Device Management

Moderne devices geoptimaliseerd voor digitale werkomgevingen

Medewerkers willen vrijheid om met welk device dan ook te kunnen werken. Gebruiksvriendelijkheid en werken met een moderne werkplek staan voorop. IT-afdelingen willen zicht op wie toegang heeft en eenvoudige tools voor het beheren en integreren van devices binnen de werkomgeving. Met de devicemanagement diensten van True krijgt u het beste van beide werelden.

Let op! Per 1 juni is True Workspace onderdeel van Pink Elephant. Informatie over hardware & software services vindt je voortaan op de website van Pink Elephant.

Managed diensten voor
maximale productiviteit

De nieuwe generatie medewerker wilt gebruiksvriendelijke tools en apps. De IT-afdeling wilt regie houden. Er zit een fijne balans tussen grip en controle en het leveren van IT waar de eindgebruiker gelukkig van wordt. True levert de tools die u nodig hebt.

Laptop-as-a-
Service

Moderne werknemers willen krachtige, mobiele devices die ze ondersteunt in het werken. Met Laptop-as-a-Service levert True niet alleen een moderne Windows 10-laptop, maar ook allee services daaromheen: installatie van apps, beheertools en garanties voor vervanging en reparaties.

Managed
Thin Clients

Het gebruik van resources zoals CPU en storage is bij traditionele desktops lastig op en af te schalen. Je betaalt ook voor wat je niet gebruikt. In zulke gevallen kan een thin client uitkomst bieden. True levert, configureert en beheert de thin client en de lifecycle daaromheen.

Mobile Device
Management

Het aantal mobiele apparaten (smartphones, laptops, tablets) neemt alleen maar toe. Met de Mobile Device Management dienst van True houdt u grip op het overzicht van het aantal apparaten dat toegang heeft tot uw bedrijfskritische apps, data en netwerk – of dit nu een persoonlijk device of een device van de organisatie zelf is.

Enterprise Mobility
& Security Suite

Medewerkers werken vaker op verschillende plekken. Met de Enterprise Mobility & Security Suite blijft bedrijfskritische data goed beschermd. Word een laptop gestolen of raakt iemand z’n smartphone kwijt? Dan is het apparaat op afstand te wipen. True integreert EMS volledig met de digitale werkplek.

Mobile Application
Management

Applicaties zijn er in veel verschillende varianten. Met Mobile Application Management zorgt True ervoor dat de applicaties goed geïntegreerd worden binnen de digitale werkomgeving van het apparaat dat uw medewerkers gebruiken. Met een appstore voor bedrijfsapplicaties kunnen medewerkers eenvoudig de benodigde apps selecteren en installeren.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.