Persoonlijke devices in de digitale werkplek

De medewerkers de vrijheid geven om met ieder device toegang te geven tot de digitale werkplek, zonder dat u inlevert aan controle. Met de device management-oplossingen van True realiseert u het. Wij geven u de tools waarmee u precies ziet welk device wordt gebruikt en welke data en applicaties daarmee toegankelijk zijn. Bij calamiteiten zijn devices op afstand uit te schakelen.

Devicemanagement

Slim toegang verlenen aan devices

Grip en controle krijgen over de devices die binnen de organisatie worden gebruikt. Medewerkers die de vrijheid ervaren om hun eigen devices te gebruiken. Met de oplossingen van True bepaalt u zelf welke devices toegang krijgen tot de digitale werkomgeving. True monitort proactief met u mee en grijpt in bij calamiteiten.

Hosted desktop

Een hosted desktop van True: een volledig gepersonaliseerde digitale werkomgeving waarbij u de regie houdt. Applicaties, data en devices zijn naadloos afgestemd via een gevirtualiseerde Citrix-omgeving. Medewerkers zijn snel en veilig up-and-running dankzij handige regietools.

Mobile Device Management

Met Mobile Device Management (MDM) heeft u een oplossing waarmee u het overzichtelijk ziet welke devices toegang hebben tot de digitale werkomgeving. U ziet in een oogopslag welke rechten toegekend zijn per user, device en tot welke applicaties toegang is verleend.

Mobile Application Management

Ga voor mobile ready applicaties met Mobile Application Management: een managed platform voor mobiele devices en bedrijfsapps. Krijg medewerkers snel aan het werk met de enterprise app store en houd tijd over.

XenMobile

Maak mobiel werken mogelijk. Breng alle mobiele devices in uw organisatie onder in een managed XenMobile-omgeving. True configureert het platform volledig op maat. Zo zijn medewerkers snel up-and-running.

Een slimme werkomgeving is een geïntegreerde werkomgeving

Onze holistische blik zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal toegang krijgen tot de werkplek, en geeft u de expertise en regietools die nodig zijn om maximale grip te krijgen. We voegen infrastructuur, connectiviteit, data, apps, devices en users samen tot een geïntegreerde werkomgeving die veilig, compliant en schaalbaar is.

Stel uw vragen over device management aan een van onze experts

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.