Hosting die is voorbereid op online groei

Schalen: we zijn altijd voorbereid op groei

Zowel tijdens het ontwerp, de implementatie en ontwikkeling van jouw hosting houden we rekening met schalen. Zo loop je niet tegen een plafond aan als u wat harder gaat. Het is een uitdaging de juiste keuzes te maken hoe online groei maximaal ondersteund kan worden. Binnen het netwerk, de hardware en bij de keuze voor specifieke software en configuraties. True heeft voor elke fase de middelen, kennis en kunde in huis om jouw groei blijvend te faciliteren.

Zonder downtime extra hosting capaciteit toevoegen

Capaciteit direct toe te voegen

Middels loadbalancing kunnen aanvragen verdeeld worden over meerdere servers. Alle servers zijn tegelijkertijd aan het werk om jouw groei te blijven faciliteren. Extra kracht en redundantie wordt in de breedte toegevoegd. Zonder downtime.

Configuraties automatisch toegevoegd bij schalen

Schalen in de diepte

Voor alle servers geldt dat configuraties direct en automatisch worden toegevoegd. Afzonderlijke servers kunnen worden ingesteld om specifieke taken af te handelen. Je hostingomgeving blijft effectief de stijging aan bezoekersaantallen faciliteren.

Verschillende types managed storage

Storage groeit mee

True heeft meerdere types managed storage. Maak je daarom geen moment zorgen over de stijging van je data. Welke groei het ook doormaakt. Al onze storagetypes kunnen direct, op maat worden bijgeschaald. Dag en nacht te regelen met de True supportdesk.

Jouw online hosting trends gerapporteerd

Inzicht in de toekomst

Trends binnen jouw hostingomgeving worden in de gaten gehouden en gerapporteerd. Alle onderdelen worden in de rapportages meegenomen. Daarmee zie je direct op welke punten jouw hosting omgeving de komende periode mogelijk uitbreiding nodig heeft.

Vertel ons jouw uitdaging…

Host je bij True?

  • Dan kijken we samen met jou mee naar de beste webhosting oplossing voor jouw organisatie.
  • Dan monitoren we 24/7 de beschikbaarheid van de webserver.
  • Dan evalueren we samen of de configuraties van jouw platform nog aansluit bij de ontwikkelingen van je website/webshop/webapplicatie.
  • Dan grijpt True in indien de prestaties ondermaats zijn. True zal de server blijvend tweaken om continu de beste balans voor jouw situatie te vinden.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.