Geef uw medewerkers vrijheid met een online werkplek

Verander de werkplek van uw medewerkers in een werkplek die altijd, overal, veilig en snel beschikbaar is. Met een online werkplek, of digitale werkplek, van True maakt u zakelijke applicaties mobile ready en in de cloud beschikbaar. Slim samengesteld én gepersonaliseerd.

online werkplek

Maak de online werkplek overal beschikbaar

Geef medewerkers altijd en overal toegang tot hun werkplek. Breng uw bedrijfsapplicaties onder in de cloud zodat uw applicatielandschap bereikbaar, up-and-running en schaalbaar is voor iedere medewerker in uw organisatie.

Breng bedrijfsapplicaties en data naar de cloud

Houd grip op bedrijfsapplicaties en data door deze onder te brengen in de digitale werkplek. Breng applicaties onder in de juiste cloudomgeving, voer voor alle of een groep werknemers veranderingen snel en effectief door en houd data in de organisatie beheersbaar en veilig.

Laat uw medewerker overal mobiel werken

Ga voor de vrijheid om mobiel te werken, een goede user experience en tools die u regie en controle geven. Maak bedrijfsapplicaties cloud- en mobile ready en stel ze beschikbaar in de digitale werkplek, zonder in te leveren op veiligheid, compliance of de privacy van uw medewerker.

Krijg meer regie met een online werkplek

Wie grip heeft op IT kan streven naar digital excellence. Ga voor digital excellence met een op maat gesneden digitale werkplek van True. Stel uw vragen via onderstaande formulier.

De 6 voordelen van een werkplek in de cloud:

  • Uw bedrijfsapplicaties veilig in managed cloudomgevingen;
  • Uw bedrijfsapplicaties cloud- en mobile ready;
  • Uw medewerkers krijgen de vrijheid om mobiel te werken;
  • U krijgt regietools voor overzicht en het verlenen van toegang;
  • U kunt snel nieuwe functionaliteit toevoegen en afleveren;
  • U houdt grip op het complete applicatielandschap;

Veelgestelde vragen over de digitale werkplek

Wat is een digitale werkplek?

De werkplek is een gepersonaliseerd, digitaal platform dat via (mobiele) devices (laptops, smartphones, tablets) te bereiken is. Iedere medewerker die inlogt, krijgt toegang tot de applicaties die hij of zij nodig heeft om productief te zijn.

Voor de organisatie zijn regietools ingebouwd. Die regietools geven de organisatie onder andere grip op veiligheid en compliance, maar ook welke medewerker toegang krijgt voor welke applicatie en met welk device.

Hoe ziet de werkplek eruit?

De online werkplek gebruikt de user interface van het device van de medewerker. De online werkplek wordt zoveel mogelijk native gemaakt zodat de medewerker de beste user experience heeft.

Waar bestaat een digitale werkplek uit?

De werkplek is voor iedere organisatie anders, omdat geen enkele organisatie of applicatielandschap hetzelfde is. Daarom kun je ook bijna niet spreken van ‘de online werkplek’.

Qua techniek worden er natuurlijk allerlei technologieën gebruikt om die toegang en mobile- en cloud readiness van applicaties mogelijk te maken. Denk aan het activeren van access management software, of aan het inzetten van managed enterprise mobility suite. Welke technologieën worden ingezet hangt af van de wensen van de organisatie en de devices waar de werkplek op getoond wordt.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.