Veeam

Zekerheid dat bedrijfskritische data altijd beschikbaar is.

Voor het maken van back-ups en het doen van restores maakt True gebruik van de software van Veeam. Deze software biedt snel, flexibel en betrouwbaar herstel van gevirtualiseerde toepassingen en gegevens en back-ups. De back-ups worden altijd op een andere fysieke locatie binnen Nederland opgeslagen dan de locatie waarop de server actief is.

On premise back-up met Veeam Cloud Connect

Het gebruik van applicaties die geïnstalleerd zijn op lokale servers is bij veel organisaties nog het geval. Vaak is het zo dat deze applicaties essentieel zijn voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Beschikbaarheid van deze missie kritische systemen is van levensbelang. Met Veeam Cloud Connect biedt True cloud-based disaster recovery en offsite back-up bij True in het Datacenter.

Geautomatiseerde back-ups zonder verlies van continuïteit

Door gebruik van geavanceerde software hebben back-ups minimale impact op de systeemprestaties en wordt de back-up op efficiënte wijze bewaard op blokniveau. Doordat de data op disk wordt opgeslagen, zijn herstelacties snel op te starten. Standaard wordt er dagelijks een back-up gemaakt van de fileservers. Er wordt gedurende 28 dagen een restore-point en gedurende 3 maanden een full back-up van de 1e zondag van de maand bewaard.

Verified Recoverability

Bestanden, applicaties en virtual servers snel hersteld wanneer het erop aankomt, bedrijfsdata beschermd dankzij automatische back
ups en disaster recovery testing.

Leveraged Data

Elimineer alle risico’s die vastzitten aan het deployen van applicaties, configuratiewijzigingen en andere testscenario’s.


Support any storage

Elimineer alle risico’s die vastzitten aan het deployen van applicaties, configuratiewijzigingen en andere testscenario’s.

Meer informatie over Veeam vindt u op www.veeam.com/nl of neem contact met ons op.

Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.
Terug

Advies

VeeamVeeam
Terug

  Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend advies. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Terug

  Contact

  VeeamVeeam
  Terug

   Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


   Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.