Moderne devices geoptimaliseerd voor digitale werkomgevingen

Medewerkers willen vrijheid om met welk device dan ook te kunnen werken. Gebruiksvriendelijkheid en werken met een moderne werkplek staan voorop. IT-afdelingen willen zicht op wie toegang heeft en eenvoudige tools voor het beheren en integreren van devices binnen de werkomgeving. Met de devicemanagement diensten van True krijgt u het beste van beide werelden.

Devicemanagement

Managed diensten voor maximale productiviteit

De nieuwe generatie medewerker wilt gebruiksvriendelijke tools en apps. De IT-afdeling wilt regie houden. Er zit een fijne balans tussen grip en controle en het leveren van IT waar de eindgebruiker gelukkig van wordt. True levert niet alleen de software dit dit faciliteert, maar voert ook het beheer hierop uit en adviseert u in de apparaten en randsoftware die nodig is om maximale productiviteit te behalen.

Laptop-as-a-Service

Moderne werknemers willen krachtige, mobiele devices die ze ondersteunt in het werken. Met Laptop-as-a-Service levert True niet alleen een moderne Windows 10-laptop, maar ook allee services daaromheen: installatie van apps, beheertools en garanties voor vervanging en reparaties. 

Managed Thin Clients

Het gebruik van resources zoals CPU en storage is bij traditionele desktops lastig op en af te schalen. Je betaalt ook voor wat je niet gebruikt. In zulke gevallen kan een thin client uitkomst bieden. True levert, configureert en beheert de thin client en de lifecycle daaromheen. 

Mobile Device Management

Het aantal mobiele apparaten (smartphones, laptops, tablets) neemt alleen maar toe. Met de Mobile Device Management dienst van True houdt u grip op het overzicht van het aantal apparaten dat toegang heeft tot uw bedrijfskritische apps, data en netwerk – of dit nu een persoonlijk device of een device van de organisatie zelf is.

Enterprise Mobility & Security Suite

Medewerkers werken vaker op verschillende plekken. Met de Enterprise Mobility & Security Suite blijft bedrijfskritische data goed beschermd. Word een laptop gestolen of raakt iemand z’n smartphone kwijt? Dan is het apparaat op afstand te wipen. True integreert EMS volledig met de digitale werkplek.

Mobile Application Management

Applicaties zijn er in veel verschillende varianten. Met Mobile Application Management zorgt True ervoor dat de applicaties goed geïntegreerd worden binnen de digitale werkomgeving van het apparaat dat uw medewerkers gebruiken. Met een appstore voor bedrijfsapplicaties kunnen medewerkers eenvoudig de benodigde apps selecteren en installeren.

Een slimme werkomgeving is een geïntegreerde werkomgeving

Onze holistische blik zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal toegang krijgen tot de werkplek, en geeft u de expertise en regietools die nodig zijn om maximale grip te krijgen. We voegen infrastructuur, connectiviteit, data, apps, devices en users samen tot een geïntegreerde werkomgeving die veilig, compliant en schaalbaar is.

Benieuwd welke devices we leveren en kunnen managen?

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.