User management

Geef medewerkers snel en eenvoudig toegang tot hun werkplek met user management

Steeds vaker werken medewerkers samen met professionals van binnen en buiten de organisatie. Iedereen neemt eigen devices, applicaties en data mee en vaak wordt er vanuit verschillende locaties gewerkt. Met de user management diensten van True houd je grip op de gebruikersrechten, zonder in te leveren op de vrijheid om altijd en overal te werken.

Let op! Per 1 juni is True Workspace onderdeel van Pink Elephant. Informatie over user management vindt je voortaan op de website van Pink Elephant.

User
provisioning

Een gebruiksvriendelijk, via de browser te benaderen controlepaneel waarmee nieuwe gebruikersprofielen, -rechten en licenties gemakkelijk zijn toe te kennen aan nieuwe medewerkers. Bijkomend voordeel: beter inzicht in het applicatielandschap en het daadwerkelijke gebruik van IT dankzij handige rapportages.

Single
Sign-On

Inloggen met slechts één gebruikersnaam en wachtwoord. Dankzij Single Sign-On (SSO) hoeft de medewerker niet allerlei verschillende inloggegevens te onthouden. Mogelijk gemaakt door synchronisatie tussen diverse Active Directories die door de experts van True aan elkaar zijn gekoppeld.

Adoptietrainingen

Gaan uw medewerkers voor het eerst aan de slag met een nieuw systeem of softwarepakket? Dan kan True adoptietrainingen verzorgen. Deze worden volledig toegespitst op de eindgebruiker. Indien het om een langere gebruikersadoptie gaat schakelen wij partners in die het voor ons kunnen doen.

Active
Directories

Via (Azure) Active Directory Management worden de inloggegevens van medewerkers opgeslagen en beheerd in centrale gehoste gebruikersdatabases. Met diverse technologieën worden deze gegevens slim en efficiënt aan elkaar gekoppeld door de engineers van True. Real-time synchronisatie tussen diverse Active Directories maakt het mogelijk om een Single User Identity toe te kennen aan individuele medewerkers.

Single
Point-of-Contact

De True servicedesk is het Single Point of Contact (SPoC) voor alle medewerkers. True communiceert alle incidenten, wijzigingsverzoeken en overige meldingen van eindgebruikers richting de softwareleveranciers van de klant. Medewerkers kunnen direct bij deze helpdesk terecht.

Managed Identity & Access

In het hart van onze digitale werkomgevingen bevindt zich Identity & Access Management. Deze technologie zorgt ervoor dat medewerkers slechts één gebruikersnaam en wachtwoord hoeven te onthouden. Gebruikers krijgen snel en overal toegang tot de juiste applicaties en data, in welke clouds deze ook staan. Nieuwe gebruikers kunnen snel aan de slag door simpele gebruikersprofielen en -rechten. Zo worden betere beslissingen genomen in een korter tijdsbestek en zijn uw medewerkers tevredener.

Toegang beheren van gebruikers en hun apparaten

Ontvang direct een offerte voor een user management oplossing!

Stel uw user management vragen aan onze experts. Geef een korte omschrijving van uw uitdaging en ontvang een offerte op maat.

De voordelen van user management

  • Onboarding van nieuwe gebruikers is in enkele muisklikken te realiseren;
  • Toegangs- en gebruiksrechten per gebruiker per applicatie te beheren;
  • Goed user management bevorderd onderlinge samenwerking tussen collega’s;
  • Betere grip en inzicht op licentiekosten omdat u deze direct bij True afneemt;
  • Stroomlijnt de ‘user lifecycle management’ van uw organisatie;
  • Verhoogt de informatieveiligheid binnen uw organisatie;
  • Een Nederlandstalige servicedesk die als Single Point of Contact dient

Laat uw medewerker overal mobiel werken

Ga voor de vrijheid om mobiel te werken, een goede user experience en tools die u regie en controle geven. Maak bedrijfsapplicaties cloud- en mobile ready en stel ze beschikbaar in de digitale werkplek, zonder in te leveren op veiligheid, compliance of de privacy van uw medewerker.

Citrix Workspace App of Windows Virtual Desktop

De werkplek van vandaag bevat meer informatie, data, apps en koppelingen dan ooit. True brengt alle onderdelen samen tot een beheersbare werkplek voor iedereen in uw organisatie. True gebruikt Citrix en Microsoft technologie om u een volledig managed Workspace-omgeving aan te bieden die we inrichten volgens uw specifieke organisatiewensen.