Beheer alle gebruikers, applicaties en data met één systeem

Het beheer van uw medewerkers kost veel tijd. Wisselingen in personeel, de uitrol van nieuwe applicaties en de noodzaak om in korte tijd te reageren op toegangsaanvragen zijn voor IT- en HR-afdelingen aan de orde van de dag.

Met de in-house ontwikkelde User Provisioning oplossing van True kunt u snel en zorgvuldig rechten toekennen aan gebruikers. U bepaalt met een paar klikken welke gebruikers toegang krijgen tot welke applicaties, devices en data. User Provisioning geeft u optimaal zicht en controle op uw medewerkers. Uw User Lifecycle Management in uw organisatie is centraal beheerd.

User Provisioning

Ervaar nu hoe User Provisioning voor u werkt in de cloud met True.

Waarom User Provisioning bij True?

  • Wij zorgen ervoor dat uw applicaties, devices, data en infrastructuur zijn afgestemd met de User Provisioning tool. Zo kunt u snel inspelen op veranderingen in de User Lifecycle.
  • Wij hebben User Provisioning in-house ontwikkeld en zullen dit blijven doen. Zo bent u verzekerd van nieuwe up- en upgrades die het systeem continu zullen verbeteren.
  • Wij hebben jarenlange kennis met het synchroniseren van gebruikersdatabases, applicaties en systemen. Hierdoor kunnen wij op de slimste manier te werk gaan, en User Provisioning passend inrichten voor uw organisatie.

7 voordelen van User Provisioning

Gebruikersbeheer
in één systeem

Met User Provisioning beheert u de user lifecycles van alle gebruikers in een systeem. Het onboarden, wijzigen en deactiveren van gebruikers vanuit één centrale plek.

Gebruikerprofielen
aanmaken

Maak gebruikersprofielen aan en koppel deze eenvoudig per individuele gebruiker of gebruikersgroep. Handig bij het verlenen van toegang bij grote hoeveelheden gebruikers.

Provisioning &
autorisatieworkflow

Met User Provisioning is een wijziging zorgvuldig door te voeren. De tool maakt gebruik van tussentijdse controles en validaties (vierogenprincipe) die per situatie in te stellen zijn.

Tijdbesparing voor IT’ers &
HR-verantwoordelijken

Met User Provisioning kan een IT’er & HR-verantwoordelijke met een paar klikken snel en zorgvuldig gebruikers aanmaken, wijzigen of deactiveren. Efficiënt én effectief.

Altijd een
actueel overzicht

Met User Provisioning krijgt u een real-time overzicht van al uw gebruikers. U kunt zien welke toegang en rechten uw medewerkers hebben voor de applicaties en devices die ze gebruiken.

Een productieve
medewerker

Gebruikers zijn dankzij User Provisioning sneller up-and-running. Dat betekent dat zij sneller toegang krijgen voor de applicaties, devices en data die zij nodig hebben.En dus productiever zijn.

Cross-cloud user
management

Of u nu apps gebruikt die in de public, private of hybrid cloud werken: met User Provisioning is het toegang verlenen tot deze verschillende omgevingen snel te realiseren. Alles vanuit één centrale plek.

User Provisioning

De drie fasen van User Lifecycle Management

Met User Provisioning is de User Lifecycle Management in uw organisatie optimaal in te regelen. Het onboarden, wijzigen en deactiveren van gebruikers en hun toegangsrechten is snel en zorgvuldig te realiseren.

Onboarding

De user lifecycle fase waarin een medewerker in dienst komt en toegangsrechten moet krijgen tot de benodigde applicaties, devices en data.

Modify

De user lifecycle fase waarin een medewerker verandert van rol en nieuwe toegangsrechten moet krijgen tot de benodigde applicaties, devices en data.

Deactivate

De user lifecycle fase waarin een medewerker uit dienst treedt en toegangsrechten voor applicaties, devices en data ontzegd moet worden.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap met User Provisioning

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.