Webinar over OTAP – 06.07.2023 – 11.00 uur

Release zonder paniek, krijg grip op voorspelbaarheid van je website of webapplicatie

Home / Over True / Evenementen / Webinar OTAP
Stop met releases direct in productie pushen, release met zekerheid door OTAP (ontwikkel-, test-, acceptatie-, productie-omgeving)! Hoe zet je dat specifiek voor jouw organisatie in? Leer in ons webinar op 6 juli van 11.00 – 11.45 uur alles over OTAP om prestaties en stabiliteit van je digitale dienstverlening hoog te houden.

Na intensief werken aan een nieuwe release wil je er bij de push naar productie niet achterkomen dat er configuratie errors zijn, of dat er performance bottlenecks opduiken. Waarom een release op productie testen als het slimmer kan? Of een release testen op een test-omgeving waar de configuraties van je infrastructuur anders zijn dan op je productie-omgeving?

Voor missie-kritische applicaties zijn niet-productie omgevingen (OTA-omgevingen: ontwikkel-, test-, acceptatie-omgeving) een must-have voor stabiliteit, uptime en het voorkomen van errors of downtime. Hoe werkt dat? Waar moet je voor OTAP op letten? Waar helpt OTAP je om alles uit de samenwerking tussen developers en engineers te halen? En hoe haal je er het maximale voor jouw organisatie uit?

In een half uur praten Marijn de Vlieger (Manager Solutions bij True) en Guido Laout (Head of Customer Success) je bij met alles ins en outs over OTAP. Wanneer zet je OTAP in en welke voordelen biedt het je? Waarom is het geen one size fits all? Hoe behoud je hiermee de voorspelbaarheid van je digitale dienstverlening?

Dit komt er in het webinar aan bod:

 

  • Waarom niet direct ontwikkelen op je productie-omgeving?
  • Welke voordelen biedt OTAP je?
  • Op welke details moet je letten?
  • Welke best practices zijn er voor ontwikkelen met OTAP?
  • Veelgestelde vragen over OTAP, inclusief de mogelijkheid om zelf vragen te stellen
Datum

06 juli 2023
11.00 - 11.45 uur
Online

Evenement gesloten

Sprekers

Marijn de Vlieger, Manager Solutions
Guido Laout, Head of Customer Success

Deel dit event met je netwerk