Persbericht Infradata over samenwerking met True

Colocation True at EU Networks data center
Colocation True at EU Networks data center
Home / Blog & Nieuws / News / Persbericht Infradata over samenwerking met True

Infradata ondersteunt True in de optimalisatie van de core netwerkinfrastructuur

Leiden, 20 januari 2015 – Network integrator Infradata en managed hostingprovider True zijn een intensieve samenwerking aangegaan voor de optimalisatie van de core netwerkinfrastructuur van True. Infradata ondersteunt True met design, consultancy, implementatie en support. Met de inzet van routing, switching en security-oplossingen van Juniper Networks wordt verdere innovatie van de core backbone van True gestimuleerd.

True faciliteert een privaat, werelddekkend netwerk met vele verbindingen naar hoogwaardige Internet Exchanges en Transit-providers. De organisatie heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een gespecialiseerde, zakelijke hostingprovider voor organisaties als VNU, ID&T, Yonego, AFAS Personal, Endemol, Tweakers en Swis.

Infradata is de snelst groeiende network integrator in Europa. Gecompliceerde netwerken worden omgebouwd tot open, schaalbare en flexibele netwerken met een hoge performance. Infradata heeft zich wereldwijd onder meer bij de grootste service providers bewezen en brengt haar kennis en ervaring in praktijk bij organisaties waarvan de core business afhankelijk is van het netwerk.

Tussen de True-datacenters ligt een private, redundante fiberring. Elke router heeft meerdere verbindingen met nationale en internationale partijen voor maximale snelheid en beschikbaarheid. De operationele datacentra in Amsterdam zijn uitgerust met redundante routers, onderling verbonden via een dubbele gekruiste 10 Gigabit ring. True biedt High Availability dubbele datacenterconcepten wanneer klanten niet afhankelijk willen zijn van één locatie. Het True-netwerk kan tot 3,6 Terabit afhandelen en is met een totale capaciteit van ongeveer tachtig Gigabit verbonden met internet. Meer dan negenhonderd private peerings-sessies zijn gesloten om onderling verkeer met private partijen uit te wisselen.

“De bedrijfsculturen van Infradata en True sluiten naadloos bij elkaar aan. Het is fijn om samen te werken met een organisatie die niet bang is om te innoveren en daarbij nooit de continuïteit en betrouwbaarheid uit het oog verliest. Wij verheugen ons op de toekomst en de mogelijkheden die de samenwerking beide organisaties biedt,” aldus Nino Tomovski, Managing Director Infradata.

“True is een proactieve partner voor zijn klanten en ondersteunt bij het lanceren van diensten, het maximaliseren van de productiviteit, continuïteit en prestaties. Infradata is voor ons naast een integrator ook een adviseur. Zowel True als Infradata streven naar kwalitatief hoogstaande oplossingen en vinden in elkaar een dynamische, gedreven en ambitieuze partner,” aldus algemeen directeur van True Jan-Paul van Burgsteden.

Persbericht van Infradata

True Ligan
Managed hosting sinds 2000
Terug

Advies

Persbericht Infradata over samenwerking met TruePersbericht Infradata over samenwerking met True
Terug

  Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend advies. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Terug

  Contact

  Persbericht Infradata over samenwerking met TruePersbericht Infradata over samenwerking met True
  Terug

   Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


   Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.