Wordpress cloud hosting

Dedicated server wordpress door True

Jouw wordpress website gehost op de betrouwbare cloud van True

WordPress is een bekend Content Management Systeem (CMS) dat wordt gebruikt om websites en blogs te beheren. Met hosting op de cloud van True ben je voor je WordPress website verzekerd van optimale snelheid van resources en caching tools om je WordPress website te ondersteunen.

Perfect samengestelde WordPress cloud hosting

Wat heeft jouw WordPress website – en de ambities van je organisatie – nodig aan hosting capaciteit en resources? True specialisten kijken met je mee en bieden hosting op maat aan.

Focus op jouw platform

Onze engineers richten de hostingoplossing van jouw WordPress applicatie zo efficiënt mogelijk in. Dit geeft jouw developers meer tijd om te focussen op jouw platform.

Private of public cloud

Wil je WordPress draaien binnen een private cloud omgeving of juist in een public cloud zoals Azure? True beheert jouw cloud omgeving, ongeacht voor welke je kiest.

Cloud hosting security

Digitale dreigingen zijn aan de orde van de dag, zeker voor WordPress installaties. Onze cloud engineers signaleren incidenten op de omgeving snel en reageren adequaat.

De hoogste uptime

Kies je voor WordPress cloud hosting bij True, dan kies je voor de hoogste uptime van servers. Je hoeft geen servers, of server-software, te beheren en onderhouden.

Wordpress webhosting door cloud experts van True

Vraag een offerte aan voor jouw WordPress cloud hosting

Wil je jouw WordPress installatie op de snelste hosting draaien? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Geef daarbij specificaties van je huidige situatie mee, zoals architectuur van je platform en ontwikkelroadmap.


  Meer informatie over WordPress cloud hosting bij True

  Voorbereid op piekverkeer

  Je WordPress website kan zomaar te maken hebben met duizenden bezoekers tegelijk, met piekverkeer. True selecteert en configureert passende cloud services voor je hosting, gebaseerd op jouw WordPress installatie.

  Technisch zoekmachine-vriendelijk

  Wordpress beschikt over een grote hoeveelheid opties om je website SEO-vriendelijk te maken. Voor het technische component van SEO helpt True je met goed presterende hosting, zodat je weer een stap verder bent om hoog te ranken.

  Vereisten aan een WordPress installatie

  Wordpress is gebouwd in PHP en maakt gebruik van een MySQL database. True ondersteunt de vereisten voor een WordPress installatie volledig en helpt je bij de juiste configuraties ervan.

  Veiligheid en monitoring

  Het securityteam van True is bekend met de veiligheidsrisico’s van de middleware waar WordPress op draait. Het team geeft advies over mogelijke beveiligingsverbeteringen als het om server-software gaat. Met SLA’s houden we je omgeving goed in de gaten.