Twinfield software hosten in de cloud van True

Twinfield software toevoegen aan uw bestaande ICT landschap? De juiste integratie tussen mensen, processen en technologie is dan de uitdaging. Applicaties en data moeten naadloos op elkaar aangesloten worden en medewerkers verwachten dat ze beschikbaar zijn op elk device vanaf elke locatie.

True stelt organisaties in staat slagvaardiger te ondernemen door een applicatieomgeving op maat te aggregeren, orkestreren en optimaliseren.

Twinfield software hosten in de cloud van True

7 punten waarom bedrijfssoftware bij True hosten nog meer voordelen oplevert

1. Toegang en rechten van gebruikers gemanaged

Vanuit een selfservice portal kunt u toegang en rechten bij de in- en uitstroom van medewerkers in 5 minuten doorvoeren. Voor alle software binnen uw landschap.

2. Slim gekoppeld met andere bedrijfsapplicaties

True zorgt voor de koppeling van alle locaties waar uw software zich bevindt zodat er één netwerk ontstaat. Zelfs als sommige software nog on-premise staat.

3. Uw data veilig in de private of public cloud

In sommige gevallen draait software in de 'public' cloud en in andere gevallen is de data kritischer en een beveiligde private cloud de beste plek. Bij True heeft u die keuze.

4. Up- en downscalen per gebruiker per maand

Geen inflexibele softwarecontracten meer. Licenties worden per maand per gebruiker afgenomen en een groot deel van de administratie en afhandeling ligt bij True.

5. Eén aanspreekpunt voor support en issues

Natuurlijk zijn wij het aanspreekpunt voor gebruikers. Bespaar ook veel tijd met software-issues door True te laten fungeren als coördinator van uw leveranciers.

6. Uw applicatie zorgeloos geïmplementeerd

True zorgt ervoor dat uw software geïmplementeerd wordt in het softwarelandschap. Ook kunnen we de updates en upgrades verzorgen.

7. Altijd, overal en cross-device beschikbaar

Op elk platform werken mensen met bedrijfsdata en bedrijfsapplicaties. Met de deviceoplossingen van True kan uw organisatie de regie voeren over alle apparaten (desktop, laptop of tablet) die door medewerkers gebruikt worden.

Vertel ons uw Twinfield software uitdaging

Waarom True?

Volledige ontzorging – onze experts regelen alle technische zaken. Installatie, beheer én pro-actieve optimalisaties.

Tweakers-mentaliteit – de Trueligans tweaken net zo lang aan de webspaces totdat de beste prestaties zijn bereikt.

Constante innovatie – we zijn constant op zoek naar de nieuwste innovatieve technologieën om toe te passen.

Ervaar nu hoe Twinfield voor u werkt in de cloud met True

De financiële software van Twinfield wordt als SaaS-applicatie aangeboden door Wolters Kluwer. De boekhoudsoftware wordt in gebruik genomen als published app, waarbij de gebruiker inlogt via de webportal van Twinfield. Het technisch beheer, onderhoud en upgrades wordt uitgevoerd door Wolters Kluwer. True zorgt voor de optimale integratie en orkestratie van de applicatie met de andere gebruikte bedrijfsapplicaties. Door het Twinfield achter de centrale regielaag van True te plaatsen heeft u controle over welke werknemer wanneer toegang heeft tot de app.

Meer over Twinfield software

Twinfield is een online boekhoudpakket en is ontwikkeld door Wolters Kluwer. Het bedrijf is de grootste Nederlandse online uitgeverij en informatiedienstverlener en levert branchespecifieke software oplossingen voor de financiële sector, zorgsector en juridische sector. Met Twinfield heeft u dankzij de cloud realtime inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Met de software van Twinfield kunt u ook gemakkelijk koppelingen realiseren met software van andere partijen om zo gegevensuitwisseling mogelijk te maken, zo is er een standaard koppeling met Alure.

Beschikt u al over Twinfield software?

Dat is geen probleem. True beschikt over ruime ervaring met de implementatie, onderhoud en optimalisatie van Twinfield producten en omgevingen. Of het nu gaat om een software aanpassing, technisch beheer, of het implementeren van slimme add-ons.

Maak het uzelf gemakkelijk en besteed uw volledige applicatiemanagement uit bij True.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Haal het maximale uit uw applicatielandschap met een werkomgeving van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel ons over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.