Joomla hosting

Joomla webserver hosting

Joomla hosting voor websites

Joomla is een bekende en gevestigde naam op het gebied van contentmanagementsystemen (CMS). Wereldwijd maken tientallen miljoenen websites gebruik van dit systeem, waaronder die van bekende multinationals en lokale overheden. Joomla CMS biedt enorm veel mogelijkheden voor het bijhouden en indelen van middelgrote tot grote websites. Het geeft beheerders en ontwikkelaars alle flexibiliteit die nodig is om de site helemaal naar hun hand te zetten.

Joomla hosting bij True

Door de jaren heen is Joomla uitgegroeid tot een krachtig en veelzijdig CMS. Bij True beschikken we over jarenlange ervaring met deze software. Bij True zorgen we er niet alleen voor dat je Joomla website de hoogst mogelijke beschikbaarheid heeft, we zorgen altijd voor de beste configuratie, ongeacht hoe groot en ingewikkeld jouw site is en welke extensies je daarbij nodig hebt. De laatste versie van Joomla is geschikt voor PHP7. We richten onze webservers daar specifiek voor in, waardoor je verzekerd bent van de snelste performance.

Vertel ons over uw Joomla hosting uitdagingen

Vertel ons je uitdaging en wij stemmen de Craft CMS hosting naadloos op jouw applicatie(s) af.


  Host je bij True?

  • We vinden voor elk project passende serversoftware en infrastructuur.
  • We monitoren e prestaties en capaciteit dag en nacht actief in de gaten.
  • Zijn de prestaties ondermaats, dan zoeken we tot de bodem uit wat er mankeert en adviseren we de verbeterslagen
  • Zodra er nieuwe technologie is die prestaties of gebruik verbeteren, dan gaan we in gesprek over de implementatiemogelijkheden bij jouw project
  • Joomla ontwikkelt zich nog in rap tempo. Wij blijven op de hoogte van alle vernieuwingen.

  Voordelen Joomla als CMS

  • Volledig pakket waardoor zowel de backend als de front-end met een paar klikken live staan.
  • Uitgebreide functies op het gebied van usermanagement, waardoor admins ook over grote teams controle kunnen houden.
  • Content wordt gepubliceerd via een gebruiksvriendelijke WYSIWYG-editor. Media en modules worden met drag-and-drop toegevoegd.
  • Flexibel design, waarbij vrijwel alle html-output aanpasbaar is.

  Alles-in-een pakket

  Kies je voor Joomla, dan kies je voor een kant en klaar pakket. Joomla managed hosting bij True betekent dat we jouw webomgeving configureren en beheren tot de optimale prestaties ontstaan. Joomla voorziet in een uitgebreid backend en een standaard, eenvoudig aanpasbaar frontend. Het technische team van True zorgt ervoor dat jij je zorgeloos kan bezighouden met Joomla. Wij monitoren de beschikbaarheid en adviseren over te maken verbeterslagen. Zo zorgen we samen voor de optimale prestaties.

  Flexibel design

  Een kant-en-klaar CMS is ideaal, maar het design van jouw site is absoluut geen dertien-in-een-dozijn. Joomla biedt alle mogelijkheid om de site zo te ontwerpen als jij wilt. Vrijwel alle html die Joomla genereert, is bruikbaar om aanpassingen te maken. Verder biedt de software de mogelijkheid om verschillende templates te gebruiken voor andere pagina’s of menu-items. En er ligt voor designers altijd een goede basis: de core-templates zijn responsive met bootstrap, waardoor ze er op elk scherm en elk apparaat goed uitzien.

  Usermanagement in Joomla

  Zodra meerdere mensen in een bedrijf toegang krijgen tot de backend van de site, kan het snel onoverzichtelijk worden. Met Joomla houdt de administrator alles moeiteloos onder controle. Gebruikers kunnen zich eenvoudig authenticeren via bestaande mogelijkheden, terwijl de admin voor elke gebruiker uitgebreid bepaalt welke rechten hij of zij heeft. Indien nodig kunnen gebruikers en admins contact houden met een ingebouwd berichtensysteem voor vragen, verzoeken of opmerkingen.

  Eenvoudige features voor gebruikers

  Terwijl designers en developers met Joomla alle kanten op kunnen, krijgen gebruikers juist een vertrouwde en gebruiksvriendelijke omgeving. Joomla komt standaard met een TinyMICE editor om content in te voeren, waardoor aanpassingen aan opmaak direct zichtbaar zijn. Media toevoegen is een koud kunstje: een kwestie van naar de juiste plaats slepen.

  Gevestigde prijswinnaar

  Met Joomla gebruik je niet zomaar het eerste de beste CMS. De software heeft in zijn bestaan sinds 2005 al meerdere prestigieuze awards gewonnen, waaronder in 2015 en 2016 die van ‘beste CMS’. Er is een actieve community die constant bijdraagt aan het systeem. Daardoor kun je tegenwoordig kiezen uit duizenden ‘extensions’ waarmee je de functionaliteit van de site enorm kunt uitbreiden.

  De beste prestaties voor Joomla hosting behaal je bij True

  Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
  Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
  Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.