Interview met True directeur Jan-Paul van Burgsteden

Dutch IT Channel, het online magazine dat schrijft over network, business, people en technology was benieuwd naar ons verhaal. Om meer van ons te weten te komen, heeft Dutch IT Channel Algemeen Directeur Jan-Paul van Burgsteden van True geïnterviewd. In het interview vertelt Van Burgsteden over zijn passie voor software, zijn eerste bedrijf op jonge leeftijd en over ontwikkelingen in de hostingmarkt. En natuurlijk heeft hij het over de belangrijkste mijlpalen van True.

Van jongs af aan

In het interview vertelt Jan-Paul dat hij al als jonge jongen geïnteresseerd was in techniek, software en programmeren. Toen hij nog maar 8 jaar oud was, zat Jan-Paul al achter de computer te programmeren. Het is dus niet zo gek dat jaren later Jan-Paul van Burgsteden aan het hoofd staat van een bedrijf dat zich bezig houdt met de laatste technieken en ontwikkelingen.

Highlander-platform

Om aan de dynamische, veeleisende wensen van organisaties te blijven voldoen, moet je je als bedrijf blijven ontwikkelen en innoveren. Jan-Paul van Burgsteden is trots op het zelfontwikkelde virtualisatieplatform dat de naam Highlander heeft meegekregen. Hij zegt er onder andere het volgende over: “Je kunt geen betere virtuele server krijgen die ervoor zorgt dat applicaties, zoals e-commercesoftware van webshops, altijd in de lucht blijven en presteren.”

Ondersteuning opensource

Omdat True oplossingen continu op maat afstemt op de applicaties van zijn klanten wordt er veel geïnvesteerd om het kennisniveau van de laatste technologieën op peil te houden. True wil bijdragen aan de opensource-community. Onder andere door het mede organiseren van opensource events en kennisavonden. Jan-Paul van Burgsteden: “Mede hierdoor proberen we ons steentje bij te dragen aan het faciliteren van de kenniseconomie in Nederland op informatietechnologievlak.”

Interview Dutch IT Channel

Bent u benieuwd naar het complete interview? Op Dutch IT Channel is het hele interview met Jan-Paul van Burgsteden terug te lezen.

Kilian Drewel
Contentmarketeer
Deel dit artikel via sociale media:

Inside - 05.08.2014

In maart van dit jaar werd bekendgemaakt dat cloud serviceprovider Multrix en managed hostingprovider True zusjes waren geworden. Ze kregen een gezamenlijke ‘vader’, namelijk Broad Horizon. Twee bedrijven met een eigen gezicht, eigen diensten en eigen klanten. Twee bedrijven met mogelijkheden en groeiperspectief. Kortom, twee bedrijven die samen een toekomst hebben. Martin Bergonje (links op […]

Digitale werkplek - 09.10.2018

Smart workspace wordt pas echt smart als deze is geïntegreerd binnen de organisatie en informatie en data vrij beschikbaar is voor medewerkers, ongeacht waar zij zich bevinden en welke devices ze gebruiken. Bij het veranderen, verbeteren en optimaliseren van de digitale werkomgeving komen ook een aantal uitdagingen kijken. 1. Beheer is lastiger en soms zelfs onmogelijk  Applicaties die […]

Digitale werkplek - 25.09.2018

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Als mens worden we steeds onafhankelijker door de informatie die we in veelvoud tot ons kunnen nemen. Zo dragen we een horloge dat onze GPS-locatie, actuele hartslag en inkomende e-mailberichten laat zien. Of we nu een taxi nodig hebben, tafel in ons favoriete restaurant willen reserveren […]

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.