The Digital Neighborhood cloud native organisaties True en Fullstaq kondigen fusie aan

True en Fullstaq fuseren per 1 oktober 2024
True en Fullstaq fuseren per 1 oktober 2024
Home / Blog & Nieuws / News / The Digital Neighborhood cloud native organisaties True en Fullstaq kondigen fusie aan
Managed cloud provider True en cloud native services provider Fullstaq, beide onderdeel van The Digital Neighborhood, gaan per 1 oktober 2024 samen verder onder de naam TrueFullstaq. Deze strategische zet van The Digital Neighborhood zal True en Fullstaq positioneren als toonaangevende spelers op het gebied van cloud native in de Noord-Europese markt. Door gebruik te maken van de uitgebreide expertise van de 1.335 consultants, engineers en medewerkers van de groep, zal TrueFullstaq de mogelijkheid hebben om effectief de 2.400 klanten van The Digital Neighborhood te bedienen.

TrueFullstaq combineert de ongeëvenaarde expertise van zowel True als Fullstaq om een toonaangevende aanwezigheid in de cloud native markt te verzekeren. True levert managed hosting en managed cloud services, waarmee haar klanten hun ambities verwezenlijken en hun websites, webshops en webapplicaties optimaal presteren. Dat vult precies de services aan van Fullstaq. Fullstaq helpt bedrijven hun cloud native en Kubernetes ambities te realiseren met ongekende innovatiekracht en cloud native oplossingen zoals migraties en implementaties.

Beide organisaties zijn pioniers in Nederland als het op Kubernetes aankomt vanuit hun achtergrond in de open source community. Ze hebben honderden bedrijven geholpen hun applicaties succesvol op Kubernetes te draaien, er optimaal gebruik van te maken en gezorgd voor perfect draaiende infrastructuur op maat.

“Deze fusie geeft onszelf meer business-mogelijkheden, waardoor we win-win-situaties voor onze klanten creëren. Wij zijn hun partner in de gehele cloud native journey, van het aan laten sluiten van applicatie-architectuur op schaalbare infrastructuur en trainen van engineers, tot het opzetten van een cloud native infrastructuur op maat, onderhoud en beheer ervan. Daarmee gaan we samen de verwachtingen van onze klanten overtreffen en zetten we een nieuwe standaard binnen de industrie!” zegt Marilou van Doorn, CEO van True.

Vorig jaar zomer werd Fullstaq onderdeel van The Digital Neighborhood, een groeiende gemeenschap van onafhankelijke tech-bedrijven die sterk samenwerken binnen het AI en cloud domein. Gerrit Tamboer, CEO van Fullstaq: “Vanaf dat moment zagen we direct synergie tussen Fullstaq en True. Met deze samenvoeging zetten we een unieke dienstverlening van end-to-end diensten in de cloud native markt neer. Zowel bij Fullstaq als bij True kregen we vragen van klanten om ze veel meer en beter in hun cloud native journey te ondersteunen. Dat kunnen we nu voor ze doen.”

Op 1 oktober 2024 zullen beide bedrijven hun activiteiten hebben geïntegreerd, zodat deze naadloos aansluiten bij de snelle ontwikkelingen in de technologiesector. Deze stap is bedoeld om de verwachtingen van klanten te overtreffen en onze toewijding aan innovatie en excellentie te demonstreren.

Daniëlle van Gils
Content Marketeer
Categorie: News
Tag: