Infra Management: Altijd up-and-running met schaalbare cloudinfrastructuur

Een geoptimaliseerde digitale werkplek heeft een managed cloud infrastructuur nodig. De managed werkomgevingen van True zijn volledig geoptimaliseerd voor diverse cloudomgevingen. True neemt de verantwoordelijkheid voor infra management: het technische fundament waarmee de infrastructuur naadloos wordt afgestemd op de dynamiek van uw organisatie.

Altijd up-and-running met inframanagement van True

Optimaal toegang met de juiste infra management

De applicaties die uw medewerkers gebruiken en uw budgetten: alles binnen uw IT-landschap is constant in beweging. Met uw infrastructuur moet u snel in kunnen spelen op veranderingen. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw infrastructuur en IT-resources op de juiste manier ontsloten worden. Zodat medewerkers altijd en overal bij de werkplek kunnen.

Cross-cloud

Welke cloudomgeving u ook gebruikt: de experts van True brengen data, gebruikers en applicaties uit public- en private clouds samen tot een hybride omgeving die naadloos is afgestemd op het applicatielandschap van uw digitale werkomgeving.

Private cloud

Houd uw vertrouwelijke gegevens beschikbaar in een private cloud van True. Geen last van anderen. Een omgeving die naadloos is afgestemd op uw situatie alleen. True neemt de verantwoordelijkheid over de inrichting, beheer en optimalisatie van uw omgeving.

Dedicated server

Een dedicated server die is ondergebracht in ons datacenter. Volledig op maat samen te stellen. U bepaalt het OS (Linux of Windows), de benodigde rackmount en netwerkbekabelingen. True configureert en behaalt met constante optimalisaties de beste prestaties.

Shared colocation

Met shared colocation krijgt u toegang tot ons datacenter, netwerk en remote hands faciliteiten. U doet geen investeringen in duur netwerkapparatuur en heeft de mogelijkheid om direct online te kunnen met uw werkomgeving. True zorgt ervoor dat u snel up-and-running bent en verleent u 24/7 support.

Private colocation

Met private colocation van True krijgt u een afgesloten ruimte die alleen voor u beschikbaar is. Laat uw serverpark groeien binnen een betrouwbare omgeving. Stel uw vragen aan de technische experts van True. True ontzorgt waar nodig en stelt de omgeving beschikbaar zodat prestaties gegarandeerd zijn.

Hybrid cloud

De prestaties van een public cloud omgeving gecombineerd met een private cloud omgeving. In een hybrid cloud combineren we het beste van deze twee werelden. Onze diepgaande kennis stemmen we af op uw specifieke cloudvraagstukken. Experts stellen de juiste cloudmix samen zodat uw hybrid cloud de naadloos is afgestemd met uw applicaties en data.

Managed Cloud

Onze managed clouds zijn schaalbare cloudomgevingen die u maximaal ondersteunen op het gebied van flexibiliteit. Het technische fundament begint bij deze platforms. We zorgen ervoor dat uw werkplek de beste configuraties heeft zodat uw medewerkers altijd, overal en met ieder device kunnen werken.

Krijg direct een offerte voor Infra Management diensten:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over infra management aan onze specialisten. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan de huidige architectuur van uw infrastructuur en wat de gewenste situatie is waar u naartoe wilt.

Infra management door True:

  • Vanaf dag een in het ontwikkelproject denken we mee om de meest optimale infrastructuur van uw platform te waarborgen;
  • De experts van True monitoren continu de beschikbaarheid en prestaties van uw omgeving;
  • Nederlandstalige specialistische support voor optimale communicatie;
  • Ook na oplevering monitoren we de prestaties van uw platform en voeren we pro-actief verbeteringen door in de configuraties.
  • Bij groei of krimp van uw organisatie schaalt u probleemloos op en af.