Redis hosting

Managed hosting voor Redis cache

Optimaliseer laadtijden met Redis hosting van True

Redis cachingsoftware zet je in om laadtijden van websites te versnellen. True helpt met implementatie van de in-memory gegevensopslag voor snelle, schaalbare toepassingen.

Optimale prestaties

Onze best-practice configuraties voor Redis optimaliseren jouw webproject optimaal.

Hoge beschikbaarheid

True levert maatwerk hosting om de hoogste beschikbaarheid te garanderen.

Actieve monitoring

Onze experts houden jouw omgeving aandachtig in de gaten. Bij incidenten reageren we snel en accuraat.

Wat is Redis?

Redis is een cachingsoftware die jouw website sneller laat laden. Dat is prettig voor jouw bezoekers en zorgt voor een hogere positie in de zoekresultaten van Google. De snelheidswinst komt omdat bestanden slim worden opgeslagen, zodat repetitieve handelingen niet telkens opnieuw gebeuren. Dit noem je cachen. Gemiddeld laden websites met Redis 10-20% sneller.

Waar True u mee helpt

Bij veel hostingproviders moet je de cachingsoftware zelf installeren en configureren. Bij True doen we dat anders. Wij doen dit voor je én we stellen de configuraties zo slim mogelijk in. Zo bieden we een omgeving op maat die iedere keer optimaal werkt voor jouw website of webapp.

Geclusterd platform

Voor optimale werking van de Redis implementeert True de caching software in een cluster met minimaal drie virtuele machines. Uitbreiden is mogelijk per twee nodes. Het cluster dient altijd een ongelijk aantal nodes te hebben, op een ongelijk aantal host machines.

Managed Backup

Back-ups hebben minimale impact op de hostingprestaties omdat zij op efficiënte manier zijn opgeslagen. Doordat de data op disk wordt opgeslagen, zijn herstelacties snel op te starten. Zo heb je de zekerheid dat bedrijfskritische data altijd beschikbaar is.

Load balancing

Onze loadbalancers zijn gericht op maximale efficiëntie en schaalbaarheid. Inkomend webverkeer wordt op de meest slimme manier over jouw platform gedistribueerd, zodat er optimale verdeling ontstaat.

Geen zorgen om beheer

Redis bij True is volledig managed. Ook de monitoring gebeurt 24/7 zonder dat je daar omkijken naar hebt. Zo kun je zich helemaal richten op jouw developmentwerk: het ontwikkelen en onderhouden van websites en webapps.

Download ons gratis E-Book: 26 handige tools voor Kubernetes beginners

Application Modernization met Kubernetes

Met de 26 cloud-native tools voor Kubernetes uit dit e-book maak je serieuze stappen in het sneller ontwikkelen en uitrollen van je containerized applicaties.

Vraag een vrijblijvend advies aan voor Redis hosting:

Stel in onderstaand formulier jouw vragen over Redis hosting aan onze specialisten. Graag zo specifiek mogelijk zijn over jouw huidige situatie. Denk aan hoeveel webservers je nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat je verwacht nodig te hebben.


  Redis hosting door True:

  managed-hosting-redis-cache
  • Websitepagina’s laden sneller tot wel 10-20%;
  • Snelle website laadtijden betekent betere positie in de zoekmachines (SEO);
  • Toepasbaar op de meeste Content Management Systemen;
  • Vanaf de eerste dag in het ontwikkelproject denken we mee om de meest optimale structuur van jouw webproject te waarborgen;
  • De cloud-engineers van True monitoren 24/7 de beschikbaarheid en prestaties van jouw hostingomgeving;
  • Nederlandstalige specialistische support voor optimale communicatie

  Meer informatie over Redis

  10-20% snellere website

  Met Redis laadt jouw website 10-20% sneller omdat het statische content op een slimmer manier opslaat. Dit is een stuk efficiënter waardoor snelheidswinst ontstaat.

  Snellere websites, meer succes

  Zoekmachines zoals Google belonen websites die sneller laden met een hogere positie. Zo vinden potentiële klanten jouw website of webshop eerder dan die van de concurrent.

  Sneller onderhoud

  Redis hoeft niet elke pagina op de webserver opnieuw te berekenen. Daardoor wordt ook de back-end van de website sneller, zelfs sneller dan de front-end (zo’n 30-60%).

  Veelgestelde vragen over Redis

  Redis of Varnish?

  Redis en Varnish zijn beide opensource-tools. Het lijkt erop dat Redis met 37.4K GitHub-sterren en 14.4K forks op GitHub meer adoptie heeft dan Varnish met 908 GitHub-sterren en 216 GitHub forks.

   

  Redis is een “in-memory database”, terwijl Varnish onder “web cache” wordt gegroepeerd. Er wordt vaak naar Redis gerefereerd als data structure server omdat de keys strings, hashes, lists en (gesorteerde) sets kunnen bevatten.

   

  Varnish Cache is een webapplicatie-versneller die ook bekend staat als een caching HTTP reverse proxy. Het wordt geïnstalleerd voor iedere HTTP server binnen uw platform en geconfigureerd om alle content te cachen. Varnish Cache is echt heel erg snel. Het versnelt doorgaans de levering met een factor van 300 – 1000x, afhankelijk van uw architectuur.

   

  Prestaties en gebruiksgemak zijn de belangrijkste factoren voor ontwikkelaars om Redis te overwegen. Terwijl high-performance, snelheid en stabiliteit de belangrijkste redenen zijn om voor Varnish te kiezen.

  Wat zijn de nadelen van caching tools?