Kennissessie – 24.05.2018

IT Infrastructure Tech Experience

Van concept naar realisatie

Deerns, Molex CES, PBS, Siemens en Vertiv bundelen hun krachten en organiseren de IT Infrastructure Tech Experience om u te informeren over de allernieuwste trends en technieken op het gebied van Datacenters/IT Infrastructures. De sessie staat in het teken van concept naar realisatie.

Voor IT Managers en Datacenter Managers is het belangrijk om slim te investeren zodat u aan de huidige eisen en wensen kunt voldoen maar ook voorbereid bent op de toekomst.

Tech Experience

Met dit in gedachten, presenteren Deerns, Molex CES, PBS, Siemens en Vertiv u de nieuwste trends en ontwikkelingen op dit gebied en helpen u bij het nemen van de juiste beslissingen om het maximale rendement te halen uit uw netwerk, uw mensen en uw budget. De moderator van onze sessie is Robert de Wit van Sustainable Network Consultancy.

Sustainable Network Consultancy
Datacenter Westpoort project Op een grondpositie in het Westelijk Havengebied zal gefaseerd door Caransa Groep een energie-efficiënt datacenter van circa 100.000m2 gerealiseerd worden. Om een grootschalig project als Datacenter Westpoort tot stand te brengen is co-creatie met diverse stakeholders noodzakelijk om het project van concept naar realisatie te brengen.

Deerns
Van white paper naar white space Wat is er allemaal nodig, voor sommigen achter de schermen, voor anderen op het hoofdtoneel, om van een vrijwel blanco idee tot gerealiseerde white space te komen. Inzicht in het proces, belanghebbenden en actuele hoofdthema’s wordt gegeven.

Molex CES
Van Gigabits naar Terabits Een combinatie van trends drijft de exploderende vraag naar meer snelheid en bandbreedte en tegelijkertijd moeten kosten voor gebruik van ruimte, stroom en koeling in balans blijven. Tijdens deze presentatie wordt uitgelegd hoe men hiermee rekening kan houden bij het design en de uiteindelijke aanleg van bekabeling en connectiviteit.

Vertiv
Het is niet langer koel om koel te zijn Wat zou er beter kunnen bij datacenter optimalisatie om beste energie efficiëntie te behalen.

Siemens
Modules & Money Modular Datacenter is een van de hedendaagse buzz-words in de industrie. Siemens deelt haar visie en ervaring op het gebied van aanpasbare datacenterontwerpen, groot en klein.

PBS
Datacenters veranderen constant, de apparaten worden zwaarder en kleiner. Hoe ga je hier mee om? De vloerbelasting neemt immers toe en daardoor zullen de vloeren meer te verduren krijgen. Het juiste vloersysteem is dus essentieel!

Locatie

True B.V.
Keienbergweg 100
1101 GH Amsterdam

Datum

24 mei 2018
12:00u - 17:00u

Evenement gesloten

Sprekers

Leander Lakkas
VP Technology, True

Robert de Wit
Business Development Manager, Sustainable Networks

Wim Buters
Deerns

Frank van Kessel
Salesmanager, Molex

Peter Warnar
Salesmanager, Vertiv

David Meulenbroeks
Principal electrical engineer, Siemens

Ad Vink
Businessmanager, PBS