TYPO3 hosting

TYPO3 hosting op maat door True

Managed hosting voor TYPO3 websites

TYPO3 is een veerkrachtig opensource CMS gebaseerd op PHP om middelgrote tot grote websites te bouwen met hoge kwaliteit en veiligheid. True biedt TYPO3 hosting op maat.

Probleemloos opschalen

Zoekt u een geschikt cloudplatform voor uw TYPO3 project? De cloud-engineers van True zorgen ervoor dat uw CMS optimaal schaalbaar is wanneer het nodig is.

Specialistische support

True heeft ervaring met de grootste websites van Nederland. De opgedane kennis en ervaring nemen we mee als we uw TYPO3 cloudplatform inrichten.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s houden houden we uw omgeving nauwlettend in de gaten. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

De beste TYPO3 hosting performance

De hostingspecialisten van True selecteren op basis van uw eisen, wensen en type applicatie de beste technieken: Wij hebben optimale configuraties voor u klaarstaan om de laadtijden van uw website en webapplicaties aanzienlijk te verlagen.

Waar True u mee helpt

Managed operations

True neemt verantwoordelijkheid voor het grijze gebied tussen development en operations. We ontwerpen omgevingen waarbij we de juiste balans vinden voor de workloads van uw applicatie. Na installatie nemen we beheer en optimalisatie volledig voor onze rekening.

Piekbelasting

Sommige applicaties moet in één keer heel veel verkeer verwerken. De omgevingen bij True kennen standaard een ruim jasje. Vooraf wordt berekend en besproken hoeveel verkeer er wordt verwacht zodat de omgeving het verkeer gegarandeerd kan opvangen.

Security van uw platform

Security management, actieve monitoring, pro-actieve updates en een team dat dag en nacht klaarstaat – standaard inbegrepen in al onze diensten.

De hoogste uptime

Om de hoogste snelheid en beschikbaarheid van uw TYPO3 omgeving te halen hebben de engineers van True een unieke mix aan configuraties samengesteld.

Download gratis onze guide over Application Continuity

Application Continuity voor uw applicaties en bedrijf

Om als organisatie optimaal in te kunnen spelen op veranderende marktsituaties is aandacht voor Application Continuity geen overbodige luxe. Versterk uw positie door de werking van uw digitale omgeving veilig te stellen.

Vraag een advies op maat aan voor Typo3 hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over TYPO3 hosting aan onze hostingexperts. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan hoeveel webservers u nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat u verwacht nodig te hebben.


  TYPO3 hosting bij True:

  TYPO3 hosting op maat door True
  • We helpen u met het zo efficiënt mogelijk hosten van uw applicatie;
  • 24/7 monitoren van de webservers;
  • Support engineers met veel ervaring in de grootste internetprojecten van Nederland;
  • Continue tweaking en tuning om de beste prestaties uit uw TYPO3-omgeving te krijgen.

  TYPO3 features

  Met meer dan 500.000 installaties is TYPO3 een veel gebruikt Enterprise Content Management Systeem. Het opensource CMS vormt de basis voor websites, intranetten en mobiele applicaties.

  TYPO3 heeft onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden. Hierdoor is het een interessant CMS voor websites, platformen met een gecompliceerde structuur of apps met veel datastromen.

  Voordelen TYPO3:

  • TYPO3 is opensource
  • Gratis modules beschikbaar
  • Geen licentiekosten voor het CMS
  • Gebruiksvriendelijke userinterface
  • Schaalbaar en uit te breiden
  • Maatwerk mogelijk