Laat Skype for Business écht voor uw organisatie werken

Skype for Business is een van de meest uitgebreide collaborationtools voor zakelijke communicatie. Met de applicatie kunnen medewerkers chatten, online vergaderen en het scherm delen. Waar en wanneer ze maar willen.

True helpt organisaties met het implementeren. configureren, optimaliseren  en managen van Skype for Business in een online werkomgeving. U bepaalt de cloudomgeving (public-, private- of hybrid). Wij regelen de techniek.

7 punten waarom bedrijfssoftware bij True hosten nog meer voordelen oplevert

1. Toegang en rechten van gebruikers gemanaged

Vanuit een selfservice portal kunt u toegang en rechten bij de in- en uitstroom van medewerkers in 5 minuten doorvoeren. Voor alle software binnen uw landschap.

2. Slim gekoppeld met andere bedrijfsapplicaties

True zorgt voor de koppeling van alle locaties waar uw software zich bevindt zodat er één netwerk ontstaat. Zelfs als sommige software nog on-premise staat.

3. Uw data veilig in de private of public cloud

In sommige gevallen draait software in de 'public' cloud en in andere gevallen is de data kritischer en een beveiligde private cloud de beste plek. Bij True heeft u die keuze.

4. Up- en downscalen per gebruiker per maand

Geen inflexibele softwarecontracten meer. Licenties worden per maand per gebruiker afgenomen en een groot deel van de administratie en afhandeling ligt bij True.

5. Eén aanspreekpunt voor support en issues

Natuurlijk zijn wij het aanspreekpunt voor gebruikers. Bespaar ook veel tijd met software-issues door True te laten fungeren als coördinator van uw leveranciers.

6. Uw applicatie zorgeloos geïmplementeerd

True zorgt ervoor dat uw software geïmplementeerd wordt in het softwarelandschap. Ook kunnen we de updates en upgrades verzorgen.

7. Altijd, overal en cross-device beschikbaar

Op elk platform werken mensen met bedrijfsdata en bedrijfsapplicaties. Met de deviceoplossingen van True kan uw organisatie de regie voeren over alle apparaten (desktop, laptop of tablet) die door medewerkers gebruikt worden.

Vertel ons uw Skype for Business uitdaging

Waarom True?

Volledige ontzorging – onze experts regelen alle technische zaken. Installatie, beheer én pro-actieve optimalisaties.

Tweakers-mentaliteit – de Trueligans tweaken net zo lang aan de webspaces totdat de beste prestaties zijn bereikt.

Constante innovatie – we zijn constant op zoek naar de nieuwste innovatieve technologieën om toe te passen.

Zakelijk communiceren met Skype for Business

Skype for Business is een volledig geïntegreerd communicatieplatform voor chatten, online vergaderingen en het delen van schermen.

Integratie van bestaande Skype for Business applicatie

True heeft ruime ervaring met het implementeren, onderhouden en optimaliseren van bedrijfsapplicaties. True helpt bij het technisch beheer, het hosten van de Skype for Business applicatie en bij het upgraden van nieuwe versies.

Integratie met Microsoft Office

Skype for Business is te koppelen aan Microsoft Office.  Zo is het mogelijk om direct vergaderingen inplannen vanuit Skype of een (video)gesprek starten vanuit Microsoft Word of Microsoft PowerPoint. True voorziet in de integratie en kan de verschillende clouds aan elkaar koppelen.

Voordelen Skype for Business

  • Vergaderen en bellen met iedereen – waar uw medewerker zich ook bevindt. Alleen een internetverbinding nodig.
  • Hoge productiviteit – dankzij integratie met alle andere Microsoft Office-pakketten.
  • Beveiling en goed beheer – gesprekken zijn beveiligd met encryptiesleutels en authenticatieverzoeken

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Haal het maximale uit uw applicatielandschap met een werkomgeving van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel ons over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.