MySQL Database hosting

Managed hosting voor MySQL

MySQL Database hosting

MySQL is de meest gebruikte database software ter wereld. MySQL staat voor uitstekende prestaties, hoge betrouwbaarheid, goede snelheid, schaalbaarheid en gebruikersgemak. Ook onze klanten maken vaak gebruik van een MySQL-database. Met managed MySQL database hosting van True profiteert u maximaal van de sterke eigenschappen van MySQL.

De performance van uw website staat en valt met de prestaties van uw databases. True gaat verder dan een standaard installatie. Wij configureren de MySQL cloud optimaal voor uw webapplicatie. We leveren maatwerk en zorgen doorlopend voor optimalisatie.

Vraag een vrijblijvend advies aan voor MySQL database hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over MySQL database hosting aan onze hostingexperts. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan hoeveel web en Microsoft SQL servers u nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat u verwacht nodig te hebben.


  MySQL hosting bij True. Maatwerk inbegrepen.

  • Onze specialisten stemmen de configuratie van uw MySQL-database precies af op uw applicatie.
  • Wij kijken ook naar het database design van MySQL.
  • True is expert op het gebied van database clustering. We helpen u met het inregelen hiervan, zodat u zo min mogelijk wijzigingen in applicaties hoeft door te voeren.
  • True helpt bij het optimaliseren van de indexes voor de meest voorkomende queries. We gaan voor u na waar queries te vermijden zijn via caching.
  • We zoeken naar de optimale performance, door database-taken via een replicatie uit te voeren.
  • De specialisten van True tweaken de standaardinstellingen van de database zodanig dat de database steeds het beste aansluit op de behoeften van het moment.
  • We monitoren 24/7 de beschikbaarheid en prestaties van MySQL, zodat u en wij via statistieken inzicht krijgen in het effect van aanpassingen.
  • True is transparant. Via TrueCare kunt u de performance van uw MySQL-configuratie real time volgen.
  • Tuning en optimalisaties van de MySQL cloud hosting zijn doorlopende processen, die True voor haar rekening neemt.

  FAQ

  Heeft u vragen over MySQL cloud? Managed hosting door True betekent dat veel vragen van klanten al door ons beantwoord worden bij de start van onze dienstverlening. Ook daarna staan we voor u klaar om u te helpen met informatie. Wilt u meer weten, kijk dan eens bij onderstaande FAQ’s. Of neem contact met ons op: via telefoonnummer 020 305 97 50, via chat of via het contactformulier.

  Wat is een MultiMaster MySQL?

  Een MultiMaster MySQL (MMM) setup is een High-Availability MySQL oplossing waarbij 1 server leidende rol als Master heeft en 1 of meerdere servers volgen als Slave. Uitval van een Master zal worden opgevangen door een Slave. Een Slave zal gepromoveerd worden als nieuwe Master.

  Wat is er minimaal nodig om MySQL te kunnen laten draaien?

  Een minimale setup bestaat uit 2 (virtuele) servers waarop MySQL draait. Daarnaast is een 3e server nodig die met behulp van een kleine applicatie de performance van de 2 servers monitort. Deze 3e server wordt de ‘agent’ genoemd en is noodzakelijk om een zogenaamd ‘split-brain’ te voorkomen. Een split-brain situatie ontstaat als 2 servers elkaar niet meer kunnen bereiken.

  Wat is replication-lag?

  De vertraging tussen een Master MySQL server en een Slave MySQL server noemt men replication-lag.

  MySQL cloud door True

  Voordelen MySQL:

  • Een van de populairste SQL-databases die er is (mede dankzij de opensource bewegingen);
  • Ideaal voor contentmanagementsystemen (CMS) en e-commerceplatformen;
  • Veel ontwikkelaars vanwege het opensource karakter en het grote marktaandeel.
  Terug

  Advies

  MySQL database hostingMySQL database hosting
  Terug

   Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend advies. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Terug

   Contact

   MySQL database hostingMySQL database hosting
   Terug

    Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


    Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.