Software as a Service business challenges

Een doordachte technologiestack zorgt voor wendbaarheid

Het verschil tussen een goede webapplicatie en een webapplicatie die Ă©cht het verschil maakt zit in de manier waarop uw software as a service in staat bent om u aan te passen aan de gebruikers.

Software as a service applicatie ontwikkelaars

Nieuwe features sneller doorvoeren

Om SaaS-applicaties door te ontwikkelen is een verfijnde manier van testen, accepteren en deployen gewenst. True helpt u met het ontwikkelen van de beste deploystrategie en het opzetten van CI/CD pipelines.

Een afgestemde manier van werken

True haakt met haar ervaring graag in door specialismes uit handen te nemen of bewezen methodes voor te stellen. De applicatie-infrastructuur wordt op basis van de gebruikte technieken afgestemd.

Een specialistische sparringspartner

We zijn benieuwd naar de roadmap van uw organisatie en webapplicatie. True denkt mee welke technologie of aanpassingen nodig zijn om de benodigde stappen efficient te kunnen zetten.

Diepgaande support op uw software as a service webapplicatie

De manier waarop softwareleveranciers zich kunnen onderscheiden van hun concurrentie is door het continu verbeteren van de gebruikersbeleving. Hiervoor is het noodzakelijk dat developers optimaal ingezet worden om applicaties door te ontwikkelen. True neemt een deel van uw operaties over en specialistische verantwoordelijkheden uit handen.

True werkt voor toonaangevende software as a service organisaties binnen fin-tech, healthcare, educatie, retail en groothandel, productie, overheid, logistiek en zakelijke dienstverlening die dagelijks of juist onverwachts te maken krijgen met plotselinge capaciteitsverhogingen of digitale aanvallen. Onze managed hosting, managed cloud, compliance en security diensten helpen u om de beste prestaties uit uw omgeving te halen.

Software-as-a-Service bij True

Security van het SaaS platform

Digitale dreigingen zijn aan de orde van de dag. Onze infrastructuur en experts zijn klaargestoomd om incidenten snel te signaleren en daarop te reageren.

Maximalisatie van de uptime

Onze experts hebben een unieke mix aan configuraties ontwikkeld, waarmee wij de hoogste snelheden en beschikbaarheid voor uw omgeving behalen.

Optimale performance

True heeft jarenlange ervaring in het combineren van virtuele servers, dedicated servers en (public) clouds. Profiteer van onze uitgedokterde formules die standaard zijn inbegrepen in al onze managed cloud services.

Disaster recovery

Geautomatiseerde back-ups zonder verlies van continuïteit: Door gebruik van geavanceerde software hebben back-ups minimale impact op uw systeemprestaties en kunt u ervan uitgaan dat er kopieën zijn om op terug te vallen.

Cloud migratie

In sommige gevallen kan het helpen om uw applicatie naar de cloud te brengen. Hiermee verlaagt u bijvoorbeeld operationele kosten en verhoogt u de beschikbaarheid en snelheid van uw applicatie.

Implementatie nieuwe technologie

De snelheid van technologische ontwikkelingen is soms moeilijk bij te benen. True is specialist in nieuwe cloud-native technologieën zoals containers, Kubernetes en het ecosysteem daaromheen. Hulp is geboden.

Download gratis onze guide over Application Continuity

Application Continuity voor uw applicaties en bedrijf

Een technisch mankement, een ramp, een menselijke fout of cybercriminaliteit kunnen de werking van uw SaaS-applicatie in gevaar brengen. Aandacht voor Application Continuity van uw digitale omgevingen is geen overbodige luxe.

True werkt onder andere voor:

pro4all maakt de bouw digitaal
MoneYou
Meditatie applicatie Meditation moments
Uitgeverij Deviant object storage

Verbeter de interactie met gebruikers door een maximaal wendbare webapplicatie.

Applicatie-ontwikkelaars die met True samenwerken hoeven zich geen zorgen te maken over de beschikbaarheid en prestaties van hun webapplicaties. Vertel ons uw uitdaging in onderstaand formulier, dan nemen we vervolgens contact met u verder op.

Onze managed services voor applicatie-ontwikkelaars

Managed Security

Security management, actieve monitoring, pro-actieve updates en een team dat dag en nacht klaarstaat – standaard inbegrepen in al onze diensten.

Compliance

True is uw partner als het gaat om compliancy binnen de ICT-omgevingen die we neerzetten. True helpt niet vanuit de theorie, maar vanuit de praktijk.

Managed Private Cloud

Enorm veel mogelijkheden met eigen, afgesloten, virtuele infrastructuur. Maak gebruik van al onze expertise om een eigen cloud in te richten.

Managed Public Cloud

Met de public cloud diensten van True krijg je het beste van twee werelden. De ongekende schaalbaarheid van public cloud en de jarenlange hostingexpertise van True.