Toegang geven aan de juiste medewerkers en devices

Steeds vaker werken medewerkers samen met professionals van binnen en buiten de organisatie. Iedereen neemt zijn eigen devices, applicaties en data mee en vaak wordt er vanuit verschillende locaties gewerkt. Hoe houd je als organisaties zicht en grip op de informatie en netwerken die deze professionals gebruiken? Hoe vind je als organisatie de juiste balans tussen gastvrijheid, een open samenwerking en security? Met onze regietools helpen we organisaties om medewerkers te juiste toegang te geven tot de werkplek. Zodat het maximale uit samenwerking gehaald wordt.

Usermanagement

Grip houden op gebruikers binnen en buiten uw organisatie

Houd grip op on- en offboarding en vergemakkelijk inlogprocedures. Met onze koppelingen van gebruikersprofielen en gebruikersdatabases leveren wij effectieve access & identity management-oplossingen. Met onze helpdesk zijn we een centraal contactpunt. Met onze trainingen houden we de kennis van medewerkers altijd-up-to-date. Zo ontstaat de optimale eindgebruikerservaring.

User provisioning

Met onze user provisioning-oplossing beheert u alle gebruikers en devices vanuit één centrale omgeving. Medewerkers krijgen snel toegang tot de applicaties, data en devices die ze nodig hebben. En met hetzelfde gemak zijn rechten te wijzigen. Wel zo handig als een gebruiker de organisatie verlaat.

Single Point-of-Contact

True treedt op als een Single-Point-of-Contact (SPoC). Medewerkers kunnen terecht bij de helpdesk van True voor de vraagstukken over hun applicaties, data en technische issues. True communiceert incidenten, wijzigingsverzoeken en andere meldingen door naar de softwareleveranciers.

Adoptietraining

Met de adoptietrainingen van True krijgen eindgebruikers de kennis en ervaring die zij nodig hebben over de applicaties die zij nodig hebben. In een dag of meerdere dagen leren medewerkers alle ins- en outs van hun digitale werkomgeving zodat zij snel up-and-running en van waarde kunnen toevoegen in de organisatie.

Active Directory

Active Directory dienst als centraal opslagpunt van alle gebruikersdata. Host u Active Directory bij True? Dan ontsluiten onze database-experts de medewerkers in een centrale database. Koppelingen met andere databases (bijv uit de public cloud van Microsoft) zijn mogelijk. Zo kunnen medewerkers met één inlognaam en wachtwoorden inloggen op alle applicaties in de digitale werkomgeving.

Een slimme werkomgeving is een geïntegreerde werkomgeving

Onze holistische blik zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal toegang krijgen tot de werkplek, en geeft u de expertise en regietools die nodig zijn om maximale grip te krijgen. We voegen infrastructuur, connectiviteit, data, apps, devices en users samen tot een geïntegreerde werkomgeving die veilig, compliant en schaalbaar is.

Geef gebruikers toegang tot de juiste applicaties, data en devices met een werkomgeving van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.