Hosted Desktop

Hosted Desktop is de ideale oplossing voor middelgrote organisaties: productief en bereikbaar zijn waar en wanneer je wilt. Bovendien stellen organisaties hoge eisen aan beveiliging en bescherming van data. True komt aan deze eisen tegemoet. Hosted Desktop is een uitstekende oplossing voor organisaties die hun medewerkers willen ondersteunen met een perfecte werkplek.

“Thuis op mijn Apple gewoon mijn desktop van het werk beschikbaar. Fantastisch!”

Hosted desktop

Vertel ons jouw uitdaging…

Host je bij True?

  • Dan kijken we samen met jou mee naar de beste webhosting oplossing voor jouw organisatie.
  • Dan monitoren we 24/7 de beschikbaarheid van de webserver.
  • Dan evalueren we samen of de configuraties van jouw platform nog aansluit bij de ontwikkelingen van je website/webshop/webapplicatie.
  • Dan grijpt True in indien de prestaties ondermaats zijn. True zal de server blijvend tweaken om continu de beste balans voor jouw situatie te vinden.

Ontzorging operationeel beheer

True zorgt voor de hardware, de datacentrumvoorzieningen, het technisch beheer van applicaties, licenties, beschikbaarheid en bescherming van data en applicaties. Daarnaast is True goed uitgerust om al uw ICT verantwoordelijkheden uit handen te nemen.

Met de Hosted Desktop van True beheerst ú de kosten per werkplek, waardoor u flexibel kunt opereren en de beheerlasten voor de ICT laag kunt houden. Maandelijks ontvangt u een management- rapportage waarmee u direct inzicht heeft in alle kosten en potentiële kostenbesparingen die we snel kunnen uitvoeren.

True voldoet aan de internationale ISAE 3402 en de NEN7510 norm. True laat namelijk jaarlijks audits uitvoeren door een onafhankelijke IT-auditor. Het ISAE 3402 rapport toont onze klanten dat wij onze beschreven processen volgen, terwijl de NEN7510 audit onze klanten het vertrouwen geeft dat hun data goed beschermd is.

Hosted Desktop werkt op elk device (laptops, Macbooks, smartphones, BlackBerry’s, iPads, etc.). U beschikt over alle programma’s van MS Office, maar ook over uw huidige bedrijfs- applicaties voor CRM, ERP, MS Exchange, MS Lync of andere bedrijfsapplicaties. Hierdoor kunnen uw medewerkers gebruik maken van ‘Het Nieuwe Werken’.

Meer weten over Hosted Desktop? Neem dan direct contact met ons op.

Voordelen

  • Ontzorging operationeel beheer
  • Transparante en flexibele kosten
  • Kwaliteitsgaranties
  • Werken op elk device, overal!

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Haal het maximale uit je organisatie met Smart Workspaces van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.