Wordpress hosting

Dedicated server wordpress door True

Uw website op een WordPress server, gehost door True

WordPress is een zeer bekend Content Management Systeem dat gebruikt wordt om websites en weblogs te beheren. Door gebruik te maken van WordPress webhosting bij True verzekert u zich van optimale snelheid van uw website waardoor u grote hoeveelheden webbezoekers de beste ervaring kunt bezorgen.

Wordpress website hosting

De cloudengineers van True hebben best-practice configuraties ontwikkeld voor WordPress website hosting omgevingen. U profiteert van de beste dedicated server prestaties.

Maatwerk is standaard

Omdat iedere WordPress cloud omgeving anders is leveren wij alleen maatwerk om de hoogste beschikbaarheid en beste prestaties te garanderen.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s houden houden we uw omgeving aandachtig in de gaten. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

De perfecte samenstelling voor WordPress Cloud hosting

True helpt organisaties in het zetten van de juiste stappen om deze werkwijze te implementeren. Zo staat er een dedicated solutions architect voor u klaar om uw organisatie naar een containerized platform te begeleiden.

Schaarste van talent

Afhankelijk van de specifieke eigenschappen van uw WordPress applicatie wordt de hostingoplossing voor onze engineers zo efficient mogelijk ingericht. Dit geeft uw developers meer tijd om zich te focussen op het verder ontwikkelen van uw platform.

Multi Cloud

Wenst u gebruik te maken van WordPress website hosting diensten binnen een private cloud omgeving, of wilt u juist uw WordPress cloud in een public omgeving onderbrengen? True managed uw multi-cloud platform. Zo blijven uw groeiambities future proof.

Security van uw platform

Digitale dreigingen zijn aan de orde van de dag. Onze infrastructuur en experts zijn klaargestoomd om incidenten snel te signaleren en daarop te reageren.

De hoogste uptime

Kiest u voor WordPress webhosting bij True, dan kunt u ervan op aan dat alles volledig is gemanaged. Als website-eigenaar hoeft u zich niet druk te maken om het onderhoud en updates van de onderliggende technologiestack.

Wordpress webhosting door cloud experts van True

Vraag direct een offerte aan voor WordPress webhosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over WordPress hosting aan onze specialisten. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan de architectuur van uw platform en uw ontwikkelroadmap.


  Wordpress hosting door True:

  • We adviseren hoe je om moet gaan met onder andere caching om de website sneller te maken.
  • We kijken welke WordPress plug-ins een beveiligingsrisico zijn voor je hostingomgeving. Daarbij putten we uit ervaringen bij een groot aantal webprojecten.
  • Cronjobs in WordPress worden bekeken en mogelijk anders toegepast op de server indien het extra voordelen oplevert.
  • True heeft een systeem waarin IP-adressen van redacteuren op de ‘whitelist’ komen en redacteuren flexibel kunnen werken zonder veiligheidsrisico’s.
  • De meeste veiligheidrisico’s van WordPress zijn bij ons bekend, worden gedocumenteerd en aan je webteam gecommuniceerd.
  • Wanneer je zelf WordPress templates ontwikkelt, adviseert True op welke manier de prestaties optimaal blijven.

  Meer informatie over cloud hosting WordPress

  Balans tussen functies en prestaties

  De prestatie van WordPress is mede afhankelijk van het aantal plug-ins en applicaties. Daardoor kunnen webprestaties afnemen en zaken als veiligheid en schaalbaarheid minder optimaal geborgd zijn. Bij True nemen we de wensen aan functionaliteit mee in de tuning van de prestaties.

  Veiligheid staat voorop

  De middleware waarop de WordPress applicatie draait is wat True configureert, tuned en actieve monitoring op toepast. Het dedicated securityteam van True is bekend met de veiligheidsrisico’s van WordPress en geeft advies waar mogelijke beveiligingsverbeteringen te behalen zijn.

  Hoge pieken en tuning

  Het kan voorkomen dat je website duizenden gelijktijdige bezoekers krijgt. True helpt bij het selecteren & configureren van de juiste mix aan software die uit ervaring het beste samenwerken met uw dedicated server WordPress en het gedrag van uw bezoekers.

  Zoekmachine vriendelijk

  WordPress beschikt standaard over een groot aantal opties waarmee je de website kunt optimaliseren voor Google. Denk bijvoorbeeld aan de SEO plugin Yoast. Naast de voordelen die True hosting biedt zoals snellere laadtijden van uw WordPress server helpt Yoast bij het optimaliseren van de content op de pagina’s zelf.

  Populair en flexibel

  WordPress is een erg populair CMS en is geschreven in php en maakt gebruik van een MySQL database. WordPress vereist op dit moment: PHP versie 7.41 of nieuwer, MySQL 5.6, MariaDB 10.1 of nieuwer en bij Apache de mod_rewrite Apache module. Bij Nginx dient de config te worden voorbereid op rewrites.

  Terug

  Offerte

  WordPress hostingWordPress hosting
  Terug

   Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Terug

   Contact

   WordPress hostingWordPress hosting
   Terug

    Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


    Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.