Altijd mobiel werken met Mobile Device Management

Binnen bedrijven worden steeds vaker mobiele apparaten gebruikt. Het beveiligen van bedrijfsdata, het snel beschikbaar maken van functionaliteit en het efficiënt beheren van mobiele devices is daarom van groot belang. Met Mobile Device Management van True zorgt voor optimale controle. Uw medewerkers kunnen altijd, overal en op ieder device productief zijn. U houdt grip en controle.

Mobile Devicemanagement door True bij online werkplekken

Stel uw vragen over Mobile Device Management aan onze experts

De voordelen van Mobile Device Management

  • Een op maat afgestemde cloudomgeving die gekoppeld is aan een bij ons gehoste Active Directory
  • Een platform voor mobiliteit die volledig ingericht is op basis van uw privacy-, security- en compliance-richtlijnen
  • Een team van dedicated security-engineers die beveiligingsrisico’s vroegtijdig signaleren en proactief aanpakken
  • Een Nederlandstalige servicedesk waar uw medewerkers terecht kunnen voor vragen

De voordelen van Mobile Device Management bij True

Cloudplatform
op maat

True brengt het Mobile Device Management platform ook onder in een hostingomgeving die past bij uw organisatie en koppelen deze aan de bij ons gehoste Active Directory. Waar de bedrijfsapps ook staan: True creëert de cloudomgeving(en) waarmee bedrijfsapps slim met elkaar kunnen communiceren.

Gebruikers
efficiënt beheerd

Met onze in-house ontwikkelde Identity- & Accessmanagementtool zijn de rechten per gebruiker en per applicatie snel toe te kennen. Deze tool is te koppelen aan een bij ons gehoste Active Directory, waardoor medewerkers slechts één keer autorisatie nodig hebben per applicatie.

Op basis van
uw beleid

Mobile Device Management bij True wordt volledig ingericht volgens de privacy-, security- en compliancerichtlijnen die u heeft opgesteld. Daarnaast wordt rekening gehouden met BYOD-, CYOD- en COPE-beleid. Uw medewerkers volledig vrij en mobiel, onder uw voorwaarden.

Focus op
cloudbeveiliging

Bij True beschikken we over dedicated security-professionals die beveiligingsrisico’s vroegtijdig signaleren en proactief aanpakken.  Naast onze beveiligingsmaatregelen zijn aanvullende diensten te leveren, waaronder managed firewalls, DDoS-detectie & protectie en managed back-up mogelijkheden. Zo minimaliseren we het risico van beveiligingsincidenten.

Licenties
op orde

Bij True heeft uw organisatie geen omkijken meer naar licenties van bedrijfsapplicaties. Licenties voor nieuwe applicaties zijn direct aan te schaffen bij True. True maakt deze licenties inzichtelijk in de User Provisioning tool, waardoor u in een oogopslag ziet hoeveel licenties u afneemt voor welke applicaties. Overzichtelijk en handig.

Nederlandstalige
servicedesk

Uw medewerkers kunnen direct terecht bij een Nederlands sprekende helpdesk. Via ons ticket systeem zijn snel en gericht vragen te stellen, waarna de experts van True de vragen oppakken, doorvragen waar nodig vragen en het antwoord nauwkeurig terugkoppelen. Een echte Single Point of Contact (SPoC) dus.

Voordelen Mobile Device Management:

Voor de medewerker:
Goede user experience

Eindgebruikers kunnen met een paar klikken op de knop hun bedrijfsapps downloaden in een app store.

Geen moeilijke wachtwoorden

Medewerkers hoeven geen moeilijke wachtwoorden meer te onthouden per applicatie. Met een paar klikken hebben ze toegang.

Persoonlijke data blijft persoonlijk

Een duidelijke scheiding (middels containers) tussen bedrijfsapps en persoonlijke data zorgt ervoor dat persoonlijke data veilig en gescheiden is.

Voor de IT-manager:
Apps in één keer uitrollen

Apps zijn met een paar simpele klikken gecontroleerd uit te rollen bij een grote groep medewerkers. Zo beschikt iedere medewerker over de juiste app en de juiste versie.

End-to-end security

Per device en OS zijn beveiligingsmaatregelen te nemen. Denk aan het verplicht stellen van two-factor authentication, geüpdatet OS’en en uitsluiten van jailbroken/rooted devices.

Gecontroleerde updates

Bepaal zelf wanneer het beste moment voor updaten is. OS updates zijn in één batch te forceren, zodat alle devices binnen de organisatie gelijktig geüpdatet worden.

Integreerbaar met Enterprise Mobility Suite

Mobile Device Management is onderdeel van de Enterprise Mobility Suite. Dit is een totaalpakket van diverse tools en technologieën die aan elkaar gekoppeld ervoor zorgen dat medewerkers mobiel kunnen werken volgens uw voorwaarden. Zo is Mobile Device Management bijvoorbeeld te koppelen met Mobile Application Management, een platform voor het beheren van applicaties op mobiele apparaten. Samen vormen de twee technieken de Enterprise Mobility Suite.
True biedt zowel MAM, MDM als de Enterprise Mobility Suite volledig managed aan. Zo krijgt de IT-afdeling grip en controle over privacy, beveiliging en compliance, en kan de medewerker any time, any device z’n werk doen.

BYOD, CYOD & COPE

Met Mobile Device wordt het mogelijk om uw BYOD-, CYOD- en COPE-beleid in praktijk uit te voeren. Persoonlijke data en bedrijfsdata zijn te scheiden door middel van containers. Zo bewaakt de technologie de privacy van de medewerker, zonder dat de organisatie controle verliest over kritische bedrijfsdata. (Toegang) tot data en applicaties is op afstand te verwijderen.

Te integreren met MAM

Mobile Device Management krijgt pas écht de goede effecten als je het koppelt met Mobile Application Management. True integreert en zorgt ervoor dat deze naadloos met elkaar samenwerken.

XenMobile

XenMobile is de Enterprise Mobility Suit die True op dit moment inzet om te ervoor te zorgen dat uw medewerkers mobiel worden. Deze dienst is volledig managed door onze techneuten.

Integreer Mobile Device Management in uw digitale landschap

Onze holistische blik zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal toegang krijgen tot de werkplek, en geeft u de expertise en regietools die nodig zijn om maximale grip te krijgen. We voegen infrastructuur, connectiviteit, data, apps, devices en users samen tot een geïntegreerde werkomgeving die veilig, compliant en schaalbaar is.

Lees meer over Device Management

De 8 stappen naar een mobiele organisatie blogpost

Achtergrond - 30.11.2017

Als organisatie wil je slimmer, efficiënter en wendbaar werken, zodat je snel op ontwikkelingen kunt inspringen en de concurrentie de baas blijft. Daar is een digitale transformatie voor nodig, maar dat blijkt nog niet zo eenvoudig te zijn. Er zijn in totaal acht gebieden waarop je als organisatie actie moet ondernemen om een soepele overgang […]

Digitaal werken is goed voor IT en eindgebruiker

Cloud - 23.08.2018

Wat heeft een medewerker nodig om productief te zijn? Vijftig jaar geleden ging het om notitieblokken, pennen, nietmachines en paperclips. Tegenwoordig is productiviteit het werkgebied van de IT-manager en willen medewerkers dat zakelijke IT net zo werkt als consumenten IT. Hoe zorg je er voor dat digitale werkomgevingen medewerkers productief maken? In de blogreeks ‘De productieve eindgebruiker’ onderzoeken we deze vraag. Vandaag deel 6: de […]

Bedrijfsdevices beschermen verlies of diefstal device

Devices - 31.10.2018

Verlies en diefstal van zakelijke laptops, smartphones en tablets is een groot probleem. Niet alleen heeft het vervelende praktische gevolgen, er kan ook gevoelige informatie op straat komen te liggen. Het is daarom belangrijk dat organisaties bedrijfskritische informatie veilig houden zonder de vrijheid om overal te kunnen werken in te perken. Je laptop of smartphone […]

Vragen over Mobile Device Management? Neem contact op met onze experts

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.