Sinds 2000 op missie om ontwikkelaars, digital officers en IT-managers net dat stukje extra verder te helpen.

True ontwikkelt digitale landschappen die deze slimme digitale wereld mogelijk maken.

Landscaping a smarter digital world

De wereld waarin we leven wordt iedere dag slimmer. Informatie is voor iedereen toegankelijk. We staan continu met elkaar in verbinding. Producten worden diensten en steden krijgen een digitaal hart.

True ontwikkelt digitale landschappen die deze slimme digitale wereld mogelijk maken. Door hosting en cloud op de beste manier toegankelijk te maken. Alleen dan kan technologische vooruitgang maximaal bijdragen aan een duurzaam leven en een beter bedrijfsresultaat.

Outsmarting technology

Een slimmere wereld begint bij onze klanten. True is altijd op jacht naar de vraag achter de vraag en heeft de oerdrang om het compacter, handiger, slimmer te doen. Deze mentaliteit stelt True in staat om het digitale landschap van haar klanten op de meest slimme manier in te richten en door te ontwikkelen. Zodat het managen van informatie en digitale technologie makkelijker wordt. Bedrijven efficiënter kunnen samenwerken en produceren. En er maximale speelruimte ontstaat om continu en met de hoogste snelheid te innoveren.

Smart webspace and workspace

Best performing hosting en cloud

True adviseert, implementeert, beheert en optimaliseert hosting en cloud voor organisaties. Omdat True de kennis, middelen en mensen heeft om de cloud naadloos aan te sluiten op het applicatielandschap van haar klanten, ontstaat er een optimaal samenspel tussen de front- en back-office. Anders gezegd: tussen de webportalen waar interactie met klanten en toeleveranciers plaatsvindt en de operaties die wendbaar inspeelt op de wensen van alle stakeholders. Dit zorgt voor een maximale inrichting om op een veilige manier razendsnel te anticiperen op de veranderende vraag en waarmee ‘operationele excellence’ behaald wordt.

Work, live, play smarter

True conformeert zich niet automatisch aan industriestandaarden. True heeft een natuurlijke drang om het altijd simpeler, beter, efficiënter en vooral slimmer te doen. True bepaalt haar eigen standaard. In middelen, in mensen en in mentaliteit. Deze standaard zit in het DNA van iedere Trueligan. Want alleen de beste oplossing telt. Voor klanten, partners, maar ook voor True zelf. Zo heeft deze mantra geresulteerd in building blocks waarmee we de wereld van morgen nog slimmer kunnen maken.

Ons verhaal landscaping the digital era

Landscaping the digital era since 2000

True is een volwassen tech-bedrijf met zo’n 120 specialisten en is gevestigd in Amsterdam. Sinds 2000 helpt True haar klanten met het bouwen en managen van hosting en cloud voor websites, webshops en webapplicaties. True is onderdeel van The Digital Neighborhood.

We horen graag hoe wij kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.