Varnish hosting

Managed hosting voor Varnish cache

Managed hosting voor Varnish caching

Varnish cloud versnelt de laadtijd van je website en verlaagt de druk op de server. Met deze software maak je onderscheid tussen herbruikbare en unieke content zodat systeemresources optimaal gebruikt kunnen worden.

Profiteer van onze rijke ervaring, en best-practices om met Varnish de juiste content uit de cache te kunnen aanbieden. Onze experts zorgen voor een volledige, optimale aansluiting van de cache op jouw website. Zo werken we samen toe naar een snellere laadtijd.

Wat zijn jouw Varnish hosting vragen?

Stel in onderstaand formulier al je vragen over Varnish hosting aan onze specialisten.


  Varnish hosting bij True betekent:

  • monitoring van het functioneren en de beschikbaarheid van servers en software;
  • aansluiting van de server Varnish cache op het specifieke gebruik van je applicaties per website;
  • optimalisatie (met tussentijdse evaluaties) van de effectiviteit van Varnish en of de juiste content uit de cache wordt aangeboden (of uitgebreid kan worden);
  • beveiliging van servers tegen cyber criminelen, inclusief een pro-actief update beleid;
  • zelfs de optie om dynamische pagina’s te cachen.

  Server Varnish FAQ

  Hieronder een greep uit de mogelijke vragen bij Varnish cloud. Let op: managed hosting door True betekent dat veel van dit soort vragen door ons begeleid en overdacht worden. True configureert en onderhoudt managed software als Varnish volledig. Mocht je nog meer vragen hebben kun je contact met ons opnemen op tel nr. 020 305 97 50, via de chat of via het formulier.

  Hoeveel sneller wordt content geserveerd met Varnish cloud?

  Vooral bij content wat vaak opgehaald wordt helpt het de webserver te ontlasten en de content sneller bij de eindgebruiker af te leveren.
  Statische content zoals plaatjes worden standaard tot zo’n 2.000 keer per seconde geserveerd. Met een cacher als Varnish kan dit tot 10.000 keer per seconde oplopen.

  In hoeverre kun je bepalen wat wel en niet gecached wordt?

  True configureert de cacher zodanig dat het anders reageert op bepaalde content. Dit kan bijvoorbeeld zijn op basis van HTTP-headers, een path in de URL, een domeinnaam of een IP-adres.

  Welkt Varnish ook met Windows?

  Varnish is geoptimaliseerd voor Linux. De applicatie kan daarentegen wel als cacher voor een Windows webserver geplaatst worden.

  In hoeverre helpt Varnish bij SEO?

  Varnish kan een URL herschrijven van een door zoekmachines goed indexeerbare URL naar hoe de applicatie er mee om gaat. Denk aan “/1234” wordt door Varnish vertaal naar “/index.php?component=product_pages&product_id=1234&show=all&highlight=1234”
  Varnish kan daarnaast pagina’s op basis van patronen afvangen en doorsturen naar een alternatieve pagina. Veel webapplicaties kunnen slecht omgaan met niet bestaande pagina’s. Deze kosten veel rekenkracht, wat de server onnodig belast. Varnish kan dergelijke, niet bestaande pagina’s na een eerste bezoek voortaan laten uitkomen op een vooraf ingestelde pagina. Denk aan een about-pagina. Of een nette “Bestaat niet” pagina.

  Managed hosting voor Varnish cache

  Voordelen Varnish:

  • Websitepagina’s laden sneller;
  • Snelle website heeft een betere pagerank bij Google (SEO);
  • Toepasbaar op de meeste Content Management Systemen (CMS), zoals WordPress, Joomla, Drupal en Magento;
  • De snelheid van Magento kan toenemen door Varnish;
  • Geschikt voor zware websites.