Nieuw partnerschap: True x Saas Community

True is partner van SaaS Community
True is partner van SaaS Community
Home / Blog & Nieuws / News / Nieuw partnerschap: True x Saas Community

True houdt van innovatie en communities ❤️ Vanaf november 2021 zijn we partner van SaaS Community, een platform waarop SaaS-ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en inzichten kunnen delen. Het innovatieve karakter van deze community spreekt ons erg aan en we kijken uit naar een mooie samenwerking!

Vanaf deze maand is True één van de (blog)partners en kun je ons op de website van SaaS Community vinden.

“Om bij te dragen aan de kracht van communities en de groei van SaaS-bedrijven, zijn we altijd op zoek naar strategische partners. We zijn bijvoorbeeld één van de 3 Nederlandse Microsoft Azure Specialists for ISVs. In de zoektocht naar partners kom je soms onverwachte jonge communities tegen, zoals SaaS Community”, zegt Guido Bruijn, Campagne Marketeer bij True. “Het platform is nog heel jong, gestart in 2020, en kent een kleinschalige opzet. Niels heeft al bekende namen aan het platform weten te binden, zoals Marvia, Moneybird, Harver, Datatrics en Bynder.”

“True is een ambitieus bedrijf met mooie groeiplannen”, zegt Niels Pas, oprichter en eigenaar van SaaS Community. “Net als Saas Community richt True zich op SaaS-bedrijven. De SaaS-markt beweegt snel en groeit enorm. Ondernemers en IT-managers zijn daardoor altijd op zoek naar de laatste ontwikkelingen. Het delen van specialistische kennis is van grote toegevoegde waarde aan de community.”

Niels vervolgt: “Met dit partnerschap versterken we elkaar daarvoor. Denk aan kennis delen, workshops organiseren en het SaaS-ecosysteem in Nederland én Europa ondersteunen met informatie en technologie.”

Bekijk ook: Software as a Service business challenges

Guido: “We zullen artikelen publiceren om kennis, informatie en inzichten te delen. Zo hebben we een vliegende start met het partnerschap gemaakt met ons eerste artikel, over het selecteren van een Managed Kubernetes Provider (in het Engels). Daarnaast vind je onze banners terug op de homepagina en op de company finder pagina. En als het weer mag, willen we een fysieke meet-up of rondetafeldiscussie organiseren!”

Daniëlle van Gils
Content Marketeer
Categorieën: Managed hosting, News