Intershop hosting

Intershop-ecommerce-CMS

Managed Azure voor de beste B2B commerce beleving

Het Intershop Commerce-as-a-Service platform wordt aangeboden via de public cloud van Microsoft: Azure. True helpt Intershop agencies en e-commerce organisaties het meeste uit Azure en Intershop hosting te halen.

Moeiteloos opschalen

Voor welke B2B commerce uitdaging u Intershop ook inzet: de cloud-experts van True zorgen ervoor dat uw platform optimaal schaalbaar is als het nodig is.

Slimme engineers

True heeft ervaring met de grootste e-commerce websites van Nederland. Deze kennis en ervaring nemen we mee als we uw cloudplatform inrichten.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s houden houden we uw omgeving aandachtig in de gaten. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

Intershop hosting op Azure: de beste inrichting van uw platform

Intershop is een all-in-one b2b e-commerce oplossing en is wordt voornamelijk ingezet voor B2B webshops binnen de retail & groothandel en productie. Daarnaast is Intershop ook zeer geschikt voor high-performance webshops en e-commerceplatformen met veel traffic. De software biedt complexe organisaties binnen B2B-commerce flexibiliteit om online succesvol te zijn. True helpt met het adopteren van Azure en er voor te zorgen dat u controle heeft over kosten, capaciteit, flexibiliteit en schaalbaarheid van uw platform.

Waar True u mee helpt

Naast de inrichting van uw cloudplatform kan True helpen met storage, networking en de vele andere mogelijkheden van Azure. Welke case u ook hebt, we denken graag met u mee.

Design

We richten uw Azure-platform helemaal op maat in: efficiënt en kosteneffectief. Onze solutions architects en cloud-engineers denken uitvoerig mee met uw businesscase en hoe de services van Azure hier het best bij passen.

Infrastructuur die meegroeit met succes

Op het niveau van infrastructuur worden keuzes qua inrichting altijd gebaseerd op de lange termijn. Nooit worden consessies gedaan op prestatie of capaciteit. Het Intershop hosting platform groeit altijd mee met het succes.

Disaster recovery

Ergens op terug kunnen vallen bij een calamiteit is wel zo fijn. Binnen Azure kan True disaster recovery inregelen. Die gaat aan wanneer het nodig is, zodat uw platform snel weer online is.

DevOps werkwijze

Het implementeren van DevOps in uw bedrijf betekent vaak een fundamentele verandering hoe uw applicatie wordt ontwikkeld en geleverd. Korte ontwikkel- en leveringscycli kunnen u voorsprong geven op uw concurrent.

Download gratis ons E-Book: Haal meer uit Microsoft Azure

Meer intershop hosting met Azure van True

Azure is een van ’s werelds uitgebreidste cloudplatforms. Dit e-book is bedoeld voor ontwikkelaars en software-architecten die hun eerste stappen zetten, of nog willen zetten op Microsoft’s public cloud.

Vraag een advies op maat aan voor Intershop hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over Intershop hosting aan onze hostingexperts. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie.


  Intershop hosting door True:

  Intershop-ecommerce-CMS
  • We helpen u met het zo efficiënt mogelijk inrichten van uw platform;
  • We monitoren 24/7 de beschikbaarheid van de webservers;
  • We hebben een deskundige servicedesk met veel ervaring in de grootste internetprojecten van Nederland;
  • We helpen u doorlopend om de beste prestaties te krijgen uit uw Intershop-omgeving.

  Intershop Cloud hosting features

  De storefront van de cloudversie van Intershop is een op Angular gebaseerde Progressive Web Application (PWA). Dit betekent dat gebruikers met een geinstalleerde app op een device altijd beschikken over de laatste versie van het systeem. Ook zorgt de PWA dat de shop sneller in gebruik is.

  De Intershop Commerce Suite is een end-to-end oplossing en beschikt over diverse componenten om succesvol over een B2B commerceplatform te beschikken. De suite bestaat onder andere uit Commerce Management, het hart van uw verkooporganisatie met functionaliteit voor alle verkoopkanalen en klantcontactmogelijkheden.

  Experience Management, om gepersonaliseerde content te bieden aan individuele klanten en bezoekers.

  Product Information Management (PIM) voor een optimale winkelervaring met consistente productgegevens op alle digitale contactmomenten.

  Omni Channel Order Management waarbij magazijnlocaties, fysieke winkels, servicecentra, leveranciers, distributiekanalen en backoffice- of partnersystemen aan elkaar gekoppeld zijn voor de meest flexibele omnichannel e-commerce oplossing mogelijk.

  Voordelen Intershop:

  • Progressive Web-App (PWA) voor hogere snelheid
  • Storefront gescheiden van de Intershop Commerce Management core vereenvoudigt aanpassingen
  • Standaard integratie met MS Dynamics 365
  • Hoge flexibiliteit door ondersteuning van Microsoft en Azure SQL