B-to-B marktplaats PLTFRM

True is PLTFRM partner – Dé marktplaats voor IT-diensten

Op woensdag 15 september is PLTFRM officieel gelanceerd tijdens het launch event in InnStyle in Maarssen. True is enorm trots om tot de eerste vijftig partners te horen van deze verticale B2B Marktplaats. Wij kijken ernaar uit om samen met PLTFRM te bouwen aan innovatie ecosystemen voor digital minded bedrijven.

Wat is PLTFRM?

PLTFRM is een B2B marktplaats voor IT-diensten. Hiermee speelt het PLTFRM in op de vraag naar en het aanbod van IT-diensten, die op een duidelijke en transparante manier bij elkaar worden gebracht. PLTFRM is een initiatief van Sander Ellerman, Jasper Fioole en Rolf van Anholt.

Het onderscheidend vermogen van PLTFRM zit hem onder andere in hun marketplace. Op de PLTFRM marketplace staan inmiddels meer dan 150 verschillende diensten. Hiermee kun je als bedrijf je eigen ecosysteem samenstellen. De afgelopen weken hebben ook wij samen met PLTFRM gewerkt aan onze eigen pagina. Bekijk het resultaat hier.

Joop den Hollander over PLTFRM en True

True is partner geworden van PLTFRM omdat wij initiatieven in de markt zien die technologisch heel hoogwaardig zijn, maar niet meteen ingevuld kunnen worden door onszelf. Daarom zoeken we naar strategische partners – zoals PLTFRM – om deze initiatieven wel in te kunnen vullen. Joop den Hollander (Head of Business Development) ging tijdens het launch event in gesprek met Witold Kepinski (Hoofdredacteur bij Dutch IT Channel).

Wil je meer weten over het bouwen van een ecosysteem met PLTFRM en True? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze specialisten.

 

 

B-to-B marktplaats PLTFRM
Guido Bruijn
Campagne Marketeer
Categorie: News
Tag:

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste blogs van True elke twee weken in je mail

News - 26.02.2020

In de True podcast ‘Dingen Over Computers Enzo’ bespreken Trueligans Kilian en Daniel en een tafelgast één keer in de twee weken het nieuws rondom cloud-native, hosting, development, security en al het andere wonderbaarlijke nieuws over tech. Onlangs werd het tweede seizoen afgetrapt met aan tafel: Jona Koudijs, infrastructure engineer bij True. In dit artikel […]

News - 28.06.2018

In de cloud werken met je huidige kantooromgeving en gebruik blijven maken van je bestaande (offline) softwareoplossingen. Voor zowel kleine, middelgrote als grote accountants- en administratiekantoren wordt dit nu mogelijk met Accountify, een online kantooromgeving die 24/7 vanaf iedere locatie en device te benaderen is. Bekijk onze Managed Workspace dienst In eigen tempo naar de […]

News - 24.02.2015

Nieuw pand volledig gericht op kennisdeling en co-creatie voor IT-expertise Persbericht – Werkplekproviders Multrix en Open for Support gaan verder onder merknaam True Amsterdam, 24 februari 2015 – Managed hostingprovider True verhuist op 1 maart aanstaande naar het voormalige G-Star-pand op de Keienbergweg 100 in Amsterdam Zuidoost. Het karakteristieke en centraal aan de A2 gelegen […]

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief