Event – 06.06.2019

Take Your Container to Work Day

Een goedgevulde middag over containers & Kubernetes

Take Your Container to Work Day

Wat is de meerwaarde van containers en Kubernetes voor jouw bedrijf? Welke uitdagingen zijn er bij de adoptie van deze technologieën? Welke competenties moet je hebben om aan de slag te gaan? Op ‘Take your container to work’ nemen we je mee in de wonderbaarlijke wereld van containers, Kubernetes en het hele ecosysteem daaromheen.

Insights

Verschillende bedrijven zullen in een paneldiscussie hun (eerste) ervaringen met Kubernetes en containers delen. ‘The good, the bad én the ugly’ komen in alle volle glorie aan bod. 

Tevens laat True voor het eerst het gezicht zien van de nieuwe Managed Kubernetes dienst en de geleerde inzichten uit de private beta delen . Kortom: een middag vol waardevolle inzichten. Aan het eind van de middag heb je alles in huis om containers voor jouw bedrijf te laten werken.

Meer info

De agenda wordt binnenkort bekendgemaakt. Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. True behoudt zich derhalve het recht voor om registraties te weigeren indien deze niet volledig voldoen aan het deelnemersprofiel. Je ontvangt vanuit True een definitieve bevestiging of een reactie op je registratie. Stay tuned ⚡

Boek alvast je early bird tickets 👇

Managed Kubernetes

Ook laat True voor het eerst het gezicht zien van de nieuwe Managed Kubernetes dienst en de geleerde inzichten uit de private beta delen. Kortom: een middag vol waardevolle inzichten. Aan het eind van de middag heb je alles in huis om containers voor jouw bedrijf te laten werken.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Veeam, ICTRecht, Dell & Intel

Locatie

True
Keienbergweg 100
1101 GH Amsterdam

Datum

6 juni 2019
15:00u - 17:00u
Launchparty starts at 17.00

Sprekers

Bas Rookhuijzen
MBA Head of Marketing, Google Cloud Benelux

Daniel de Groot
Team Lead Kubernetes, True

Voor wie?

DevOps-engineers, Lead developers en CTO's van (middelgrote) digitale bureaus, e-commerce organisaties, Software-as-a-Service & ISV's en (tech) bedrijven met een serieuze online ambitie.

Partners

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Veeam, ICTRecht, Dell & Intel

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.