Mobile Device Management

Het gebruik van tablets neemt in een snel tempo toe. Deze ‘mobile devices’ spelen een steeds belangrijkere rol in communicatie en zorgen voor nieuwe vormen van communicatie in het zakelijk verkeer en voor efficiëntere bedrijfsprocessen.

Mobile devicemanagement

Vertel ons uw uitdaging…

Host u bij True?

  • Dan kijken we samen met jou mee naar de beste webhosting oplossing voor jouw organisatie.
  • Dan monitoren we 24/7 de beschikbaarheid van de webserver.
  • Dan evalueren we samen of de configuraties van jouw platform nog aansluit bij de ontwikkelingen van je website/webshop/webapplicatie.
  • Dan grijpt True in indien de prestaties ondermaats zijn. True zal de server blijvend tweaken om continu de beste balans voor jouw situatie te vinden.

Mogelijkheden

De vraag naar integratie van tablets (zoals de iPad) neemt enorm toe. De mogelijkheid om de digitale werkomgeving vanaf een tablet te benaderen, is een bijzonder belangrijk voordeel. Ook het aantal apps voor mobiele systemen groeit explosief en parallel hieraan het app-gebruik binnen het bedrijfsleven.

Het gebruik van de digitale werkomgeving van True vanaf een tablet levert bovendien een veiligheidsvoordeel op: lokaal worden geen gegevens meer opgeslagen. Openbaring van bedrijfsgegevens door verlies of diefstal van apparatuur is dus verleden tijd. De werkomgeving van True ondersteunt alle mobile devices (zonder verdere kosten).

De voordelen van mobile device management

  • Medewerkers kunnen met ieder device toegang krijgen tot de werkomgeving
  • IT krijgt de tools die nodig zijn om te regie te houden
  • Intuïtief te gebruiken: apparaten en gebruikers zijn snel en eenvoudig toe te voegen

Een slimme werkomgeving is een geïntegreerde werkomgeving

Onze holistische blik zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal toegang krijgen tot de werkplek, en geeft u de expertise en regietools die nodig zijn om maximale grip te krijgen. We voegen infrastructuur, connectiviteit, data, apps, devices en users samen tot een geïntegreerde werkomgeving die veilig, compliant en schaalbaar is.

Haal het maximale uit je organisatie met Smart Workspaces van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.