Samen organisaties grip geven over IT

Let op! Per 1 juni is True Workspace onderdeel van Pink Elephant. Klik hier voor meer informatie over de partners van Pink Elephant.

Logo van Pink Elephant

Focus op de kernkwaliteiten

Steeds meer applicaties komen uit de cloud, waardoor het werk van kantoorautomatiseerders steeds complexer wordt. Voorheen had de kantoorautomatiseerder volledige controle over de infrastructuur, data en applicaties van klanten. Door de groei van SaaS-applicaties is data verspreid over verschillende clouds. Tegelijkertijd neemt de wens van eindgebruikers toe. Men wil met de zakelijke werkplek hetzelfde werken als thuis met de tablet, pc, telefoon. De business van de klant vraagt vervolgens wel om compliance en maximale security.

Deze ontwikkelingen vragen om vernieuwde intensieve samenwerking met specialisatie in de hele stack, waarbij de kantoorautomatiseerder een sleutelrol vervult. Met True vindt u zo’n specialist. Onze digitale werkplekken zijn gebouwd op een professioneel platform tegen de hoogste standaarden en gecertificeerd volgens de meest kritische normen. Partners hoeven zelf niet te investeren in een high-end platform, geen dure certificeringen op allerlei normen, geen dure cursussen voor medewerkers om hen te specialiseren.

Partnerprogramma automatiseerders

8 redenen om te kiezen voor het partnerprogramma van True

Partner worden bij True geeft u zekerheden. De zekerheid dat elke applicatie geïntegreerd kan worden in de werkomgeving. De zekerheid dat samen naar de next level van IT-automatisering gaan. 8 redenen om partner te worden bij True.

Maak gebruikers gemakkelijk
aan met onze portal

Met een digitale werkomgeving van True kunt u de ICT van uw klanten beheren alsof u rechtstreeks in het Active Directory werkt. Het correct aanmaken en verwijderen van een compleet nieuwe medewerker, inclusief rechten en applicaties is binnen een handomdraai gebeurd. Zo behoudt u een maximale dienstverlening naar uw klanten en hun eindgebruikers.

Elke applicatie geïntegreerd
in de werkomgeving

Iedere klant is anders en iedere gebruiker heeft behoefte aan een andere set aan applicaties. Of het nu een SaaS-applicatie is, een client-applicatie of server-applicatie: een digitale werkomgeving van True is het portaal naar alle applicaties. Gebruikers loggen slechts één keer in en hebben direct beschikking over alles wat zij nodig hebben. Op ieder device, met ieder OS.

Technisch applicatiebeheer
volledig uitbesteed

Samen met onze partners stemmen wij af wie het beheer van de server doet, op welk niveau en wat de spelregels zijn. Daarnaast mag u als partner ervoor kiezen om zelf het technisch applicatiebeheer te doen, maar dat mag u ook overlaten aan de experts van True. Gebruik maken van elkaars kennis en kracht zorgt voor een optimale mix en de hoogste gebruikerstevredenheid.

Versterk uw
helpdeskpropositie

True beschikt over een grote groep support-engineers uit diverse disciplines en profiteren daarmee van enorme kennis. Ruim 100 specialisten van ieder technisch niveau zitten dagelijks klaar om u te helpen. Hierdoor is de slagvaardigheid van uw organisatie vele malen groter, zonder hoge investeringen in kennis of trainingen.

Een hybride
partnermodel

Het partnermodel van True is hybride van opzet. Op basis van uw eigen processen en wensen gaan we een maatwerk partnership aan waarin we alle mogelijkheden samen afstemmen. Of het nu gaat om commerciële inspanningen, technische werkzaamheden, communicatie met uw klant of de manier van facturatie.

Alleen maar
winnaars

Bij True zien we een partnership als een gezamenlijke, gelijkwaardige inspanning die leidt tot een beter resultaat voor alle partijen. Een partnership bij True betekent: geen entree fee, geen targets en geen boetes. Gewoon een intensieve samenwerking aangaan met elkaar. Zo creëeren we alleen maar digitale winnaars.

Samen groeien door
kennis te delen

Samen met uw organisatie stellen we een groeiplan op. Is uw organisatie technisch sterk, maar commercieel minder? Dan vliegen we dat gezamenlijk aan. Ook als een cloud- of werkplekkenpropositie nieuw is voor uw organisatie, helpen we met de commerciële ondersteuningen en het updaten van kennis.

Samen naar de
next level

Met True heeft u een geschikte partner voor de perfecte cloud propositie. U hoeft zich geen zorgen te maken over servers, RAM’s, CPU’s, licenties, backups of andere hardware- en middleware kwesties. Klanten zullen u zien als een specialist voor de digitale werkomgevingen van de toekomst.

Meld je vrijblijvend aan

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.