Security Audit: Een diepgaand security-onderzoek voor webapplicaties

True heeft jarenlange ervaring met het beveiligen van hostingomgevingen. Maar zijn jouw webapplicaties en websites die op dit platform draaien voldoende beveiligd? Met de True Security Audit kun je dit overlaten aan vakkundige en ervaren security engineers. We lichten jouw volledige webomgeving grondig door om zo elke kwetsbaarheid of bedreiging vroegtijdig te elimineren.

Security audit voor uw websites

1. Opzet Audit

De audit bestaat uit een brede mix van geautomatiseerde scans, online company infosearches, human attempts en interpretation waarvan de resultaten met hun risicofactoren uitvoerig worden gerapporteerd.

2. Blackbox / Greybox

Twee type audits voor veiligere webapplicaties: Blackbox waarin de meest voorkomende manieren en exploits onderzocht. Greybox met uitgebreidere resultaten en inzicht in specifieke kwetsbaarheden middels human interpetation.

3. Scan

De security audits worden uitgevoerd door security engineers met veel technische kennis en praktijkervaring met onder meer ethisch hacken.

4. Rapportage

Na afloop van de security audit ontvang je een overzichtelijke rapportage van de gevonden lekken en kwetsbaarheden.

5. Lek patchen

Het verhelpen van specifieke lekken kan in veel gevallen gecompliceerd zijn doordat deze diep in de applicatiecode zitten. Heb je moeite met het verhelpen van een lek, dan kunnen wij of een van onze partners je helpen.

6. Rescan

Na enige tijd voeren wij een rescan uit om te controleren of je de gevonden kwetsbaarheden en lekken hebt gedicht.

Security audit & managed security

Dagelijks worden bedrijven en instellingen aangevallen door cybercriminelen. Naast schade aan websites en webapplicaties, wordt steeds vaker bedrijfskritische en concurrentiegevoelige infomatie gestolen. Met de True Security Audit onderzoeken we op intensieve wijze jouw website, webapplicatie of webshop op kwetsbaarheden en lekken. We brengen de kwetsbaarheden en lekken duidelijk in kaart, zodat je weet waar de verbeterpunten liggen.

Security Audit factsheet downloaden

Vertel ons je security-uitdaging

Host je bij True?

  • Dan kijken we samen met jou mee naar de beste webhosting oplossing voor jouw organisatie.
  • Dan monitoren we 24/7 de beschikbaarheid van de webserver.
  • Dan evalueren we samen of de configuraties van jouw platform nog aansluit bij de ontwikkelingen van je website/webshop/webapplicatie.
  • Dan grijpt True in indien de prestaties ondermaats zijn. True zal de server blijvend tweaken om continu de beste balans voor jouw situatie te vinden.

Online security; een absolute topprioriteit

Security is een steeds heter hangijzer aan het worden. Dat is ook niet zo raar want een datalek kan een flinke boete opleveren. En dan hebben we het nog niet eens over de imagoschade dat het met zich meebrengt. Optimaliseer daarom jouw eigen security en de security policies van jouw organisatie. In deze webinar recording staan we hier uitgebreid bij stil.

Security audit die inzicht geven in de veiligheid van uw webomgeving

Bij alle oplossingen die True realiseert, staat de geïntegreerde benadering van webspace en workspace. In het True Solutions Wheel vindt u alle elementen voor de beste werkplek en de beste webomgeving. Gebruikers en devices, data en applicaties, connectiviteit en infra, veiligheid en compliancy: alles is onderling verbonden. True zet de extra stap en kijkt naar alle onderdelen. Wij aggregeren, orkestreren en optimaliseren. Daarmee komt u sneller bij uw doel.

Lees meer over security

Research - 03.10.2017

Slechts 21% van de Nederlandse werknemers maakt zich zorgen over de digitale veiligheid op werk. Dat blijkt uit onderzoek van Alert Online. Opvallend, omdat bijna de helft van de Nederlanders (46%) wél bezorgd is over de digitale veiligheid thuis. De belangrijkste oorzaak? Een gebrek aan de juiste informatie. Hoe pak je dat aan als organisatie?  […]

Security - 23.05.2018

Op donderdag 17 mei 2018 vond The Art of Hacking plaats, een exclusieve masterclass voor digital agency partners van True. In deze sessie namen onze in-house ethical hackers Eddie en Patrick de ruim 21 deelnemers mee in de wonderbaarlijke wereld van “black hat hacking”. Veelvoorkomende kwetsbaarheden passeerden de revue en er werd uitgebreid stilgestaan hoe […]

Security - 13.04.2018

Nooit meer inloggen met een wachtwoord? Dat is misschien dichterbij dan je denkt. Nu de W3C het startschot heeft gegeven voor de ontwikkeling van WebAuthn, is een veiligere manier van inloggen binnen handbereik. Ik vroeg onze security engineer Eddie wat deze nieuwe manier van inloggen precies inhoudt en wat de gevolgen kunnen zijn.  W3C  Sinds […]

Haal het maximale uit uw organisatie met slimme webomgevingen van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.