Event – 17.06.2021

Webinar: Cloud Native Technology, welke technologische keuze moet je maken

Veel bureaus zijn bezig met de nieuwe cloud native technologie (denk aan kubernetes etc.). Welke technologische keuzes kun je hierin het beste maken? Op 17 juni 2021 organiseren we in samenwerking met het DDA een webinar om een antwoord te geven op deze vraag.

Webinar: Cloud Native Technology, welke technologische keuze moet je maken

Wat is Cloud Native precies? Waarom juist nu inzetten op Cloud Native? Wat zijn de beste keuzes als het gaat om Cloud Native Technologie? Hoe maak je de keuze die past bij jouw wensen? En welke skillset heb je nodig om een cloud native omgeving te kunnen managen?

Ben jij CTO, Dev Ops engineer, developer of heb je in een andere functie te maken met deze materie en wil je meer weten? We zien je graag bij de webinar op 17 juni om 13.00 uur. De webinar is interactief en duurt ongeveer 1 uur. Ben je erbij? Meld je aan via de link onderaan de pagina!

Nu al benieuwd naar cloud-native technologieën? Lees dan onze blog over welke cloud-native technologieën worden toegepast in een Kubernetes omgeving.

Ben jij geen DDA lid maar wil je er toch bij zijn? Geen probleem!

Neem contact op met een van onze accountmanagers.

 

Guido Laout – Accountmanager

guido.laout@true.nl

 

Michiel Weitkamp – Accountmanager

michiel.weitkamp@true.nl

Datum

17 juni 2021
13:00 uur - 14:00 uur

Sprekers

Martijn van Calker
Solutions Architect, True

Partners

Dit webinar wordt mede mogelijk gemaakt door Dutch Digital Agencies.

Meer technologie verhalen

Cloud - 14.06.2021

Bij het maken van een veilige applicatie is het cruciaal dat security en compliance in een vroeg stadium onderdeel zijn van het ontwikkelproces. Gemeenten zijn hierop geen uitzondering. De denkwijze sluit naadloos aan bij een van de centrale architectuurprincipes van Common Ground, een initiatief dat gemeenten helpt bij het gezamenlijk aanpakken van overeenkomende uitdagingen. Eerder […]

Cloud - 11.06.2021

Met behulp van Azure van Microsoft kan je snel aan de slag met de cloud. Azure is echter geen one-size-fits-all aanbod. Het Azure Cloud Adoption Framework helpt bij het afstemmen van Azure op jouw specifieke situatie en wensen. In dit artikel lees je waaruit dit raamwerk bestaat, hoe dit jouw organisatie helpt en hoe je […]

Security - 04.06.2021

Wat maakt security by design & security by default ook voor jou van cruciaal belang? Security is vandaag de dag voor ieder bedrijf onmisbaar. Het is dan ook opvallend dat bij de ontwikkeling van veel applicaties security slechts een relatief beperkte rol speelt. De aandacht voor security groeit gelukkig, onder meer door de grote hoeveelheid […]

Realiseer tijdwinst en een hogere output binnen webprojecten!

Heb jij naar aanleiding van het webinar nog wat extra vragen? Of wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van Cloud Native? Onze accountmanagers sparren graag met je!

  Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap

  Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
  Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
  Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

   Vraag offerte aan

   Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.