Managed
On-premises

On premise managed hosting
Home / Services / Managed On-premises
Beheer je jouw digitale dienstverlening on-premises of is het (nog) niet geschikt voor de cloud? Maar heb je geen tijd of knowhow voor beheer en onderhoud van de infrastructuur? Maak gebruik van managed infrastructure van True: beheer van alle infrastructure op de servers op jouw locatie of externe cloud.

Volledig
beheerd

Eigen locatie
of cloud

Hybrid infrastructuur

True neemt de volledige verantwoordelijkheid over de infrastructuur, OS en middleware. Geen omkijken naar beheer en onderhoud.

Je kiest zelf de locatie en/of cloud waar je je dienstverlening host. True beheert en onderhoudt de omgeving om de hoogst mogelijke veiligheid en prestaties te garanderen.

Een deel van je dienstverlening on-premises en een deel in de cloud? True neemt volledige zorg over integratie en beheer uit handen.

Jouw servers beheerd door dé managed hosting specialist

Bij on-premises hosting houd je alle hardware, firewalls, operating systems (OS) en applicaties in huis. Je host ze fysiek op je eigen locatie of in een datacenter naar keuze. Daar komt beheer en onderhoud van je omgeving bij kijken. Denk aan configuratie en beheer van het OS, van web- en databaseserversoftware, en belangrijke voorwaarden zoals load balancing en caching.

Bij managed on-premises is True verantwoordelijk voor het beheer van je OS, middle- en software. Daarbij zorgen we ook voor back-ups, 24/7 monitoring, beveiliging en optimalisaties.

online werkplek voor medewerkers

Samenwerken als één team

Je hoeft geen medewerkers met knowhow over hosting aan te nemen. True werkt als één team samen met jouw IT-afdeling en developers. Engineers van True zorgen voor beheer en onderhoud van infrastructuur, checks en updates van middle- en software.

Slimmer, beter, sneller

Het sneller en efficiënter maken: het zit in alles wat we doen. Zo creëren we maximale impact met minimale middelen. Met onze 20+ jaar ervaring, marktkennis en technologische expertise helpen we je een voorsprong te creëren die past bij de ambities van je organisatie.

Vraag een vrijblijvend advies aan

Laat ons weten hoe jouw huidige on-premises omgeving eruitziet en waar je managed services bij kan gebruiken. We vragen je zo specifiek mogelijk te zijn over je on-premises hard- en software. Bijvoorbeeld het type servers, CPU, welke database-software, frameworks en andere webtechnologieën. Zo kunnen we je het beste adviseren.

Managed hosting van True ook op jouw locatie

Deskundige ondersteuning

Je hoeft geen engineers op te leiden en bij te scholen. True engineers staan je dag en nacht bij om wijzigingen binnen jouw omgeving door te voeren.

A-klasse configuraties

Met onze A-klasse configuraties halen we zeer veel prestaties uit jouw omgeving. We helpen met een juiste inrichting en configuraties van web- én databaseclusters.

Veilig en compliant

True beschikt over ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510 certificeringen en ISAE 3402 type 2 rapportages. Standaarden waar we regelmatig op getoetst worden.

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.