AGP bedrijfssoftware hosten in de cloud van True

AGP bedrijfssoftware toevoegen aan uw bestaande ICT landschap? De juiste integratie tussen mensen, processen en technologie is dan de uitdaging. Applicaties en data moeten naadloos op elkaar aangesloten worden en medewerkers verwachten dat ze beschikbaar zijn op elk device vanaf elke locatie.

True stelt organisaties in staat slagvaardiger te ondernemen door een applicatieomgeving op maat te aggregeren, orkestreren en optimaliseren.

AGP ERP software hosten bij True

7 punten waarom bedrijfssoftware bij True hosten nog meer voordelen oplevert

1. Toegang en rechten van gebruikers gemanaged

Vanuit een selfservice portal kunt u toegang en rechten bij de in- en uitstroom van medewerkers in 5 minuten doorvoeren. Voor alle software binnen uw landschap.

2. Slim gekoppeld met andere bedrijfsapplicaties

True zorgt voor de koppeling van alle locaties waar uw software zich bevindt zodat er één netwerk ontstaat. Zelfs als sommige software nog on-premise staat.

3. Uw data veilig in de private of public cloud

In sommige gevallen draait software in de 'public' cloud en in andere gevallen is de data kritischer en een beveiligde private cloud de beste plek. Bij True heeft u die keuze.

4. Up- en downscalen per gebruiker per maand

Geen inflexibele softwarecontracten meer. Licenties worden per maand per gebruiker afgenomen en een groot deel van de administratie en afhandeling ligt bij True.

5. Eén aanspreekpunt voor support en issues

Natuurlijk zijn wij het aanspreekpunt voor gebruikers. Bespaar ook veel tijd met software-issues door True te laten fungeren als coördinator van uw leveranciers.

6. Uw applicatie zorgeloos geïmplementeerd

True zorgt ervoor dat uw software geïmplementeerd wordt in het softwarelandschap. Ook kunnen we de updates en upgrades verzorgen.

7. Altijd, overal en cross-device beschikbaar

Op elk platform werken mensen met bedrijfsdata en bedrijfsapplicaties. Met de deviceoplossingen van True kan uw organisatie de regie voeren over alle apparaten (desktop, laptop of tablet) die door medewerkers gebruikt worden.

Vertel ons uw AGP bedrijfssoftware uitdaging

Waarom True?

Volledige ontzorging – onze experts regelen alle technische zaken. Installatie, beheer én pro-actieve optimalisaties.

Tweakers-mentaliteit – de Trueligans tweaken net zo lang aan de webspaces totdat de beste prestaties zijn bereikt.

Constante innovatie – we zijn constant op zoek naar de nieuwste innovatieve technologieën om toe te passen.

AGP ERP Software uit de cloud van True

Met digitale werkoplossingen van True is het mogelijk om applicaties van AGP in de cloud te hosten. Uw medewerkers hebben vanaf elk gewenst device toegang tot de software. True zorgt ervoor dat uw medewerkers via een beveiligde portal toegang krijgen tot AGP. Het is mogelijk om in deze toegangsportal meer applicaties toe te voegen. True beheert het toegangsmanagement en kan ook fungeren als centraal aanspreekpunt voor uw softwareleveranciers en clouddiensten.

Meer over AGP ERP Software

AGP Trade is bedoeld voor handel en groothandel. Handelsondernemingen kunnen zo hun inkoop, verkoop, voorraadbeheer, relatiebeheer, logistiek en financiële adminstratie beter op elkaar afstemmen. De AGP Trade ERP-software is ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande organisaties uit de handelsbranche. AGP Trade is modulair opgebouwd en sluit hierdoor naadloos aan op bedrijfsprocessen. Alle gegevens hoeft u maar een keer in te voeren. Alle adminstratieve processen (inkoop, verkoop en voorraad) zijn aan elkaar gekoppeld. U heeft op elk moment inzicht in uw klanten, voorraad en prijzen. Het pakket AGP Trade biedt uitgebreide koppelingen met online applicaties, zoals webshops en online voorraadsystemen.

Beschikt u al over software van AGP?

Dat is geen probleem. True beschikt over ruime ervaring met de implementatie, onderhoud en optimalisatie van AGP producten en omgevingen. Of het nu gaat om een software aanpassing, technisch beheer, of het implementeren van slimme add-ons.
Maak het uzelf gemakkelijk en besteed uw volledige applicatiemanagement uit bij True.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Haal het maximale uit uw applicatielandschap met een werkomgeving van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel ons over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.