Let op! Per 1 juni is True Workspace onderdeel van Pink Elephant. Lees op deze pagina wat dit voor jou als Workspace-klant betekent.

Logo van Pink Elephant

Hoe het nieuwe True digitale landschappen slimmer maakt dan ooit

Werkplekproviders Multrix en Open for Support gaan verder onder merknaam True

Met ingang van 9 juni 2017 gaan werkplekproviders Multrix en Open for Support verder onder de merknaam True. Dit is het sluitstuk van een proces van vergaande integratie tussen de drie hostingproviders, die vanaf 2000 actief zijn in de markt van Enterprise web- en digitale werkplekoplossingen.

 

De digitale werkplek wordt steeds meer het centrum van technologische transformatie voor organisaties en vraagt om een nieuwe visie op IT. True gelooft in de verbinding tussen infrastructuur, applicaties, gegevens en het centraal stellen van eindgebruikers, om zo de werelden van e-commerce, ERP en CRM definitief samen te smelten in een efficiënt beheersbare IT-omgeving.

 

True is door deze bundeling van krachten in staat om het digitale landschap van haar klanten nog slimmer in te richten en toekomstbestendig te maken. Vanuit één merk. En vanuit één gemeenschappelijk doel.

Landscaping a smarter digital world

Landscaping a smarter digital world

De wereld waarin we leven wordt iedere dag slimmer. Informatie is voor iedereen toegankelijk. We staan continu met elkaar in verbinding. Producten worden diensten. Steden krijgen een digitaal hart. En thuis loggen we in op kantoor. True ontwikkelt het digitale landschap die deze wereld mogelijk maakt. Door web- en bedrijfsfunctionaliteit op de slimste manier toegankelijk te maken voor medewerkers en website bezoekers. Alleen dan kan technologische vooruitgang maximaal bijdragen aan een duurzaam leven en een beter bedrijfsresultaat.

Outsmarting technology

True Hosting Amsterdam

Een slimmere wereld begint bij onze klanten. True is altijd op jacht naar de vraag achter de vraag en heeft de ambitie om het compacter, handiger, slimmer te willen doen.

Deze mentaliteit stelt True in staat om het digitale landschap van haar klanten op de slimste manier in te richten en door te ontwikkelen. Zodat het managen van informatie en digitale technologie makkelijker wordt. Zodat bedrijven efficiënter kunnen samenwerken en produceren. En er maximale speelruimte ontstaat om continu en met de hoogste snelheid te innoveren.

Smart web & workspaces

True adviseert, bouwt, beheert en optimaliseert slimme web- en digitale werkomgevingen. Doordat True de kennis, middelen en mensen heeft om zowel de digitale werk- als webomgeving naadloos aan te laten sluiten op het applicatielandschap van haar klanten, ontstaat er een optimaal samenspel. Anders gezegd: tussen de webportalen waar interactie met klanten en toeleveranciers plaatsvindt en de operatie die wendbaar inspeelt op de wensen van alle stakeholders. Zo kunnen bedrijven op een veilige manier razendsnel anticiperen op de verandering. Op ieder moment.

smart web workspaces
jp van burgsteden true director

Jan-Paul van Burgsteden - CTO van True

“Wij gaan de werkplek verder ‘slim’ en gepersonaliseerd maken.”

Scaling Ambition 2000

Landscaping the digital era since 2000

True is een volwassen tech-bedrijf met 130+ medewerkers en vestigingen in Amsterdam en Maastricht. Sinds 2000 helpt True haar klanten met het bouwen en managen van webomgevingen voor websites, webshops en webapplicaties. Daar komt nu 17 jaar ervaring in het optimaliseren van digitale werkomgevingen van Open for Support en Multrix bij.

True is onderdeel van de Broad Horizon groep. Broad Horizon is specialist op het gebied van cloud- & business-oplossingen. De groep bestaat verder uit de bedrijven Abecon, Breinwave en Great Circle.

Meer informatie?

Stel ons al uw vragen. Onze specialisten nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Contactpersoon

  olaf van veen marketing director true

  Olaf van Veen

  +31 (0)20 305 97 50

  Terug

  Offerte

  RebrandingRebranding
  Terug

   Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.