True lanceert partnerprogramma voor automatiseerders

Home / Blog & Nieuws / News / True lanceert partnerprogramma voor automatiseerders

Op donderdag 11 februari 2016 hield True een eerste partnerdag om haar hybride partnerprogramma voor automatiseerders te presenteren. Automatiseerders kunnen via het nieuwe partnermodel van True gebruikmaken van de userprovisioningsoftware, uitgebreide support op applicaties en helpdesk-faciliteiten.

Wouter van de Westelaken, Partner Sales Manager bij True workspace: “De partner kan per klantcase bepalen hoe hij met True wil samenwerken. Deze flexibiliteit is wenselijk omdat automatiseerders vaak zelf ook al bepaalde diensten aanbieden en voor aanvullende behoeften kunnen ze een beroep doen op het uitgebreide partnerprogramma van True.

Gemakkelijk gebruikers aanmaken en rechten beheren

De partners krijgen toegang tot de userprovisioningtool van True. Partners kunnen nu gemakkelijk gebruikers aanmaken en verwijderen. Het managen van online werkplekken is zo snel te realiseren. In de praktijk blijkt dat automatiseerders veel tijd kwijt zijn met het aanmaken van nieuwe gebruikers. Met de provisioningtool van True is dit verleden tijd. Ook het instellen van rechtenbeheer (tot welke mappen en bestanden krijgt een medewerker toegang) kan ingesteld worden met de userprovisioning tool van True. Erik van Laar, CEO bij True workspace: “Deze tool is door True zelf ontwikkeld en met de input van ervaringen van gebruikers worden steeds verbeteringen en meer functionaliteiten doorgevoerd. Onze partners kunnen zo snel en gemakkelijk digitale werkplekken voor hun klanten aanmaken.”

Helpdesk beschikbaar voor partners en eindklanten

De partners en ook de eindklanten kunnen een beroep doen op de helpdesk van True workspace. Het kan voorkomen dat automatiseerders niet genoeg tijd en resources beschikbaar hebben om bepaalde behoeften van hun eindklanten te servicen. Wouter van de Westelaken: “Dat betekent in de praktijk dat automatiseerders meer tijd kunnen besteden aan bijvoorbeeld lokale automatisering en het beheer van digitale werkplekken grotendeels bij True kunnen neerleggen.”

Orkestratie van data en applicaties

In welke ‘cloud’ staan uw applicaties? Moet dat in de publieke, private of de hybride cloud? Veel bedrijven worstelen met dit vraagstuk. Partners kunnen een beroep doen op de jarenlange ervaring van True. Afhankelijk van de wensen en eisen van de eindklant kan True geheel naar wens een combinatie maken van een private en publieke cloud met optioneel zelfs gekoppelde on-premise locaties. “Stel, een bedrijf wil een applicatie uit de publieke cloud afnemen maar de vertrouwelijke bedrijfsdata mogen niet bij deze aanbieder worden gehost. In dat geval zorgt True ervoor dat bepaalde vertrouwelijke bedrijfsdata op een veilige, in Nederland gesitueerde private cloud worden gezet. Steeds meer organisaties leggen tevens het gehele regieproces van data en applicaties neer bij True”, zegt Erik van Laar.

Digitaal transformeren door partnerprogramma

“Alleen bedrijven die transformeren tot digital enterprises zullen de komende jaren overleven”, stelt Erik van Laar. “Samen met onze partners kunnen we onze missie om van Nederlandse bedrijven digital enterprises te maken, nog sneller realiseren.”

True Ligan
Managed hosting sinds 2000
Categorie: News