De werkplek altijd up-and-running met schaalbare cloudinfrastructuur

Een geoptimaliseerde digitale werkplek heeft een managed cloud infrastructuur nodig. De managed werkomgevingen van True zijn volledig geoptimaliseerd voor diverse cloudomgevingen. True neemt de verantwoordelijkheid voor het technische fundament zodat infrastructuur naadloos wordt afgestemd op de dynamiek van de organisatie.

Inframanagement

Toegang geven tot de digitale werkplek

De applicaties die uw medewerkers gebruiken en uw budgetten: alles binnen uw IT-landschap is constant in beweging. Met uw infrastructuur moet u snel in kunnen spelen op veranderingen. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw infrastructuur en IT-resources op de juiste manier ontsloten worden. Zodat medewerkers altijd en overal bij de werkplek kunnen.

Cross-cloud

Welke cloudomgeving u ook gebruikt: de experts van True brengen data, gebruikers en applicaties uit public- en private clouds samen tot een hybride omgeving die naadloos is afgestemd op het applicatielandschap van uw digitale werkomgeving.

Private cloud

Houd uw vertrouwelijke gegevens beschikbaar in een private cloud van True. Geen last van anderen. Een omgeving die naadloos is afgestemd op uw situatie alleen. True neemt de verantwoordelijkheid over de inrichting, beheer en optimalisatie van uw omgeving.

Dedicated server

Een dedicated server die is ondergebracht in ons datacenter. Volledig op maat samen te stellen. U bepaalt het OS (Linux of Windows), de benodigde rackmount en netwerkbekabelingen. True configureert en behaalt met constante optimalisaties de beste prestaties.

Shared colocation

Met shared colocation krijgt u toegang tot ons datacenter, netwerk en remote hands faciliteiten. U doet geen investeringen in duur netwerkapparatuur en heeft de mogelijkheid om direct online te kunnen met uw werkomgeving. True zorgt ervoor dat u snel up-and-running bent en verleent u 24/7 support.

Private colocation

Met private colocation van True krijgt u een afgesloten ruimte die alleen voor u beschikbaar is. Laat uw serverpark groeien binnen een betrouwbare omgeving. Stel uw vragen aan de technische experts van True. True ontzorgt waar nodig en stelt de omgeving beschikbaar zodat prestaties gegarandeerd zijn.

Hybrid cloud

De prestaties van een public cloud omgeving gecombineerd met een private cloud omgeving. In een hybrid cloud combineren we het beste van deze twee werelden. Onze diepgaande kennis stemmen we af op uw specifieke cloudvraagstukken. Experts stellen de juiste cloudmix samen zodat uw hybrid cloud de naadloos is afgestemd met uw applicaties en data.

Managed Cloud

Onze managed clouds zijn schaalbare cloudomgevingen die u maximaal ondersteunen op het gebied van flexibiliteit. Het technische fundament begint bij deze platforms. We zorgen ervoor dat uw werkplek de beste configuraties heeft zodat uw medewerkers altijd, overal en met ieder device kunnen werken.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.