Je persoonlijke road map voor een succesvolle cloud native journey

cloud-native-journey-roadmap-1
Home / Services / Managed Azure / Je persoonlijke road map voor een succesvolle cloud native journey
Overweeg je een migratie naar de Public Cloud? Maar nog niet zeker of je applicaties hier wel klaar voor zijn? En of je dat wil doen met een (managed) service provider, een consultant of dat je zelf de handen uit de mouwen steekt? In de True cloud journey helpen we je op weg, langs drempels en uitdagingen, om succesvol naar de cloud te migreren. We werken samen om je huidige applicatie-landschap te analyseren en stellen ‘must win’ uitdagingen vast. Dit vormt de kern van een echt succesvolle cloud journey.

Hands-on opleveringen

Een bewezen aanpak

Een cloud native road map op maat

Geen losse eindjes, vage rapporten of buzz woorden. Het resultaat van dit proces: een assessment van je applicatie-landschap, een ontwerp voor architectuur en een road map.

Profiteer van de cloud lessen die True heeft geleerd door het helpen van vele organisaties bij de migratie naar de Public Cloud of onze eigen gehoste Private Cloud.

Onze Solutions Architecten ontwikkelen een road map op maat, specifiek voor de eisen en wensen van jouw organisatie en applicatie. Inclusief milestones om te halen onderweg naar succes.

Een vliegende start met onze bewezen vier-stappen-aanpak

Met onze aanpak weet je aan het einde van het proces precies waar je staat, wat je moet doen en hoe de route naar succes eruit ziet. Onze achitecten en engineers helpen je met elke stap die nodig is om naar de cloud te gaan.

De True cloud journey begint met een uitgebreide solution assessment. We duiken in je business en bestaande applicatie-landschap. Daarna gaan we in op je applicaties en infrastructuur. Alle uitkomsten analyseren en presenteren we overzichtelijk, waarna we samen je reis naar de cloud starten.

Stap 1: Intake & Scoping

In een discovery workshop maken we kennis met de huidige en gewenste situatie. Vanuit dit perspectief werken we aan een hosting road map en een (cloud native) strategie. Dat doen we op basis van onze uitgebreide en bewezen knowhow en expertise met cloud migraties en onze ervaring met eerdere, soortgelijke trajecten in uitdagingen en risico’s.

Stap 2: Assessment

De solution assesment bestaat uit een inventarisatie van reeds beschikbare documentatie en hands-on sessies. In de sessies richten we ons op je organisatie en business-doelen en gaan we in op infrastructuur, beheer en development. Tijdens de sessies houden we oog voor je processen, gebruikers en gebruik van applicaties.

Stap 3: Design application architecture

Alle feedback uit de sessies vatten we samen in een Solution Assessment Report, inclusief een duidelijke management summary. Op basis van de input uit de sessies maken we ook een (high/low) level design van de gewenste doelarchitectuur. Dit design vormt de kern van overleg over de architectuur, waarna we nog eventuele wijzigingen bespreken.

Stap 4: Planning & Roadmap

Na het bespreken en afstemmen van de gewenste doelarchitectuur stelt het projectteam van True een duidelijke roadmap op met milestones. Samen met jouw organisaties bekijken we beschikbare capaciteit en stellen we een eerste (90 dagen) planning op.

Start nu jouw cloud native journey!

Plan een (virtuele) kop koffie met ons in voor je eerste stap naar cloud native succes.

    Waarom True voor je cloud native journey?

    • Je kunt bouwen op onze uitgebreide knowhow en bewezen expertise met cloud native migraties, waaronder Public Cloud
    • In workshops en sessies delen we onze kennis, zodat jouw leercurve minder steil is en je sneller vooruit komt
    • True is lid van de Cloud Native Computing Foundation (CNCF) en is Kubernetes Certified Service Provider (KCSP)
    • En we beschikken ook over de Advanced Specialization ‘Kubernetes on Microsoft Azure’ van Microsoft