Mobile Application Management

Laat uw medewerkers veilig werken op hun mobiele apparaten met Mobile Application Management. True richt de MAM-oplossing in volgens de security- en privacyrichtlijnen van uw organisatie. Zo blijven privédata en werkdata goed gescheiden.

Mobile Application Management bij True

Let op! Per 1 juni is True Workspace onderdeel van Pink Elephant. Informatie over mobile application management vindt je voortaan op de website van Pink Elephant.

De voordelen van Mobile Application Management

Geschikt voor elke
cloud

Veel organisaties hebben applicaties in private clouds, public clouds of hybrid clouds. Met de MAM-oplossingen van True is het mogelijk om deze omgevingen aan elkaar te koppelen, zodat u daar beleid over kan voeren.

Zelf gebruikers
beheren

Via strikte autorisatie- en authenticatieprocessen is per gebruiker toegang te verlenen. Vanuit onze tool voor gebruikersbeheer kunt u gebruikers zelf beheren op basis van uw securityrichtlijnen.

Heldere
licentiekosten

Geen omkijken meer naar licenties van applicaties, omdat u deze direct bij True kunt aanschaffen. True zorgt er vervolgens voor dat de licenties inzichtelijk worden in de tool voor gebruikersbeheer. Zo houdt u grip op de totale licentiekosten.

Veiligheid
geborg

Ons securityteam houdt nauwlettend de omgeving waar uw applicaties staan voor u in de gaten. Zij kunnen aanvullende beveiligingsmaatregelen inbouwen (firewalls, anti-virus) op netwerkniveau om het risico op beveiligingsincidenten te minimaliseren.

Download whitepaper

mobiele-organisatie-whitepaper

Medewerkers kunnen op ieder apparaat online samenwerken. Hoe zorgt u ervoor dat dit veilig gebeurt en dat er geen bedrijfsgegevens op straat komen te liggen? In onze whitepaper leert u hoe u oplossingen zoals MDM, MAM en IAM bij kunnen dragen aan het worden van een veilig, mobiele organisatie.

Vraag een offerte aan

We zijn benieuwd naar uw uitdagingen voor Mobile Application Management. Vul onderstaand formulier in, dan nemen onze experts zo snel mogelijk contact met u op.

De voordelen van Mobile Application Management

Voor de medewerker:

  • Goede user experience – Eindgebruikers kunnen met een paar klikken op de knop hun bedrijfsapps downloaden in een app store.
  • Geen moeilijke wachtwoorden – Medewerkers hoeven geen moeilijke wachtwoorden meer te onthouden per applicatie. Met een paar klikken hebben ze toegang.
  • Persoonlijke data blijft persoonlijk – Een duidelijke scheiding tussen bedrijfsapps en persoonlijke data zorgt ervoor dat persoonlijke data veilig en gescheiden is.

Voor de IT-manager:

  • Data op afstand verwijderen – Data van apps is op afstand te verwijderen. Zelfs als het device kwijtraakt of gestolen wordt.
  • Micro VPN-mogelijkheden – Medewerkers kunnen veilig toegang krijgen tot de apps binnen het bedrijfsnetwerk. Per app in te regelen.
  • Apps voor veilig samenwerken – Schakel apps in voor het veilig e-mailen en het versturen van versleutelde bestanden.
  • MDM, MAM en IAM werken naadloos samen. Alles zit in hetzelfde pakket.
  • Applicaties downloadbaar vanuit een Enterprise App Store
  • Betere grip en zicht op licentiekosten omdat u apps direct bij True afneemt
  • Een Nederlandstalige servicedesk die als Single Point of Contact dient

Integreerbaar met Enterprise Mobility Suite

Onze Mobile Application Management tools zijn onderdeel van een totaalpakket, de Enterprise Mobility Suite. Dit zijn diverse tools en technologieën zoals MDM, MAM en IAM die aan elkaar gekoppeld en geïntegreerd in uw organisatie zorgen voor mobiliteit onder uw medewerkers.

BYOD, CYOD & COPE

Wat uw beleid ook is: BYOD, CYOD of COPE – met de Mobile Application Management oplossing van True creëert u de mogelijkheid om bedrijfsdata en persoonlijke data te scheiden. True stemt het platform af op basis van uw privacy-, security- en compliancerichtlijnen. Uw medewerker kan altijd en overal werken.