True is lid van Stichting Drupal Nederland

True is lid van Stichting Drupal Nederland
True is lid van Stichting Drupal Nederland
Home / Blog & Nieuws / Applicatie-ontwikkeling / CMS / True is lid van Stichting Drupal Nederland

True is de eerste managed hoster die lid is geworden van Stichting Drupal Nederland 🎊 Voor de stichting en haar leden willen we sparringpartner zijn en waar we kunnen de naamsbekendheid en het gebruik van Drupal vergroten. Dat doen we door kennis en expertise te delen in blogs, meet-ups en rondetafel-sessies.

Vanaf januari 2022 is True ‘gouden sponsor’ van Stichting Drupal Nederland (SDN). “Het partnerschap met SDN sluit perfect aan bij onze ambitie om actief te zijn in user communities van (lead) developers. We willen onze kennis en expertise delen, in dit geval specifiek over Drupal”, zegt Guido Bruijn, Campaign & Demand Generation Manager bij True. “Daarnaast zijn we sparringpartner voor de stichting en haar leden en willen we waar mogelijk de naamsbekendheid van Drupal vergroten. In blogs, meet-ups en rondetafel-sessies, hopelijk snel weer fysiek, delen we kennis en onze ervaringen.”

Community focus versterken met kennis over infrastructuur

“SDN heeft een sterke community focus en richt op beter en optimaler gebruik van Drupal. Daarnaast organiseert de stichting jaarlijks Drupaljam en de Splash! Awards“, zegt Guido. “Daar willen we graag aan bijdragen, ook in rondetafel-sessies en meet-ups die we samen kunnen organiseren bij ons op kantoor, zodra dat weer kan in het kader van coronamaatregelen. Onze focus daarbij ligt op infrastructuur en zaken rond performance, schaalbaarheid en beschikbaarheid.”

Guido: “In eerste instantie was SDN verrast dat een managed hostingprovider zoals True lid wilde worden. We hebben uitgelegd wat onze insteek is – kennis delen en gebruik stimuleren – en dat sluit perfect aan bij de groei-doelstellingen van SDN. We kijken er naar uit om van 2022 een groot Drupal succes te maken en hopen elkaar snel te zien bij fysieke events!”

Foto door ThisisEngineering

Daniëlle van Gils
Content Marketeer
Categorie: CMS