True verhuist naar ‘werkomgeving van de toekomst’

Home / Blog & Nieuws / News / True verhuist naar ‘werkomgeving van de toekomst’

Nieuw pand volledig gericht op kennisdeling en co-creatie voor IT-expertise

Amsterdam, 24 februari 2015 – Managed hostingprovider True verhuist op 1 maart aanstaande naar het voormalige G-Star-pand op de Keienbergweg 100 in Amsterdam Zuidoost. Het karakteristieke en centraal aan de A2 gelegen pand – dat op duurzame wijze is gerenoveerd – biedt voldoende ruimte voor de groei-ambities van True. Het kantoor is met 120 flexibele werkplekken ingericht op basis van een volledig nieuw concept waarin ontmoeting en interactie centraal staan. Met deze stap wordt de capaciteit om kennissessies te hosten flink vergroot. Werkplekoplossingen uit de cloud worden integraal aangeboden door de intensievere samenwerking met zusterorganisatie Multrix, die, samen met digitaal bureau voor brancheverenigingen S2B, ook het kantoor aan de Keienbergweg 100 betrekt. Alle drie de organisaties zijn onderdeel van Broad Horizon.

Het moderne werken is volledig geïntegreerd in het nieuwe kantoor waar flexibele werkplekken worden aangevuld met inspiratie- en concentratieplekken. Alle faciliteiten voor integratie van verschillende IT-expertises, co-creatie en het delen van kennis en ontwikkelen van state-of-the-art technologie zijn aanwezig. De officiële opening van het pand vindt later dit voorjaar plaats.

Ecosysteem tech-scene

Doel is om binnen het kantoorpand een ecosysteem te creëren dat ervoor zorgt dat alle inzittenden, bezoekers en partners elkaar versterken en kennis delen. Een voorbeeld daarvan is het organiseren van meet-ups die in het teken staan van de laatste technologische ontwikkelingen. True is altijd al actief geweest in het bij elkaar brengen van specialisten die een aandeel leveren binnen de opensource community, bijvoorbeeld door het hosten van PHP-, Magento-, of MySQL-meet-ups. Deze meet-ups hebben een flinke vlucht genomen. Het nieuwe pand heeft de capaciteit om honderden bezoekers te laten participeren in deze kennissessies.

Naast het organiseren van meet-ups krijgen partners de mogelijkheid om demo’s van diensten in het pand te tonen. Deze omgeving gaat fungeren als digitale kennis-hub waar specialisten hun kennis inzetten en ook delen en co-creëren met klanten en partners van de drie inzittende bedrijven. Jan-Paul van Burgsteden, CEO van True: “Dit is een zichzelf aanzwengelend vliegwiel waarbij kwaliteit van dienstverlening leidt tot tevreden klanten, wat leidt tot nog grotere technische uitdagingen, wat leidt tot nog slimmere specialisten, wat op zijn beurt weer leidt tot de verhoging van de kwaliteit. En zo is de cirkel rond. Groei is geen doelstelling an sich, het is de bijkomstigheid van het leveren van kwaliteit. Wij faciliteren die kwaliteit, de rest volgt.”

Combinatie met business-applicaties en werkplekken uit de cloud

Doordat Multrix en True in hetzelfde pand worden gehuisvest en nog intensiever gaan samenwerken, kan True zijn relaties ook helpen met het hosten van business-applicaties en online werkplekken vanuit de cloud. Veel bedrijven, organisaties en verenigingen maken de aankomende jaren een digitale transformatie door, gedreven door de versnelling van technologische innovaties. Het lange termijn succes van deze organisaties wordt bepaald door de snelheid waarmee organisaties digitale technologieën weten in te zetten in hun kernprocessen. Door het samenbrengen van verschillende IT-expertises in één pand kunnen organisaties die gewenste snelheid en geïntegreerde en complete IT-dienstverlening worden geboden.

Jan-Paul van Burgsteden: “We willen de juiste middelen kunnen blijven inzetten als oplossing voor de vraagstukken waar onze opdrachtgevers in dit tijdperk mee spelen. De oplossing daarvoor is in toenemende mate een integratie aan steeds meer verschillende technologieën. Om die mix geïntegreerd te kunnen aanbieden moet je wel diepgaande kennis hebben van beide werelden. Die komen nu ook letterlijk samen in dit pand.”

Benieuwd wat een digitale werkomgeving voor uw organisatie kan betekenen? Download de factsheet of neem direct contact op via true.nl/contact.

Nieuw adres

True, Multrix en S2B behouden hun eigen identiteit en blijven ieder hun hoogwaardige diensten autonoom aanbieden. True verhuist als eerste op 1 maart, S2B volgt op 9 maart en Multrix later dit voorjaar.

Bezoekadres: Postadres:
Keienbergweg 100 Postbus 51050
1101 GH Amsterdam Zuidoost 1007 EB Amsterdam

================================================================

Over Broad Horizon:

Broad Horizon is innovatieve groep die zich richt op hoogwaardige applicatiehosting, workspace- en portaloplossingen. Tot Broad Horizon behoren managed hostingprovider True, Cloud serviceprovider Multrix en S2B, digitaal bureau voor brancheorganisaties en beroepsverenigingen. De bedrijven staan aangeschreven als absolute kwaliteitsprovider in hun segment en delen hun passie voor hoogwaardige technologie en klantgerichtheid. Tegelijkertijd zijn ze zeer complementair aan elkaar voor wat betreft productportfolio en marktsegmenten die ze bedienen. In combinatie creëren ze een unieke Cloud provider met veel interne synergie en financiële slagkracht die de gehele range aan Enterprise class cloud-oplossingen bestrijkt. De bedrijven onderscheiden zich van hun directe concurrenten door hun niveau van proactieve customer support, het vermogen om complexe projecten te implementeren en proactief te beheren en door business-partnership; de bereidheid om zich de specifieke business-processen van de opdrachtgever eigen te maken en op maat een oplossing daar omheen te ontwikkelen.

True is een managed hostingprovider voor webapplicaties, webshops & websites. True adviseert, implementeert en optimaliseert op maat gemaakte applicatieinfrastructuur voor onder andere sectoren als: e-commerce, online media, webapplicaties, web-& mediabureaus en start-ups. True heeft 38 specialisten in dienst en bestaat sinds 2000.

Multrix is een Cloud Serviceprovider die online werkplekken aan organisaties beschikbaar stelt vanuit een private of public cloudomgeving. Multrix implementeert en onderhoudt meer dan 400 bedrijfsspecifieke applicaties in een geïntegreerde omgeving voor zijn opdrachtgevers. Hiermee kunnen opdrachtgevers de time-to-market van nieuwe diensten versnellen, stijgt de productiviteit van werknemers en worden de kosten van ICT geflexibiliseerd. Multrix is onder andere actief in de zorg, finance, logistiek, retail en educatie. Multrix heeft 40 specialisten in dienst en bestaat sinds 2000.

S2B ontwikkelt modulair opgebouwde software voor brancheorganisaties en beroepsverenigingen. Software die de basis vormt van relatiebeheer, documentbeheer en content management. S2B is daarnaast een ervaren adviseur op het gebied van kennismanagement en online communicatie. Een partner die de specifieke kennis van brancheorganisaties en beroepsverenigingen vertaalt in concrete oplossingen. S2B bestaat sinds 2007 en heeft 8 specialisten in dienst.

Noot voor redacties:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de onderstaande contactpersoon:

Olaf van Veen
Business development manager True
olaf@true.nl – +31646593546

True Ligan
Managed hosting sinds 2000

2 reacties op “True verhuist naar ‘werkomgeving van de toekomst’”

  1. Erica Schrikkerzegt:

    Wij verheugen ons op deze bijzondere samenwerking en digitale transformatie. Team S2B

  2. Mathijs Risakottazegt:

    Vandaag de eerste dag op het nieuwe kantoor; even wennen natuurlijk maar wat een fantastische plek om te mogen werken. De verhuizing verliep eigenlijk ook bovenverwachting soepel. Alles stond klaar. Laptop aansluiten en gaan. Goed geregeld! 🙂

Reacties zijn gesloten.