The Digital Neighborhood verwelkomt Fullstaq en Beyond Blue

The Digital Neighborhood verwelkomt Fullstaq en Beyond Blue
The Digital Neighborhood verwelkomt Fullstaq en Beyond Blue
Home / Blog & Nieuws / News / The Digital Neighborhood verwelkomt Fullstaq en Beyond Blue
Managed hosting provider True, onderdeel van The Digital Neighborhood, kondigt de samenwerking met Fullstaq en Beyond Blue aan. Hiermee sluiten deze twee bedrijven zich aan bij The Digital Neighborhood. Dit is het begin van een nieuwe periode van verdere innovatie en uitgebreide oplossingen op het gebied van Kubernetes en cloud native technologie voor Nederlandse organisaties.

Met een sterke achtergrond in de open source community en als gevestigde pionier in de Nederlandse Kubernetes markt, ligt Fullstaq’s specialisatie in bedrijfsanalyses, roadmaps, migraties en implementaties. True is gespecialiseerd in managed hosting en continue verbetering van cloud technologie diensten.

De samenwerking geeft onze organisaties de mogelijkheid om een bredere groep aan klanten te helpen en een brug te slaan tussen consultancy en managed services. Onze gecombineerde krachten en expertise bieden onze klanten volledige end-to-end services. Dit geeft klanten een naadloze ervaring in hun hele cloud journey. De aansluiting van Fullstaq en Beyond Blue bij The Digital Neighborhood draagt ook bij aan de strategische focus van True, als leider op het gebied van end-to-end cloud native en Kubernetes diensten in Nederland.

Beyond Blue versterkt zich door gebruik te maken van de kennis en expertise van True als één van de drie Nederlandse Microsoft Azure Specialist for Independent Software Vendors. De dienstverlening van True op dat gebied wordt op haar beurt weer versterkt door de Microsoft know-how en expertise van de Azure community van Beyond Blue.

Marilou van Doorn, CEO van True: “De toevoeging van Fullstaq en Beyond Blue aan The Digital Neighborhood is een geweldige ontwikkeling. Samen vormen we een dynamisch duo in de Nederlandse cloud native community. Fullstaq’s indrukwekkende tech expertise vult onze diensten op de juiste plekken aan. Het stelt ons in staat om uitgebreide cloud native services te bieden, die ons stevig positioneren als cloud native powerhouse in Nederland. De samenwerking verbreedt ook ons portfolio, om nog meer waarde voor onze klanten toe te voegen. We kijken ernaar uit om gebruik te maken van onze gezamenlijke krachten binnen The Digital Neighborhood, om zo de toekomst van cloud native en Kubernetes diensten in Nederland vorm te geven.”

Gerrit Tamboer, CEO van Fullstaq en Beyond Blue: “We zijn enthousiast om onderdeel te gaan worden van The Digital Neighborhood en een alliantie te vormen met al gevestigde sterke tech merken. Dit partnership is een ontzettend belangrijke mijlpaal voor onze organisatie. Door onze deep-tech expertise nu te kunnen combineren met True’s managed services, stelt het ons in staat om end-to-end cloud native en Kubernetes services aan te bieden en ons bereik binnen Nederland te vergroten. Ook voor Beyond Blue is deze stap fantastisch. We omringen onszelf met bedrijven die een sterke basis hebben in Azure en Microsoft gericht zijn. Hierdoor kunnen we gezamenlijk sneller groeien en onze klanten nog beter van dienst zijn.”

De overeenkomst tussen de bedrijven is ondertekend en staat gepland om afgerond te worden tijdens de zomer van 2023.

Daniëlle van Gils
Content Marketeer
Terug

Advies

The Digital Neighborhood verwelkomt Fullstaq en Beyond BlueThe Digital Neighborhood verwelkomt Fullstaq en Beyond Blue
Terug

  Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend advies. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Terug

  Contact

  The Digital Neighborhood verwelkomt Fullstaq en Beyond BlueThe Digital Neighborhood verwelkomt Fullstaq en Beyond Blue
  Terug

   Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


   Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.