Private Colocations

Diepe racks, A-klasse datacenters & ruime verbindingen

Colocations bij True biedt een kosteneffectieve, professionele omgeving met ruimte om infrastructuur te laten meegroeien met uw organisatie.

Private Colocations bij True met diepe Racks, A-Klasse datacenter & ruime verbindingen

Diepe racks

De cabinetten zijn 1,20 meter diep, veel ruimte om de serveropstelling professioneel onder te brengen.

A-klasse datacenters

Onze datacenters voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van beveiliging en voorzieningen.

Ruime verbindingen

Met colocatie krijgt u een redundante GigaBit verbinding naar ons high-end netwerk.

Onbeperkte toegang

Zonder onze tussenkomst kunt u 24×7 webbased toegang tot het datacenter aanvragen waar uw servers staan. Simpel aan te maken in onze servicetool TrueCare. U kunt zoveel dagpassen krijgen als u wilt.

Waarom Private Colocations bij True?

Eigen colocatie

True heeft eigen colocatiesuites. Zo kunnen we snel handelen als u snel rackspace nodig heeft. Voor optimale privacy is het vanaf tien eenheden mogelijk te kiezen voor een afgesloten deel van een rack.

Bewegingsvrijheid

Cabinetten die u bij ons huurt zijn 120cm diep. De ruimte tussen het rack aan de overkant is meer dan 2,5 meter. Optimaal voor het plaatsen van servers en het professioneel monteren van kabels.

Verschillende afmetingen

Colocatie voor enkele servers, of een heel serverpark onderbrengen? De datavloeren van True hebben kwart, halve en hele cabinetten klaarstaan. Vraag ons naar de meest geschikte afmetingen.

Even uitwijken

Beheer op afstand is de standaard. Toch kan het zijn dat een machine handmatig moet worden herstart, er een switch aangesloten of een schijf vervangen moet worden. True is uw aanspreekpunt.

Beveiligd compartiment

Cabinetten bij True zijn voorzien van een eigen slotcode. De gehele ruimte wordt in de gaten gehouden door onze camera’s. Periodiek wordt de dataruimte getoetst aan ISO-informatiebeveiligingsnormen.

All-in infrastructuur

Onze datacenterfaciliteiten zijn voorzien van redundante voedingen, monitoringfaciliteiten, 24×7 beveiliging en toegang, 24×7 remote-hands support en bekabeling en apparatuur on-site.

Private Colocation iets voor uw organisatie?

We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn van onze Private Colocation oplossingen. Laat ons uw uitdaging weten door onderstaand formulier in te vullen.

Waarom Colocation bij True?

  • Redundante voedingen
  • Monitoring faciliteiten
  • 24×7 beveiliging en toegang
  • 24×7 remote-hands support
  • Bekabeling en apparatuur on-site
  • Redundante Gbit Ethernet verbindingen
  • IP-adressen naar behoefte
  • Bandbreedte statistieken
  • Gebruik True DNS-servers
  • Koppeling met vele carriers mogelijk

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.