Interview met True directeur Jan-Paul van Burgsteden

Interview met Dutch IT Channel
Interview met Dutch IT Channel
Home / Blog & Nieuws / News / Interview met True directeur Jan-Paul van Burgsteden

Dutch IT Channel, het online magazine dat schrijft over network, business, people en technology was benieuwd naar ons verhaal. Om meer van ons te weten te komen, heeft Dutch IT Channel Algemeen Directeur Jan-Paul van Burgsteden van True geïnterviewd. In het interview vertelt Van Burgsteden over zijn passie voor software, zijn eerste bedrijf op jonge leeftijd en over ontwikkelingen in de hostingmarkt. En natuurlijk heeft hij het over de belangrijkste mijlpalen van True.

Van jongs af aan

In het interview vertelt Jan-Paul dat hij al als jonge jongen geïnteresseerd was in techniek, software en programmeren. Toen hij nog maar 8 jaar oud was, zat Jan-Paul al achter de computer te programmeren. Het is dus niet zo gek dat jaren later Jan-Paul van Burgsteden aan het hoofd staat van een bedrijf dat zich bezig houdt met de laatste technieken en ontwikkelingen.

Highlander-platform

Om aan de dynamische, veeleisende wensen van organisaties te blijven voldoen, moet je je als bedrijf blijven ontwikkelen en innoveren. Jan-Paul van Burgsteden is trots op het zelfontwikkelde virtualisatieplatform dat de naam Highlander heeft meegekregen. Hij zegt er onder andere het volgende over: “Je kunt geen betere virtuele server krijgen die ervoor zorgt dat applicaties, zoals e-commercesoftware van webshops, altijd in de lucht blijven en presteren.”

Ondersteuning opensource

Omdat True oplossingen continu op maat afstemt op de applicaties van zijn klanten wordt er veel geïnvesteerd om het kennisniveau van de laatste technologieën op peil te houden. True wil bijdragen aan de opensource-community. Onder andere door het mede organiseren van opensource events en kennisavonden. Jan-Paul van Burgsteden: “Mede hierdoor proberen we ons steentje bij te dragen aan het faciliteren van de kenniseconomie in Nederland op informatietechnologievlak.”

Interview Dutch IT Channel

Bent u benieuwd naar het complete interview? Op Dutch IT Channel is het hele interview met Jan-Paul van Burgsteden terug te lezen.

True Ligan
Managed hosting sinds 2000
Categorie: News
Tags: ,
Terug

Offerte

Interview met True directeur Jan-Paul van BurgstedenInterview met True directeur Jan-Paul van Burgsteden
Terug

  Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Terug

  Contact

  Interview met True directeur Jan-Paul van BurgstedenInterview met True directeur Jan-Paul van Burgsteden
  Terug

   Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


   Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.