Veiligheid

Er liggen vele gevaren op de loer. True staat voor optimale integriteit van uw data en het bewaken van service interrupties.

Borging van informatie

Volgens de ISO norm voor informatiebeveiliging stelt True u in staat de volledige keten van beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid eenvoudig te borgen.

Uw processen sluiten naadloos aan op onze gecertificeerde processen. Ook als het aankomt op informatie beveiliging hoeft u zich alleen druk te maken over uw eigen applicatie en websites.

Geen ongewenst bezoek

Managed
firewall

Toegang tot apparatuur wordt gefilterd door firewalls. Op maat geconfigureerd aan de hand van uw beveiligingsbeleid. Zowel hardwarematige als softwarematige firewalls. Ongewenste bezoekers houdt u buiten de poort.

Versleuteld
verkeer

Door het gebruik van SSL certificaten kan de ontvanger vaststellen dat hij werkelijk met uw organisatie communiceert. Met een digitale handtekening van een vertrouwde derde partij. True installeert en verlengt alle type SSL certificaten.

Uw data veilig bij True

VPN

Zorg ervoor dat iedereen binnen de organisatie versleuteld werkt. True installeert en configureert tunnels tussen uw netwerk en uw reizende en thuiswerkende collega’s.

Anti virus / Spam

Door het gebruik van anti-virus software houden we uw systemen schoon. Verschillende spamoplossingen staan tot uw beschikking. True configureert de software en houdt het up-to-date.

Escrow

Serverinstanties kunnen door middel van Escrow extern worden geborgen. Buiten True om. De inhoud van uw servers wordt periodiek overgezet. Bij onvoorziene omstandigheden staat uw omgeving gegarandeerd elders opgeborgen.

Audits

Vanuit jarenlange ervaring voert True controles uit op uw hostingomgeving. We snappen dat ook u een externe partij een audit laat uitvoeren. Hierin verleent True volledige medewerking. Vanzelfsprekend.

Haal ook het maximale uit je online wereld

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.