Monitoring

Gezond houden van systemen betekent routine in het uitsluiten van risico’s. Actief bijhouden van mogelijke afwijkingen. Daar zijn we 24×7 op ingericht.

Diepgaand onderzoek

True heeft 13 jaar ervaring met het optimaliseren van hostingomgevingen. Ervaring waar de vernuftige configuratie van onze monitoringssystemen op zijn gebaseerd. Natuurlijk checken we of uw servers bereikbaar zijn of niet. Daarnaast worden trends, patronen, prestaties, capaciteit en logs bekeken. Omdat een probleem binnen een hostingomgeving niet altijd een-dimensionaal is aan te wijzen.

De True supportdesk krijgt bericht op het moment dat gezonde waardes overstegen worden. Een specialist onderzoekt direct waar mogelijke problemen kunnen ontstaan. We lossen het op of nemen contact op om samen met uw developers verbeteringen door te voeren.

Het gedrag van uw omgeving 24/7 inzichtelijk

Prestaties mogen niet
achter blijven

Een optimale synergie tussen applicatie, software, storage en infrastructuur. Daar doen we het voor. Als er ergens een blokkade optreedt, heeft uw hele ecosysteem daar last van. Met verminderde prestaties tot gevolg.

Uit uw
jas groeien

Alle hostingomgevingen worden op maat ingeschaald. Samen met u stellen we waardes in. Bij overschrijding wordt hier melding van gemaakt en nemen we contact met u op. Uitbreiding is dag en nacht in te regelen met de True supportdesk.

Wat is er
gebeurd?

Om oorzaken te achterhalen gaan we terug in de tijd. Externe logservers zijn hiervoor ingericht. Zo kunnen relevante acties, die tot verminderde prestaties of incidenten hebben kunnen leiden, worden opgespoord.

Eigen applicaties
doen ook mee

Ook als uw applicatie een specifieke monitoringmethode vereist kan True ondersteunen. Geoptimaliseerde scripts zorgen dat essentiële onderdelen van uw applicatie ook 24×7 in de gaten worden gehouden.

Haal ook het maximale uit je online wereld

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.