Managed hosting voor Percona®

Het bedrijf Percona® is gespecialiseerd in het verbeteren van database-software MySQL en MongoDB. De software van Percona® staat garant voor excellente database-performance, maximale effectiviteit en gestroomlijnde efficiënties.

De prestaties van een webomgeving zijn sterk afhankelijk van de database-performance. True zet dat stapje extra en doet meer dan alleen de installatie. Wij configureren, optimaliseren en managen de Percona®-software zodat er maximale efficiëntie ontstaat.

Percona hosting

Vertel ons over jouw uitdagingen..

Vertel ons je uitdaging en wij stemmen de Percona® hosting naadloos op jouw applicatie(s) af.

Percona® hosting bij True?

  • Onze experts configureren de Percona®-software op basis van jouw webomgeving.
  • Onze experts weten als geen ander hoe zij de Percona®-software het best kunnen fine-tunen en optimaliseren.
  • Onze experts geven passend advies over zowel de systeemconfiguraties als de structuur.
  • Onze experts monitoren 24/7 de beschikbaarheid en prestaties van de Percona®-software.
  • Onze experts weten alles over databaseclustering en gaan voor de beste prestaties.

Percona® Server voor MySQL

Percona® Server voor MySQL is een populair alternatief voor MySQL. Het heeft minder bugs, extra functionaliteiten en een eigen Storage Engine XtraDB. True verzorgt de installatie, configuratie én optimalisering.

Percona® XtraDB Cluster

Percona® XtraDB Cluster is een high availability en high scalability oplossing gebaseerd op Percona® Server samen met de software Galera. True gebruikt Percona® XtraDB Cluster voor het efficiënt clusteren van MySQL-databases.

Percona® Server voor MongoDB

Percona® Server voor MongoDB is een open-source, hoog presterende toevoeging op MongoDB, een veelgebruikt database-pakket. True verzorgt naar de installatie ook voor performance-verbeteringen voor de website of webapplicatie.

FAQ

Hieronder een greep uit de mogelijke vragen bij Percona® XtraDB Cluster. Let op: managed hosting door True betekent dat veel van dit soort vragen door ons begeleid en overdacht worden. True configureert en onderhoudt managed software als Percona® XtraDB Cluster volledig. Mocht je nog meer vragen hebben kun je contact met ons opnemen op tel nr. 020 305 97 50, via de chat of via het formulier.

Maakt het cluster gebruik van synchrone of asynchrone replicatie?

Percona® XtraDB Cluster maakt gebruik van synchrone replicatie. Dit betekent dat queries wijzigingen doorvoeren op alle databaseservers, en in het cluster tegelijk gestart worden. Daardoor heb je geen last van replicatievertragingen.

Wat gebeurt er als er een server uit het databasecluster uitvalt?

Er zal automatisch een fail-over plaatsvinden, waardoor geen queries meer verstuurd worden naar de onbeschikbare server. Percona® XtraDB Cluster is daarnaast self-recovering. Bij uitval start de oplossingen zichzelf weer op. Daarnaast staan de True engineers paraat om in te grijpen bij calamiteiten.

Wat is er minimaal nodig om Percona® XtraDB Cluster te laten draaien?

Je hebt minimaal drie databaseservers nodig. Je kan ervoor kiezen om twee databasesservers en een arbiter in te zetten. In plaats van de arbiter is een derde server ook mogelijk. Het is belangrijk om een oneven aantal servers in een databasecluster te hebben.

Percona hosting

Een slimme webomgeving is een geïntegreerde webomgeving

Constante bereikbaarheid, vliegensvlugge snelheden en het data- en applicatielandschap naadloos op elkaar afgestemd. Voorwaarden voor iedere succesvolle webomgeving. Een webomgeving bij True biedt u de zekerheid dat deze voorzien is van de beste verbindingen, infrastructuur, data, hosted en managed applicaties. En dat deze veilig, schaalbaar en compliant is. Wij regelen de techniek. U richt zich op de business.

Lees meer over webspace

Data - 14.11.2018

Ieder jaar organiseert open-source database-ontwikkelaar Percona de Percona Live Europe conferentie. Deze conferentie staat geheel in het teken van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de open-source database-community. Trueligans Rene (Infrastructure Engineer) en Marlin (Developer) waren dit jaar aanwezig. Zij kregen nieuwe informatie over innovaties bij Percona, ProxySQL én kwamen met een mooi experiment om […]

FoundationDB open source project van Apple

Apps - 21.04.2018

Leuk nieuwtje voor databasefanatiekelingen. Apple heeft een nieuw open source project op Github gereleased. FoundationDB heet het, en het is gedistribueerde databasesoftware die ontworpen is om grote hoeveelheden data te hanteren voor geclusterde servers. De software focust zich sterk op hoge prestaties, schaalbaarheid en fouttoleranties. Dit houdt in dat webprojecten die de software gebruiken voor […]

Wat zijn de grootste e-commerce trends voor 2019?

Innovatie - 15.01.2019

23 en 24 januari 2019 is het zover. Dan vindt voor de 13e keer een van de grootste e-commerce events van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen. Ook dit jaar belooft de e-commercebeurs veel goeds met inspirerende sprekers, exposanten en actuele trends & ontwikkelingen. Deze 11 e-commerce trends verwacht ik tegen te komen op de beurs.  1. Security & privacy Een groot gedeelte van 2018 […]

Haal het maximale uit je organisatie met Webspaces van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.