Bedrijfsapplicaties die perfect zijn afgestemd met de werkomgeving

True is expert in het implementeren, optimaliseren en beheren van bedrijfskritische applicaties. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw bedrijfsapplicaties goed te laten draaien in uw werkomgeving. Een overzicht van alle applicaties die we tot in de puntjes configureren.

Bedrijfsapplicaties die perfect zijn afgestemd met de werkomgeving

Collaboration Applicaties

Werk efficiënt en waar dan ook samen met Skype for Business. True configureert, host en optimaliseert de werkomgeving zodat uw medewerkers overal ter wereld en met ieder device gebruik kunnen maken van Skype for Business.

Pascom

Optimale bereikbaarheid, plaats onafhankelijk kunnen (samen)werken en bepalen welke medewerkers toegang krijgen tot VoIP. True levert uw Hosted VoIP oplossing, zodat u klaar bent voor de toekomst.

SharePoint

Met Microsoft Sharepoint kunt u bestanden delen, met collega’s samenwerken krijgt u toegang een uitgebreid intranet en extranet voor uw organisatie. True configureert en host Microsoft Sharepoint voor u in een online werkomgeving.

Microsoft Exchange

Werk overal en werk slimmer met gehoste email. Uw email 99,9% beschikbaar, geen zorgen over updates, maar wel zelf de controle.

De voorloper van Skype for Business. Geschikt voor videoconferencing. True richt de werkomgeving in zodat de optimale situatie voor Microsoft Lync ontstaat.

Office Applicaties

Microsoft office professional hosting True

Microsoft Office Professional is het Office-pakket dat iedereen kent. Aangevuld met functies waarmee u nog beter kunt samenwerken. Zo kunt u overal en altijd meer gedaan krijgen en is uw organisatie productiever.

Microsoft Office 365 hosting True

Het beste van Microsoft Office op ieder device. Updates voor Office 365 worden automatisch doorgevoerd. U beschikt dus altijd over de nieuwste functionaliteit.

Adobe PDF is een bestandsformaat waarmee lettertypen, afbeeldingen en lay-out van ieder willekeurig brondocument behouden blijven, ongeacht het programma waarmee het document is gemaakt. Adobe PDF versterkt de communicatiekracht van uw organisatie.

Microsoft Visio maakt informatie visueel. Door Visio te gebruiken kunt u makkelijk een stroom- diagram overnemen uit een presentatie, een organigram maken voor in uw projectplan of complexe (IT) processen overzichtelijk in kaart brengen.

Enterprise Applicaties

Een populair CRM voor het registreren van verkoop opportuniteiten. True configureert in SalesForce-applicatie in de werkomgeving zodat de beste prestaties worden bereikt.

Oracle logo

De systemen van Oracle brengen wij naadloos onder in de werkomgeving. True werkt samen met Oracle-specialisten voor het inrichten van databases en het fijnslepen van de performance van Enterprise Oracle-applicaties.

Een van de populairste ERP-systemen op de markt. True brengt SAP onder in de werkomgeving en beheert de prestaties van het pakket tot het maximale effect is bereikt.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Haal het maximale uit uw organisatie met een werkomgeving van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.