True is PLTFRM partner – Dé marktplaats voor IT-diensten

B-to-B marktplaats PLTFRM
B-to-B marktplaats PLTFRM
Home / Blog & Nieuws / News / True is PLTFRM partner – Dé marktplaats voor IT-diensten

Op woensdag 15 september is PLTFRM officieel gelanceerd tijdens het launch event in InnStyle in Maarssen. True is enorm trots om tot de eerste vijftig partners te horen van deze verticale B2B Marktplaats. Wij kijken ernaar uit om samen met PLTFRM te bouwen aan innovatie ecosystemen voor digital minded bedrijven.

Wat is PLTFRM?

PLTFRM is een B2B marktplaats voor IT-diensten. Hiermee speelt het PLTFRM in op de vraag naar en het aanbod van IT-diensten, die op een duidelijke en transparante manier bij elkaar worden gebracht. PLTFRM is een initiatief van Sander Ellerman, Jasper Fioole en Rolf van Anholt.

Het onderscheidend vermogen van PLTFRM zit hem onder andere in hun marketplace. Op de PLTFRM marketplace staan inmiddels meer dan 150 verschillende diensten. Hiermee kun je als bedrijf je eigen ecosysteem samenstellen. De afgelopen weken hebben ook wij samen met PLTFRM gewerkt aan onze eigen pagina. Bekijk het resultaat hier.

Joop den Hollander over PLTFRM en True

True is partner geworden van PLTFRM omdat wij initiatieven in de markt zien die technologisch heel hoogwaardig zijn, maar niet meteen ingevuld kunnen worden door onszelf. Daarom zoeken we naar strategische partners – zoals PLTFRM – om deze initiatieven wel in te kunnen vullen. Joop den Hollander (Head of Business Development) ging tijdens het launch event in gesprek met Witold Kepinski (Hoofdredacteur bij Dutch IT Channel).

True Ligan
Managed hosting sinds 2000
Categorie: News
Tag: