Geef uw medewerkers vrijheid met een online werkplek

Verander de werkplek van uw medewerkers in een werkplek die altijd, overal, veilig en snel beschikbaar is. Met een online werkplek, of digitale werkplek, van True maakt u zakelijke applicaties mobile ready en in de cloud beschikbaar. Slim samengesteld én gepersonaliseerd.

online werkplek

Let op! Per 1 juni is True Workspace onderdeel van Pink Elephant. Informatie over online werkplekken vindt je voortaan op de website van Pink Elephant.

Maak de online werkplek overal beschikbaar

Geef medewerkers altijd en overal toegang tot hun werkplek. Breng uw bedrijfsapplicaties onder in de cloud zodat uw applicatielandschap bereikbaar, up-and-running en schaalbaar is voor iedere medewerker in uw organisatie.

Breng bedrijfsapplicaties en data naar de cloud

Houd grip op bedrijfsapplicaties en data door deze onder te brengen in de digitale werkplek. Breng applicaties onder in de juiste cloudomgeving, voer voor alle of een groep werknemers veranderingen snel en effectief door en houd data in de organisatie beheersbaar en veilig.

Laat uw medewerker overal mobiel werken

Ga voor de vrijheid om mobiel te werken, een goede user experience en tools die u regie en controle geven. Maak bedrijfsapplicaties cloud- en mobile ready en stel ze beschikbaar in de digitale werkplek, zonder in te leveren op veiligheid, compliance of de privacy van uw medewerker.

Krijg meer regie met een online werkomgeving

Wie grip heeft op IT kan streven naar digital excellence. Ga voor digital excellence met een op maat gesneden digitale werkplek van True. Stel uw vragen via onderstaande formulier.

De 6 voordelen van een werkplek in de cloud:

  • Uw bedrijfsapplicaties veilig in managed cloudomgevingen;
  • Uw bedrijfsapplicaties cloud- en mobile ready;
  • Uw medewerkers krijgen de vrijheid om mobiel te werken;
  • U krijgt regietools voor overzicht en het verlenen van toegang;
  • U kunt snel nieuwe functionaliteit toevoegen en afleveren;
  • U houdt grip op het complete applicatielandschap;

Veelgestelde vragen over de online werkplek

Wat is een online werkplek?

Een online werkomgeving is een gepersonaliseerd, digitaal platform dat via (mobiele) devices (laptops, smartphones, tablets) te bereiken is. Iedere medewerker die inlogt, krijgt toegang tot de applicaties die hij of zij nodig heeft om productief te zijn.

Voor de organisatie zijn regietools ingebouwd. Die regietools geven de organisatie onder andere grip op veiligheid en compliance, maar ook welke medewerker toegang krijgt voor welke applicatie en met welk device. Bekende aanbieders van online werkplekken zijn bijvoorbeeld Microsoft en Citrix.

Hoe ziet de online werkplek eruit?

De online werkplek gebruikt de user interface van het device van de medewerker. De online werkplek wordt zoveel mogelijk native gemaakt zodat de medewerker de beste user experience heeft.

Waar bestaat een online werkomgeving uit?

De werkplek is voor iedere organisatie anders, omdat geen enkele organisatie of applicatielandschap hetzelfde is. Daarom kun je ook bijna niet spreken van ‘de online werkplek’.

Qua techniek worden er natuurlijk allerlei technologieën gebruikt om die toegang en mobile- en cloud readiness van applicaties mogelijk te maken. Denk aan het activeren van access management software, of aan het inzetten van managed enterprise mobility suite. Welke technologieën worden ingezet hangt af van de wensen van de organisatie en de devices waar de werkplek op getoond wordt.

Wat is de online werkplek prijs?

De prijs per werkplek online is erg verschillend per aanbieder en van de gekozen software. Meestal moeten er licenties betaalt worden per gebruiker, zoals bij Office 365 het geval is. Naast kosten voor de licenties betaal je ook de werkplekprovider maandelijks voor het beheer van de online werkomgeving. De online werkplek prijs verschilt dus sterk per provider.

Hoe vergelijk je een online werkplek?

Een online werkplek vergelijken kun je het best doen door te onderzoeken wie de online werkomgeving aanbiedt. Er zijn over het algemeen twee grote softwareaanbieders: Microsoft en Citrix. Beide werken in veel gevallen samen met gecertificeerde partners (zoals True). Vergelijk daarom niet alleen de software maar ook de bedrijven die je kunnen helpen met het instellen en beheren van een online werkplek. Hier zijn vele verschillen in te vinden. Onder andere in prijs, maar ook in dienstverlening.