thomas van der feer

Meet the Trueligan: Thomas van der Feer

Wie werken er eigenlijk voor True? Elke eerste vrijdag van de maand stellen we 16 vragen aan een van onze medewerkers.

Wat is je naam en wat doe je binnen True?

Hi, mijn naam is Thomas. Ik ben teamcoördinator van het Digital Agencies (Partners) team bij Operations Webspace. Daarnaast ben ik veel bezig met de automatisering (DevOps) binnen True.

Wat houdt dat in?

Dat houdt in dat ik het team faciliteer waar nodig, zodat zij de partners van True zo goed mogelijk kunnen bedienen.

Omschrijf jezelf in vijf emoji

🏝🏂🧗🏽🤖🎮

Hoe ziet een doorsnee dag bij True er voor jou uit?

Ik start de dag vaak met het doornemen van m’n mail, eventuele tickets en chatkanalen om zo up-to-date te zijn. Naast meetings verspreid over de dag, ben ik vaak aan het programmeren: tooltjes, scripts, checks aan het schrijven of werk ik aan klantentickets.

Wat maakt werken voor True leuk?

True geeft mij veel vrijheid om aan verschillende projecten te werken, zodat ik mijn skills optimaal kan inzetten. Na de lunch spelen we meestal een potje pool, hier is een heuse competitie uit voortgekomen. 😃

Hoe ziet je groeipad er binnen True tot nu toe uit?

Ik ben begonnen als Junior Linux Engineer, al snel groeide ik door naar een Medior role. Sinds kort ben ik teamcoördinator van het klantenteam dat de Digital Agencies en Partners van True bedient. Het sterke van True is dat er veel mogelijk is, mits je de ambitie hebt en wilt knallen.

Hoe ziet jouw toekomst er bij True uit?

Hopelijk lang en gelukkig!

Met welke collega werk jij het liefste samen en waarom?

Ik werk graag samen met de mannen en dame uit het Digital Agencies team!

Beschrijf jouw team in vijf woorden

Knallers, eigenwijs, leergierig, ambitieus, authentiek.

Wat is jouw leukste True verhaal? En vertel!

True is heel goed in het houden van legendarische (kerst)feestjes. Of na een dag hard gewerkt te hebben lekker aan de BBQ met vlees van slager Peter. Daarna met collega’s de stad in tot diep in de nacht.

Wat is het lekkerste wat Jolanda (de huischef van True) voor jou heeft klaargemaakt tijdens de lunch?

Broodje sloppy joe en champignonnensoep! En uiteraard is het gezellig om even ook even te babbelen met Jolanda, altijd leuk.

Welke (opkomende) technologie of techtrends moeten we in de gaten houden?

Cloud, en nog meer cloud. Ik zie het enorm veel, ook bij True hebben we er constant mee te maken, zoals Azure. Daarnaast zien wij binnen True dat klanten ook steeds meer gebruik willen maken van CI/CD, en ons advies en expertise hierin vragen.

De beste website op het internet?

Google.com, een van mijn beste internetvrienden.

Je favoriete meme of gif?

Wat is het coolste werk of sideproject waar je op het moment aan werkt?

Het automatiseringsproject binnen True. Het automatiseren van configuraties, denk aan: vhosts, SSL, enzovoorts.

Met wie zou je wel een dagje willen ruilen?

Elon Musk.

Corona of geen corona: bij True zijn we altijd op zoek naar technisch talent. Zo zoeken we op dit moment DevOps Engineers, Azure Engineers, Kubernetes Engineers, Linux Engineers. Iedereen die handig is met computers. Bekijk de meest actuele vacatures op werkenbijtrue.nl.

thomas van der feer
Kilian Drewel
Product Marketeer Cloud & Infra
Categorie: News
Tag:

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste blogs van True elke twee weken in je mail

News - 05.06.2018

AMSTERDAM – 05 juni 2018 – Werner Dekkers is per 1 juni 2018 officieel aangetreden als operationeel directeur (COO) bij True. Werner is daarmee verantwoordelijk voor alle organisatorische en operationele zaken om de managed hosting-formule verder door te ontwikkelen. Om ons managed services-model te verfijnen en de organische groei van True verder te faciliteren, versterkt […]

News - 20.07.2015

Roundtable digitale transformatie 2015 “Je ziet tegenwoordig verschillen in de volwassenheid van opdrachtgevers en van bureaus”, zegt Gijs Vroom, uitgever en auteur bij Emerce. Hij zat vrijdag 3 juli de roundtable ‘Digitale Transformatie’ voor. Tijdens deze sessie bespraken meerdere opdrachtgevers en digital agencies de resultaten van het door True uitgevoerde Digital Agency onderzoek. “Er is […]

News - 05.08.2014

In maart van dit jaar werd bekendgemaakt dat cloud serviceprovider Multrix en managed hostingprovider True zusjes waren geworden. Ze kregen een gezamenlijke ‘vader’, namelijk Broad Horizon. Twee bedrijven met een eigen gezicht, eigen diensten en eigen klanten. Twee bedrijven met mogelijkheden en groeiperspectief. Kortom, twee bedrijven die samen een toekomst hebben. Martin Bergonje (links op […]

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief