een fenomeen geworden. Bijna iedereen snapt wel wat je ermee bedoelt en in veel organisaties is het normaal geworden. Werken in de cloud is […]

Development - 26.05.2020

Dit jaar was er geen Microsoft Build in Seattle. Het jaarlijkse evenement dat zich richt op developers nam net als veel andere evenementen een volledig digitale vorm aan. Gelukkig leverde Microsoft niets in aan grote onthullingen. In dit artikel onze favorieten in de categorieën Microsoft 365, Azure en Development die onthuld zijn tijdens Microsoft Build […]

Windows Virtual Desktop - 07.05.2020

Sinds de coronacrisis zijn veel bedrijven overgestapt naar Windows Virtual Desktop, de virtuele desktopdienst van Microsoft die je via Azure af kunt nemen. Deze moderne digitale werkplek is zeer geschikt voor bedrijven die plotseling op afstand moesten samenwerken, omdat het op vrij eenvoudige manieren was aan te schaffen en omdat medewerkers ermee op een moderne, […]

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.