Maak applicaties mobile ready met Mobile Application Management

Kies voor een Mobile Application Management strategie die bij uw organisatie past. Met het Mobile Application Management platform van True kunt u de mobiliteitstrategie van uw organisatie orkestreren zoals u het wilt. True richt de technologie in geheel volgens uw security- en privacyvoorwaarden. Zo blijft data op applicatieniveau beschermd en ontstaat er een duidelijke scheidingslijn tussen persoonlijke data en bedrijfsdata.

Mobile Application Management bij True

Stel uw Mobile Application Management vragen aan onze experts

De voordelen van Mobile Application Management

  • Applicaties downloadbaar vanuit een Enterprise App Store
  • Betere grip en zicht op licentiekosten omdat u apps direct bij True afneemt
  • Een Nederlandstalige servicedesk die als Single Point of Contact dient

Mobile Application Management hosten bij True? Dit zijn de voordelen

De juiste
cloudmix

Bij True geloven we in oplossingen op maat. We brengen het MAM-platform dan ook onder in een omgeving die aansluit bij de rest van uw applicatielandschap. Waar de bedrijfsapps ook staan: True creëert de cloudomgeving(en) waarmee bedrijfsapps slim met elkaar kunnen communiceren.

Efficiënt
gebruikersbeheer

Met onze in-house ontwikkelde usermanagement tool zijn de rechten per gebruiker en per applicatie snel toe te kennen. Deze tool is te koppelen aan een bij ons gehoste Active Directory, waardoor medewerkers slechts één keer autorisatie nodig hebben per applicatie.

Uw privacy- en
securityrichtlijnen

Het MAM-platform wordt volledig ingericht volgens de richtlijnen die u heeft opgesteld voor privacy, security en compliance. Medewerkers zijn volledig vrij, onder de voorwaarden die u heeft opgesteld.

Veilig in
de cloud

True beschikt over een toegewijd security-team dat (mogelijke) beveiligingsrisico’s signaleert en proactief aanpakt. Naast het onderbrengen van uw applicaties en het MAM-platform bouwen we beveiligingsmaatregelen (firewalls, anti-virus) op netwerkniveau in om het risico op beveiligingsincidenten te minimaliseren.

Grip op
licentiekosten

Als organisatie heeft u geen omkijken meer naar licenties van applicaties, omdat u deze direct bij True kunt aanschaffen. True zorgt er vervolgens voor dat de licenties inzichtelijk worden in de user provisioning tool, zodat u in één oogopslag ziet wie er toegang heeft tot de applicatie. Zo houdt u overzicht en grip op de totale licentiekosten.

Nederlandstalige
servicedesk

Medewerkers kunnen met hun vraagstukken terecht bij een Nederlandstalige helpdesk van True. Via een handig ticketingsysteem zijn vragen snel en gericht te stellen. De experts van True behandelen de ticket snel en koppelen het antwoord nauwkeurig terug.

Voordelen Mobile Application Management:

Voor de medewerker:
  • Goede user experience – Eindgebruikers kunnen met een paar klikken op de knop hun bedrijfsapps downloaden in een app store.
  • Geen moeilijke wachtwoorden – Medewerkers hoeven geen moeilijke wachtwoorden meer te onthouden per applicatie. Met een paar klikken hebben ze toegang.
  • Persoonlijke data blijft persoonlijk – Een duidelijke scheiding tussen bedrijfsapps en persoonlijke data zorgt ervoor dat persoonlijke data veilig en gescheiden is.
Voor de IT-manager:
  • Data op afstand verwijderen – Data van apps is op afstand te verwijderen. Zelfs als het device kwijtraakt of gestolen wordt.
  • Micro VPN-mogelijkheden – Medewerkers kunnen veilig toegang krijgen tot de apps binnen het bedrijfsnetwerk. Per app in te regelen.
  • Apps voor veilig samenwerken – Schakel apps in voor het veilig e-mailen en het versturen van versleutelde bestanden.

Integreerbaar met Enterprise Mobility Suite

Onze Mobile Application Management tools zijn onderdeel van een totaalpakket, de Enterprise Mobility Suite. Dit zijn diverse tools en technologieën die aan elkaar gekoppeld en geïntegreerd in uw organisatie zorgen voor mobiliteit onder uw medewerkers. True biedt deze diensten volledig managed aan en richt de omgevingen op de meest efficiënte en veilige manier in. Zo krijgt de medewerker toegang tot applicaties. Any time, any device.

BYOD, CYOD & COPE

Wat uw beleid ook is, BYOD, CYOD of COPE , met het Mobile Application Management platform van True creëert u de mogelijkheid om bedrijfsdata en persoonlijke data te scheiden. True stemt het platform af op basis van uw privacy-, security- en compliancerichtlijnen.

Te integreren met MDM

De kracht van Mobile Application Management wordt versterkt door integratie met Mobile Device Management. Samen vormen deze twee begrippen één centraal platform voor het uitrollen en beheren van applicaties op de devices naar keuze (BYOD, CYOD of COPE).

XenMobile

True gebruikt de Citrix-technologie XenMobile om uw organisatie een mobiele organisatie te maken. We bieden een volledig managed XenMobile-omgeving aan die we inrichten volgens uw specifieke organisatiewensen.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Bel met een van onze Mobile Application Management experts

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.