Wordpress hosting

Dedicated server wordpress door True

Jouw WordPress website gehost door True

WordPress is een bekend Content Management Systeem dat gebruikt wordt om websites en weblogs te beheren. Door gebruik te maken van webhosting voor WordPress bij True ben je verzekerd van optimale snelheid voor jouw website waardoor grote hoeveelheden webbezoekers de beste ervaring krijgen.

Wordpress website hosting

De cloud engineers van True hebben best-practice configuraties ontwikkeld voor WordPress website hosting waardoor je profiteert van de beste dedicated server prestaties.

Maatwerk is standaard

Omdat iedere WordPress cloud omgeving anders is leveren wij alleen maatwerk om de hoogste beschikbaarheid en beste prestaties te garanderen.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s houden houden we jouw omgeving aandachtig in de gaten. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

De perfecte samenstelling voor WordPress Cloud hosting

True helpt organisaties om de juiste stappen te nemen om deze werkwijze te implementeren. Zo staat er een dedicated solutions architect voor klaar om jouw organisatie naar een containerized platform te begeleiden.

Schaarste van talent

Afhankelijk van de specifieke eigenschappen van jouw WordPress applicatie wordt de hostingoplossing door onze engineers zo efficient mogelijk ingericht. Dit geeft je developers meer tijd om te focussen op het verder ontwikkelen van jouw platform.

Multi Cloud

Wil je gebruik maken van WordPress website hosting diensten binnen een private cloud omgeving, of juist WordPress in een public cloud omgeving onderbrengen? True managed je multi-cloud platform. Zo blijven jouw groeiambities future proof.

Security van jouw platform

Digitale dreigingen zijn aan de orde van de dag. Onze infrastructuur en experts zijn klaargestoomd om incidenten snel te signaleren en daarop te reageren.

De hoogste uptime

Kiest je voor WordPress webhosting bij True, dan kun je ervan op aan dat alles volledig is gemanaged. Als website-eigenaar hoef je je niet druk te maken om het onderhoud en updates van de onderliggende technologiestack.

Wordpress webhosting door cloud experts van True

Vraag een advies op maat aan voor WordPress webhosting:

Stel in onderstaand formulier jouw vragen over WordPress hosting aan onze specialisten. Graag zo specifiek mogelijk zijn over je huidige situatie. Denk aan de architectuur van je platform en je ontwikkelroadmap.


  Wordpress hosting door True:

  • We adviseren hoe je om moet gaan met onder andere caching om de website sneller te maken.
  • We kijken welke WordPress plug-ins een beveiligingsrisico zijn voor je hostingomgeving. Daarbij putten we uit ervaringen bij een groot aantal webprojecten.
  • Cronjobs in WordPress worden bekeken en mogelijk anders toegepast op de server indien het extra voordelen oplevert.
  • True heeft een systeem waarin IP-adressen van redacteuren op de ‘whitelist’ komen en redacteuren flexibel kunnen werken zonder veiligheidsrisico’s.
  • De meeste veiligheidrisico’s van WordPress zijn bij ons bekend, worden gedocumenteerd en aan je webteam gecommuniceerd.
  • Wanneer je zelf WordPress templates ontwikkelt, adviseert True op welke manier de prestaties optimaal blijven.

  Meer informatie over cloud hosting van WordPress

  Balans tussen functies en prestaties

  De prestatie van WordPress is mede afhankelijk van het aantal plug-ins en applicaties. Daardoor kunnen webprestaties afnemen en zaken als veiligheid en schaalbaarheid minder optimaal geborgd zijn. Bij True nemen we de wensen aan functionaliteit mee in de tuning van de prestaties.

  Veiligheid staat voorop

  De middleware waarop de WordPress applicatie draait is wat True configureert, tuned en actieve monitoring op toepast. Het dedicated securityteam van True is bekend met de veiligheidsrisico’s van WordPress en geeft advies waar mogelijke beveiligingsverbeteringen te behalen zijn.

  Hoge pieken en tuning

  Het kan voorkomen dat je website duizenden gelijktijdige bezoekers krijgt. True helpt bij het selecteren & configureren van de juiste mix aan software die uit ervaring het beste samenwerken met uw dedicated server WordPress en het gedrag van uw bezoekers.

  Zoekmachine vriendelijk

  WordPress beschikt standaard over een groot aantal opties waarmee je de website kunt optimaliseren voor Google. Denk bijvoorbeeld aan de SEO plugin Yoast. Naast de voordelen die True hosting biedt zoals snellere laadtijden van jouw WordPress website, helpt Yoast bij het optimaliseren van de content op de pagina’s zelf.

  Populair en flexibel

  WordPress is een erg populair CMS en is geschreven in php en maakt gebruik van een MySQL database. WordPress vereist op dit moment: PHP versie 7.41 of nieuwer, MySQL 5.6, MariaDB 10.1 of nieuwer en bij Apache de mod_rewrite Apache module. Bij Nginx dient de config te worden voorbereid op rewrites.

  Terug

  Advies

  Hosting voor wordpressHosting voor wordpress
  Terug

   Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend advies. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Terug

   Contact

   Hosting voor wordpressHosting voor wordpress
   Terug

    Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


    Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.