Boost Microsoft Dynamics NAV naar een managed cloud

Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision) toevoegen aan uw bestaande ICT landschap? Uw Microsoft Dynamics NAV on-premise omgeving onderbrengen naar de cloud? De juiste integratie tussen mensen, processen en technologie is dan de uitdaging. Applicaties en data moeten naadloos op elkaar aangesloten worden. Organisaties willen snel de functionaliteit van Microsoft Dynamics NAV leveren, zonder complicaties en zonder in te leveren aan prestaties.

Bij True denken we mee met uw situatie. Wij gaan altijd voor een oplossing op maat en adviseren naar de beste cloudmogelijkheden voor uw Dynamics NAV-pakket. Wat uw wens ook is: stand-alone of volledig geïntegreerd met de digitale werkplek, de public cloud van Microsoft Azure of juist Azure Stack, een private cloud of een hybride cloud voor integraties met andere bedrijfsapplicaties. Voor alle situaties en business cases heeft True een passend hosted Dynamics NAV antwoord.

Hosted Dynamics NAV? Dit zijn 6 redenen om het bij True onder te brengen

Slimme cloudintegraties

Uw ERP-applicatie onderbrengen naar een cloudomgeving is nooit een one-size-fits-all verhaal. De engineers van True stemmen de juiste cloudmix voor u samen op basis van uw businesscase. Bij True stellen we altijd de vraag achter de vraag. Door de juiste vragen te stellen over uw huidige IT-infrastructuur, stemmen we een advies op maat af die passend is voor uw organisatie. True heeft jarenlange expertise over cloud computing en hosting. In welke cloudomgeving (public cloud, private cloud of hybrid cloud) u de ERP-applicatie onder wilt brengen: voor alle situaties heeft True een antwoord.

Efficiënt gebruikersbeheer

True heeft een tool ontwikkeld voor het aanmaken en beheren van gebruikers. In de cloud van True zijn (toegangs)rechten van gebruikers snel toe te kennen en te ontnemen. De tool wordt gekoppeld aan een door ons gehoste Active Directory (gebruikersdatabase), waardoor het mogelijk wordt om Single-Sign On in te regelen. Eindgebruikers kunnen met één gebruikersnaam en één wachtwoord toegang krijgen tot missiekritische bedrijfsapplicaties. Per gebruiker te zien welke rechten deze heeft, waar toegang voor verleent is en met welk device dit gebeurt en welke licenties zijn afgenomen.

Veilig in de cloud

True beschikt over een toegewijd security-team dat (mogelijke) beveiligingsrisico’s signaleert en proactief aanpakt. Naast de hosting van de ERP-applicatie bouwen we beveiligingsmaatregelen (firewalls, anti-virus) op netwerkniveau in om het risico op beveiligingsincidenten te minimaliseren. De  belangrijkste procedures om veiligheid te borgen zijn vastgelegd in ons managementsysteem. Onze ISO 27001-, ISO 9001-, NEN 7510- certificaten en ISAE-rapportages zijn daar het bewijs van. Aanvullend bieden wij extra producten en diensten aan voor databeveiliging, zoals managed back-up, managed wi-fi of managed firewall.

Grip op licentiekosten

Als organisatie heeft u geen omkijken meer naar licenties van applicaties, omdat u deze direct bij True kunt aanschaffen. True zorgt er vervolgens voor dat de licenties inzichtelijk worden in de user provisioning tool, zodat u in één oogopslag ziet wie er toegang heeft tot de applicatie. Zo houdt u overzicht en grip op de totale licentiekosten.

Nederlandstalige helpdesk

Medewerkers kunnen met hun vraagstukken terecht bij een Nederlandtalige helpdesk van True. Met een geavanceerd ticketingsysteem zijn vragen snel en gericht te stellen. Van alle incidenten wordt 90% binnen de target date opgelost. Microsoft Dynamics NAV omgevingen kennen daarnaast een uptime van 99,7%. 

Op meerdere devices

Microsoft Dynamics NAV is technisch te koppelen met uw andere bedrijfsapplictaties. Door het ERP-systeem onder te brengen in een hybrid cloud omgeving, wordt het mogelijk om middels Active Directory koppelingen te maken tussen gebruikers, data en devices. Staat de Active Directory op een server bij True? Dan koppelen onze engineers uw huidige infrastructuur aan de nieuwe.

Van on-premise naar een private cloud

Wilt u enkel van on-premise bewegen naar de cloud? Dan is een stand-alone private cloud u op het lijf geschreven. Onze techneuten weten de technische migratie van uw on-premise installatie naadloos over te zetten naar een private cloud, en nemen het technisch beheer daarna volledig uit handen. We zorgen voor gegarandeerde prestaties, monitoren continu en schakelen snel bij wanneer er extra capaciteit benodigd is. Meer over onze private cloud oplossingen.

Managed public cloud services

Uw Dynamics NAV-omgeving onderbrengen in de public cloud van Microsoft Azure? Of liever onder brengen in ons datacenter op basis van Azure Stack-technologie? Onze engineers zijn Microsoft gecertificeerd en helpen met het deployen en technisch beheren van uw applicatie in een Azure-omgeving. Vraag om meer informatie over onze managed Azure services.

Hybrid cloud omgevingen

In een ideale situatie communiceert uw ERP-pakket met alle missiekritische bedrijfsapplicaties. Bij Dynamics NAV heeft u vaak te maken met maatwerk, bestaande uit extra functionaliteiten om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen in de vorm van add-ons. True weet deze add-ons op efficiënt onder te brengen op de servers door het beste van public cloud applicaties en private cloud te combineren. Door uw Active Directory bij ons onder te brengen, kunnen onze engineers slimmigheden zoals Single Sign-On inbouwen. Eindgebruikers hebben hierdoor maar één gebruikersnaam en wachtwoord nodig om bij hun applicaties in te loggen.

Microsoft Exchange
Microsoft Office
Microsoft SharePoint
Skype for Business

Vertel ons uw Microsoft Dynamics NAV uitdagingen

Waarom Dynamics NAV hosten bij True?

  • tijd- en locatie-onafhankelijk werken voor eindgebruikers;
  • te koppelen met andere bedrijfskritische applicaties in een digitale werkplek;
  • voldoet aan strenge veiligheidseisen, is compliant en snel schaalbaar;
  • lagere TCO: geen investeringen in in-house technisch beheer of dure hardware;
  • gereduceerd risico op het verliezen van data of andere beveiligingsrisico’s door gecentraliseerde;
  • efficiënt onderbrengen van add-ons die het ERP-pakket functioneel ondersteunen;
  • intensieve samenwerking met Abecon voor consult, implementatie en functioneel beheer van Dynamics NAV.

Breng uw bedrijfsapplicatielandschap onder in een geïntegreerde webomgeving van True

Onze holistische blik zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal toegang krijgen tot de werkplek, en geeft u de expertise en regietools die nodig zijn om maximale grip te krijgen. We voegen infrastructuur, connectiviteit, data, apps, devices en users samen tot een geïntegreerde werkomgeving die veilig, compliant en schaalbaar is.

Bel ons voor een afspraak

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Lees onze nieuwste verhalen

Ransomware aanval op jouw bedrijfsnetwerk voorkomen
Wereldwijd neemt het aantal ransomware-aanvallen drastisch toe, WannaCry en (Non)Petya als meest recente voorbeelden. Volgens diverse onderzoeken zijn steeds meer organisaties, ook in Nederland, slachtoffer van ransomware. Over het algemeen geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Hoewel 100% veiligheid nooit te garanderen is, zijn er diverse maatregelen te nemen om uw organisatie maximaal te […]
overstappen-naar-de-cloud
De traditionele kantoorserver was jaren een vertrouwde partner. Vanwege flexibiliteit, makkelijke integratie met mobiele devices en applicaties en lagere operationele ICT-kosten is de overstap naar de cloud voor veel organisaties een realistisch scenario. Wat aanpak betreft, blijkt echter dat veel organisaties nog uitdagingen hebben met het overstappen naar de cloud. In dit artikel behandelen we […]
Dinsdag zijn diverse bedrijven in India, Rusland, Oekraïne, het Verenigd Koningrijk en Nederland getroffen door ransomware, die door beveilingsdeskundigen benoemd is tot Petya. Onder de geïnfecteerden meldden zich onder andere grote banken, tv-stations en scheepvaartbedrijven. Voor zover bekend zijn er geen klanten van True getroffen bij de aanval. Petya Petya is een nieuwe ransomware-variant op […]

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.