Applicatie Management

Hosted en managed bedrijfsapplicaties voor elk type digitale werkplek

Snelle veranderingen in de business vragen om het doeltreffend doorvoeren van nieuwe apps binnen een digitale werkomgeving. True is specialist in het integreren en beheren van bedrijfsapplicaties binnen complexe IT-omgevingen. Of het nu gaat om een on-premise, SaaS-, public cloud- of private cloudapplicatie: True weet de optimale mix samen te stellen en te integreren met de rest van uw digitale werkpleksuite.

Applicatie Management voor Workspace
Wokspace Applicatiemanagement

Alle bedrijfsapps geïntegreerd in de werkplek

Het hosten van applicaties gaat verder dan het inrichten en beheren van een server. True ziet de moderne werkplek als een centrale digitale omgeving waar apps uit verschillende omgevingen met elkaar communiceren. Geen stand-alone features, maar maximale integratie.

Hosted
applicaties

Managed
applicaties

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Benieuwd of we ook uw applicaties onder kunnen brengen in een digitale werkomgeving?

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.