Windows Virtual Desktop

De beste werkplekervaring van Microsoft met Windows Virtual Desktop

Windows Virtual Desktop geeft productiviteit een powerboost: Modern werken met de laatste Microsoft diensten en producten, op ieder apparaat.

Windows Virtual Desktop geimplementeerd door True

Eén Microsoft account
voor alles

Office 365, Windows, Azure; alle Microsoft diensten en producten zijn bereikbaar via één simpele login.

Veilig werken
op afstand

Windows Virtual Desktop is afgestemd op veilig online samenwerken. Er is geavanceerde autorisatie en toegang mogelijk.

Deskundige
ondersteuning

Loopt de eindgebruiker of technische medewerker ergens tegenaan? De servicedesk van True staat voor ze klaar.

Windows Virtual Desktop: vraag demo aan

True is Microsoft Gold partner en mag demonstraties geven van Windows Virtual Desktop. Benieuwd wat virtuele desktop uit de Azure cloud voor uw organisatie kan betekenen?

De Microsoft 365 werkplek

Wij implementeren, schalen en managen uw Windows virtual desktop en apps in Azure voor een naadloze en zorgeloze werkervaring gebaseerd op Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security.

Kom in twee minuten te weten hoe Windows Virtual Desktop werkt. Check de whiteboardvideo!

Windows virtual desktop uitgelegd

Multisessie desktops

Serveer gelijktijdig meerdere Windows 10 sessies uit aan gebruikers. Realiseer kostenbesparing door bestaande per-user Windows licenties te gebruiken.

Eenvoudige migratie

True verzorgt de migratie van bestaande remote desktop services (zoals Windows Server). Data, applicaties en rechten blijven behouden en downtime is minimaal.

Windows 7 langer supported

Windows Virtual Desktop is de enige manier waarop u nog support op Windows 7 kunt verkrijgen na 14 januari 2020. Wilt u toch upgraden? True regelt het voor u.

Single Sign-On

Naadloze integratie van Office365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security door de vereenvoudigde authenticatie van alle gebruikers.

Uw data altijd veilig

Altijd toegang tot uw data voor optimale samenwerking met collega’s. True zorgt voor integratie, management en back-ups van OneDrive en Sharepoint omgevingen.

Windows 10

Profiteer van een moderne virtuele Windows 10 desktop, rechtstreeks vanuit Azure.

Windows Virtual Desktop iets voor uw organisatie?

We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn van Windows Virtual Desktop in een demonstratie. Laat ons weten wat u verwacht van de demo door onderstaand formulier in te vullen.

  Waarom Windows Virtual Desktop van True?

  Microsoft windows virtual desktop
  • We zijn een van de grootste Microsoft-partners in de Benelux;
  • We kijken verder dan alleen techniek. Naast technische realisatie is gebruikersadoptie ook een mogelijkheid;
  • We geven inzicht in het daadwerkelijk gebruik van applicaties en doen op basis hiervan suggesties tot verbetering;
  • We hebben jarenlange ervaring in Microsoft services en complexe koppelingen tussen infrastructuur, applicaties en data;
  • U heeft een Nederlands-sprekende servicedesk tot uw beschikking.

  Anything: applicaties in topconditie

  Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

  Anywhere: altijd en overal online

  Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

  Anyone: iedereen up-and-running

  Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

  Lees de laatste Microsoft verhalen

  Microsoft 365 - 05.03.2021

  Microsoft 365 helpt bij het vergroten van de productiviteit van jouw medewerkers. Als je investeert in een dergelijke suite wil je uiteraard zekerstellen dat werknemers maximaal profijt halen uit deze investering. De Microsoft Productivity Score helpt hierbij. 📖 Leestijd: 6 minuten De productiviteitsscore ondersteunt de digitale transformatie van jouw organisatie. Met behulp van een scorecard […]

  Workspace - 12.02.2021

  Onlangs maakte Microsoft bekend dat het te maken heeft met ruim 115 miljoen dagelijkse gebruikers voor Microsoft Teams. Maar omdat Microsoft Teams zo snel is omarmd, hebben veel organisaties belangrijke stappen overgeslagen bij de inrichting en het gebruik ervan. We vroegen twee van onze Microsoft 365 specialisten naar de zaken waar veel organisaties geen rekening […]

  Workspace - 05.02.2021

  Veel organisaties hebben de afgelopen tijd Office 365 geïmplementeerd. Hierdoor moesten de functierollen en bedrijfsprocessen opnieuw worden gedefinieerd. Dit kan soms onrust, ontevredenheid en stress veroorzaken bij werknemers. Om dit tegen te gaan is daarom een krachtige adoptiestrategie nodig waarmee de werknemers opgeleid, de adoptie versneld en de impact en risico’s van het bedrijf geminimaliseerd […]

   Vraag offerte aan

   Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.